Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Starost je grozna.
Sassy Drama Queen GIF

Ne izmišljaj, nema je uopšte :rtfm:
Mhm, lako je tebi kao moderatorki da učiniš da je nema uopšte :aha:

i ti si pogriješio grad, pa se vraćao sa pola puta? :hehe:
Nouu, nisam zapravo ni došao do autoputa, već sam se okrenuo malo posle naplatnih kućica (u izgradnji) kad sam video da na petlji uopšte nisu ni napravili smer uključenja koji mi je trebao (nema ga ni dan danas). A pošto je tu jako slab saobraćaj, plus kućice nisu bile ni aktivne, nije bilo rampi, nigde žive duše - ja odlučio da se okrenem dok nije kasno :mrgreen: Ali eto, ipak je bilo kasno, jer je tu jedino ta kamera bila aktivna. Stojala sama kao panj, ali bogami itekako aktivna 😂

Nouu, nisam zapravo ni došao do autoputa, već sam se okrenuo malo posle naplatnih kućica (u izgradnji) kad sam video da na petlji uopšte nisu ni napravili smer uključenja koji mi je trebao (nema ga ni dan danas). A pošto je tu jako slab saobraćaj, plus kućice nisu bile ni aktivne, nije bilo rampi, nigde žive duše - ja odlučio da se okrenem dok nije kasno :mrgreen: Ali eto, ipak je bilo kasno, jer je tu jedino ta kamera bila aktivna. Stojala sama kao panj, ali bogami itekako aktivna 😂

1761992244680.gif
🤣

Ne mogu na forumu detaljan opis, ali gledaj ispred sebe dok voziš, a ne u osobu koja prolazi autom pored tebe. 😁 Ovaj gradić je problematičan, uske ulice, trotoari, parkirani auti na sve strane, a ja sam nešto bio pod stresićem i odlutao u mislima. 😁 Zamisli kad ja nađem fotku iz 40ih, Nemci ulaze u grad i odmah sam prepoznao ulicu, raskrsnicu, sve ista širina... 🤣 A tada ako je, lupetam, bilo 20 auta u gradu, a danas hiljade. Mada, svega toga ne bi bilo da mi je bio uključen mozak. 😁
Tačno, treba gledati ispred sebe. Jednom sam sebi samoj zamalo izbila oko maskarom, jedva zakočila da ne zveknem neku bakicu sa hodalicom na pješačkom :manikir:

Tačno, treba gledati ispred sebe. Jednom sam sebi samoj zamalo izbila oko maskarom, jedva zakočila da ne zveknem neku bakicu sa hodalicom na pješačkom :manikir:
Ti si za mene pro. 😁 Maskara u ruci i još si stala na vreme, a ja obe ruke na volanu i nisam. 😁 Mada je opštepoznato da su žene bolje u multitaskingu. 😁

Back