Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.425
Čitam njegove postove i ne znam šta da mu odgovorim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam njegove postove i ne znam šta da mu odgovorim

To je i mene zbunjivalo.Valjda je trojka ffm ili mmf![]()
Prvo si me ubacila čim si me spomenula tamoIzvukoh te ja iz filma, ni hvala da mi kažeš![]()

Nisam iskreno, samo sam primetio da su sve žene ovde lezbače.Jeste primijetile kako ovdje svi muškarci koji pišu na temi imaju malo gej sklonosti ili neke čudne fetiše ?
Slučajnost? I don't think so![]()
Iskvarili me pojedinci svih ovih godina.Jesi, jesi! I "jel mi divan" pa u spojler![]()
Fin sam pa pojedince neću imenovati.I ne bile pored takvih muškaracaNisam iskreno, samo sam primetio da su sve žene ovde lezbače.
Iskvarili me pojedinci svih ovih godina.Fin sam pa pojedince neću imenovati.
![]()

Kontraš.Ja samo te druge i jedem![]()
MhmFin sam pa pojedince neću imenovati
Ma nisam samo ne želim da trpam šećer u sebe, šećer je zlo, najveće.Kontraš.![]()
Ma jok, rođenjem.I ne bile pored takvih muškaraca![]()
Da ti slikam marsić? Ti ga voliš.
Ko čituljaObli, ovaj avatar ti je nekako bez duše, kao Kasper
Zvanično na forumu je samo jedna. Ali dobro, ti bolje znaš, procijenišMa jok, rođenjem.
C, ne volemDa ti slikam marsić? Ti ga voliš.![]()
Obli, ovaj avatar ti je nekako bez duše, kao Kasper

Pa on će brzo u šezdeseteOvakav avatar bi stavio čiko u šezdesetima, taj vajb![]()
Bukvalno! Ti si baš neko pametno deteMa nisam samo ne želim da trpam šećer u sebe, šećer je zlo, najveće.
Naleteće nešto i sa malo duše, treba vremenaObli, ovaj avatar ti je nekako bez duše, kao Kasper
Realno, čitala sam baš da izaziva veću zavisnost nego kokain.Ma nisam samo ne želim da trpam šećer u sebe, šećer je zlo, najveće.
Pa on će brzo u šezdesete![]()

Znam to od svoje 12. godine života, to mi je i tata rekao kad sam prvi put samostalno svezala pertle na patikamaBukvalno! Ti si baš neko pametno dete![]()

Vrati zelenogNaleteće nešto i sa malo duše, treba vremena
Jer za avatar treba imat' dušu... Pogledajte prilog 1803165