Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.425
Kokain ne izaziva zavisnostRealno, čitala sam baš da izaziva veću zavisnost nego kokain.![]()
Heroin da, kokain ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kokain ne izaziva zavisnostRealno, čitala sam baš da izaziva veću zavisnost nego kokain.![]()
Zapamtio sam, zato i nudimC, ne volem

Kakva je 3. epizoda? To na bazenu?Fino kažem
Da prijavim da gledam sedmu epizodu
![]()
Kog zelenog?Vrati zelenog![]()
A ja pola pleha banana hlebaKad smo kod šećera, ja danas pojela 4 krofnice![]()

Pa to ranije na Krsti, ove sa Ane su sve, plus ti kao sa Krste kao ta jedna, dakle, na ovoj temi skoro pa sveZvanično na forumu je samo jedna. Ali dobro, ti bolje znaš, procijeniš
Samo, znaš da ona koja te odbije nije nužno lezbača?![]()
Onog što se uklapao uz zelenog ovdjeKog zelenog?![]()
Kratka scena, nije vredna mučenja.Kakva je 3. epizoda? To na bazenu?![]()
Ko ti je to slagao?Kokain ne izaziva zavisnost
Heroin da, kokain ne
Onda moram priznati da se drogiramRealno, čitala sam baš da izaziva veću zavisnost nego kokain.![]()

Rode gledamKakva je 3. epizoda? To na bazenu?![]()
Prvog, felšavog!Kog zelenog?![]()
Izaziva neku reakciju u mozgu kao kokain, ne mogu sad da tražimKokain ne izaziva zavisnost
Heroin da, kokain ne

A daaa, i dopada ti se?Rode gledam![]()

Volim jaZapamtio sam, zato i nudim![]()

Tek kad izbaciš shvatiš kakvo si zlo unosio. Kao i cigarete.Znam to od svoje 12. godine života, to mi je i tata rekao kad sam prvi put samostalno svezala pertle na patikama![]()
E taj je baš grozanKratka scena, nije vredna mučenja.![]()

Nisam ja ta jednaPa to ranije na Krsti, ove sa Ane su sve, plus ti kao sa Krste kao ta jedna, dakle, na ovoj temi skoro pa sve
Prelepo, nek se ljudi vole
Nije me nijedna odbila, kad se desi obavestiću te da li je lezbo![]()
Gej sklonosti nemam,a za fetise..pa svi ih imamoJeste primijetile kako ovdje svi muškarci koji pišu na temi imaju malo gej sklonosti ili neke čudne fetiše ?
Slučajnost? I don't think so![]()

Toliko si se sjajno osećao da si opet počeo da jedešTek kad izbaciš shvatiš kakvo si zlo unosio. Kao i cigarete.
Mada jedem sad slatko, ali jedne godine kad nisam, baš sam se sjajno osećao.
Pročišćava gornje disajne puteve. Dobar za prehladu.Kokain ne izaziva zavisnost
Heroin da, kokain ne
Pojedem ja ponekad, nije da ne jedem nikako ali nije to svakodnevno ni u velikim količinama.Tek kad izbaciš shvatiš kakvo si zlo unosio. Kao i cigarete.
Mada jedem sad slatko, ali jedne godine kad nisam, baš sam se sjajno osećao.
Ako misliš na šećer da, imaju sličan mehanizam delovanja i adiktivniji je od kokaina jer utiče na mozak da otpusti 3-5x više dopamina i ostalih supstanci nego kokainIzaziva neku reakciju u mozgu kao kokain, ne mogu sad da tražim![]()
Ne taj zeleni, onaj drugiPročišćava gornje disajne puteve. Dobar za prehladu.Možda i za sinuse.