Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.680
Ja nisam izazvao nikakav rizik, nisi upućena u moje neoborive argumente![]()
i ti si pogriješio grad, pa se vraćao sa pola puta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam izazvao nikakav rizik, nisi upućena u moje neoborive argumente![]()

Baš me čudiProcitao siki.![]()
Starost je grozna.Baš me čudi![]()
Mhm, lako je tebi kao moderatorki da učiniš da je nema uopšteNe izmišljaj, nema je uopšte![]()

Nouu, nisam zapravo ni došao do autoputa, već sam se okrenuo malo posle naplatnih kućica (u izgradnji) kad sam video da na petlji uopšte nisu ni napravili smer uključenja koji mi je trebao (nema ga ni dan danas). A pošto je tu jako slab saobraćaj, plus kućice nisu bile ni aktivne, nije bilo rampi, nigde žive duše - ja odlučio da se okrenem dok nije kasnoi ti si pogriješio grad, pa se vraćao sa pola puta?![]()
Ali eto, ipak je bilo kasno, jer je tu jedino ta kamera bila aktivna. Stojala sama kao panj, ali bogami itekako aktivna Polij se vodom, pozlilo ti.
Mogu da učinim da i tebe nema uopšteMhm, lako je tebi kao moderatorki da učiniš da je nema uopšte![]()

Nouu, nisam zapravo ni došao do autoputa, već sam se okrenuo malo posle naplatnih kućica (u izgradnji) kad sam video da na petlji uopšte nisu ni napravili smer uključenja koji mi je trebao (nema ga ni dan danas). A pošto je tu jako slab saobraćaj, plus kućice nisu bile ni aktivne, nije bilo rampi, nigde žive duše - ja odlučio da se okrenem dok nije kasnoAli eto, ipak je bilo kasno, jer je tu jedino ta kamera bila aktivna. Stojala sama kao panj, ali bogami itekako aktivna
![]()
Ne može baba toliko da digne rukePolij se vodom, pozlilo ti.![]()

Kako si zla, moje duboko potisnute traume iz ne tako davne prošlosti si upravo oživelaMogu da učinim da i tebe nema uopšte
Samo reci![]()

Sisice jednaKako si zla, moje duboko potisnute traume iz ne tako davne prošlosti si upravo oživela![]()
Kakav je to rečnik, prijaviću te višoj forumskoj instanciSisice jedna![]()
I nad popom ima pop 
TužibaboKakav je to rečnik, prijaviću te višoj forumskoj instanciI nad popom ima pop
![]()

Plus oni retki koji i dalje jure srodnu dušu, konsultuju se sa chatgpt 

Tačno, treba gledati ispred sebe. Jednom sam sebi samoj zamalo izbila oko maskarom, jedva zakočila da ne zveknem neku bakicu sa hodalicom na pješačkomNe mogu na forumu detaljan opis, ali gledaj ispred sebe dok voziš, a ne u osobu koja prolazi autom pored tebe.Ovaj gradić je problematičan, uske ulice, trotoari, parkirani auti na sve strane, a ja sam nešto bio pod stresićem i odlutao u mislima.
Zamisli kad ja nađem fotku iz 40ih, Nemci ulaze u grad i odmah sam prepoznao ulicu, raskrsnicu, sve ista širina...
A tada ako je, lupetam, bilo 20 auta u gradu, a danas hiljade. Mada, svega toga ne bi bilo da mi je bio uključen mozak.
![]()

Onemocale rukeNe može baba toliko da digne ruke![]()
Ti si za mene pro.Tačno, treba gledati ispred sebe. Jednom sam sebi samoj zamalo izbila oko maskarom, jedva zakočila da ne zveknem neku bakicu sa hodalicom na pješačkom![]()
I ti si se olenjio. Sad pišeš sve neke poruke od po jedva par rečenica.Ljudi se maksimalno otuđili, ostao sam bez poslaPlus oni retki koji i dalje jure srodnu dušu, konsultuju se sa chatgpt
![]()