Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.160
I psihičku i fizičku.Kod njih se razvila tolerancija na kokain jer ga dugo koriste, više im i ne djeluje ma koliko i kako ga konzumirali ali i dalje oni su ZAVISNI. Kokain izazviza zavisost. Tačka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I psihičku i fizičku.Kod njih se razvila tolerancija na kokain jer ga dugo koriste, više im i ne djeluje ma koliko i kako ga konzumirali ali i dalje oni su ZAVISNI. Kokain izazviza zavisost. Tačka.
To ti gore od kokainaJa sam ovisna o kafi.

Baš razgovaram skoro sa osobom koja ima Parkinsona i povremeno nabavlja kanabis koliko sam shvatio, kao dosta pomaže.Pa zato što je smatran za lek isto kao i trava.
Posle se umešala farmacija i neke druge stvari pa je zabranjen.
Pa nije da nije ali je bar dostupno i jeftinoTo ti gore od kokaina
Koks lepo zna da vozi kad ga uzmeš umereno![]()
Školski?Baš razgovaram skoro sa osobom koja ima Parkinsona i povremeno nabavlja kanabis koliko sam shvatio, kao dosta pomaže.
Ima ceo video o tomeBaš razgovaram skoro sa osobom koja ima Parkinsona i povremeno nabavlja kanabis koliko sam shvatio, kao dosta pomaže.
Da. Mislim da nije ni dozvoljen unos u nekim državama.Ima i kodeina u Caffetinu pa nismo postali zavisni a popijemo ga ponekad svito su nevjerovatno male doze
![]()
Ja ga ne pijem, mene ne radiIma i kodeina u Caffetinu pa nismo postali zavisni a popijemo ga ponekad svito su nevjerovatno male doze
![]()

Nije, naravno, a kod nas pičile i reklame u novinama i na tv-u do prije pešes godinaDa. Mislim da nije ni dozvoljen unos u nekim državama.
Za mene samo spedifenJa ga ne pijem, mene ne radi
Samo analgin

Ne pretjeruj sa analginom.Ja ga ne pijem, mene ne radi
Samo analgin
Drug iz razreda reko da nije?
E taj zeleni, konačnoDa. Mislim da nije ni dozvoljen unos u nekim državama.

Ne. Otkud to pitanje? Šta ne kontam?Drug iz razreda reko da nije?![]()
Ne preterujem, popijem ga 2x godišnje otprilikeNe pretjeruj sa analginom.
Ostaje on. Ne mogu više.E taj zeleni, konačno![]()
Udarilo te u glavu toliko menjanje avataraNe. Otkud to pitanje? Šta ne kontam?![]()
Ostavi ga do Nove godine, pa onda stavi novogodišnji s kapicomOstaje on. Ne mogu više.
Do sutra, prekosutra...

Ja imam takvu glavobolju ako je iz nekog razloga ne popijem ujutro, užas. Poslije operacije prije par godina, budna, u sobi, probudili me u sali, prebacili u sobu, sestra me smjestila, sve uradila šta treba i pita me imam li bolove, želim li injekciju protiv bolova? Kažem da želim. Priprema injekciju i pita da li želim da me posjeti hirurg, jesu li baš jaki bolovi i gdje tačno me boli? Sačekam da rokne analgin u dupe, kontam ako joj kažem šta me boli neće mi dati..Ja sam mislila da sam zavisna o kafi i slatkom, pa skontah da nisam. Kafu ne pijem nikako od maja, a slatko to i koliko uzmem mogla bih i bez.

Ma osoba sa ParkinsovomNe. Otkud to pitanje? Šta ne kontam?![]()