Pepeljuginazlapolusestra
Domaćin
- Poruka
- 4.721
Nabavi kuče, nećeš morati brojati korake. To ti je i za zimski i za letnji sport.
Edit: prodajem Bobija, idealan za mršavljenje![]()
Može Bobi, ako neće jastuke da mi spopada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nabavi kuče, nećeš morati brojati korake. To ti je i za zimski i za letnji sport.
Edit: prodajem Bobija, idealan za mršavljenje![]()
Ko hoće da ima kuče, treba doooobro da razmisli. Jeste lepo, divna su stvorenja ali zahtevno u pm.hahaha
kako lepo krijes mane brige o kucetu
npr
ako se njemu piski moras napolje na pljusak ili minus 20
a ti se slobodno upiski njega briga
kad mu se seta i tebi se seta iako bi samo jela kokice
itd
EDIT nemam nista protiv kuca simpa su mi cak
ali realno mnogo su zahtevni
A mislila sam da neće nići posle mojih štikli!
(F) Lo Rida!I ti si iz Sidneja???![]()
Imam ja njegovo lično jastuče, daću tiMože Bobi, ako neče jastuke da mi spopada
![]()
![]()
To! Samo navali!Može da se jaše![]()
Ali nemoj da ti se bicikl jednom otkaci i ti projuris kroz zid u kuhinju sa jednim: „Kevo, sta ima za rucak?“Pogledajte prilog 1800531
Moram podlogu da uzmem, čuje se malo pa da mi komšije ne spominju prvi red na sahrani.
Al' si ga opremio... Samo ram (malo) prepoznajem.Pogledajte prilog 1800531
Moram podlogu da uzmem, čuje se malo pa da mi komšije ne spominju prvi red na sahrani.
Pre ću završiti kod komšije pa će budeAli nemoj da ti se bicikl jednom otkaci i ti projuris kroz zid u kuhinju sa jednim: „Kevo, sta ima za rucak?“
Ima da procveta firmaOde Minka nazad na posao
Dok trepneš pauza prođe![]()
Ovako je Slavko Stimac vrteo u Podzemlju dok se jedna poradjalaPogledajte prilog 1800531
"Dozvoljena količina insekata" je pojam za ovo
Ostajemo bez nafte, struju proizvode na blato... sve je moguće.Ovako je Slavko Stimac vrteo u Podzemlju dok se jedna poradjala![]()
Gde si Seno, slama, seno, slama, zob, zob, zob?Ovako je Slavko Stimac vrteo u Podzemlju dok se jedna poradjala![]()
Nesto mi govori: „Bambi, nemoj da kliknes na ovo.“