Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.408
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pre će biti onaj krš od čaja.Udarilo te u glavu toliko menjanje avatara![]()
Zbog?e ja danas opet pila nimulid![]()
Tanka je linija od divan do kršPre će biti onaj krš od čaja.Ne kupih neku flašu da dođem malo i sebi...
![]()
Ne smem više reći da ne kontam.Ma osoba sa Parkinsovomfakat te mijenjanje avatara nekako obespametilo
![]()

Rode?Ismijah se na seriju, dosta fraza sam i čula već ali nisam znala odakle su![]()

Znači dirnula te, nisi kao Pikac
Znaš kako je mene majka (baka) tješila kad plačem uz crtani?Jedino me nerviraju ovi što tuku žene, feministkinja u meni ne može![]()

Znači dirnula te, nisi kao Pikac

I meniOn mi je najdraži lik, sad je pričao za zološki vrt i maturu![]()

Neverovatno kako je odigrao narkomanaOn mi je najdraži lik, sad je pričao za zološki vrt i maturu![]()
Znaš kako je mene majka (baka) tješila kad plačem uz crtani?
-ne plači sine Minka, nije to pravi Duško Dugouško, to je kaskader!
E draga, ne tuku ih pravo, to je gluma![]()
Razumijem. Ja sam ranije u par navrata probala da prestanem s kafom i isto me glava boljela nesnosno, pa bih se vratila na staro. I tad sam shvatila da nije baš dobro da imam takvu zavisnost kad nisam ni pila nešto mnogo kafe na dnevnom nivou. Pretežno sam pila jednu, rijetko kad dvije. Međutim od maja sam samo presjekla to u glavi da mi nije potrebno, i jeste me boljela glava 3-4. dan ali iza toga nije.Ja imam takvu glavobolju ako je iz nekog razloga ne popijem ujutro, užas. Poslije operacije prije par godina, budna, u sobi, probudili me u sali, prebacili u sobu, sestra me smjestila, sve uradila šta treba i pita me imam li bolove, želim li injekciju protiv bolova? Kažem da želim. Priprema injekciju i pita da li želim da me posjeti hirurg, jesu li baš jaki bolovi i gdje tačno me boli? Sačekam da rokne analgin u dupe, kontam ako joj kažem šta me boli neće mi dati..
Reko, ma boli me glava, sa bolovima sam i u salu otišla jer ste mi rekli da ništa ne jedem i ne pijem a kad ne popijem kafu glavobolja slomi![]()
Vidi je, čim se govori o šećeru što se uzima na nos eto tebeDe ste drogoši ?![]()
Tačno znam kad treba da navratim.Vidi je, čim se govori o šećeru što se uzima na nos eto tebe
Dje si ovo ubola, ovo neki popusti
Možda je stara slikaDje si ovo ubola, ovo neki popusti![]()
a šta je sa @Serpenti i BM?![]()