Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.372
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam je ja!!!!Ubiico!
Sumnjiv bUbica slucaj!Nisam je ja!!!!
Ne bih to mogla nikada, nijedno živo biće!
Zavrsi ti na nekom spratu gde ima komsinica.Pre ću završiti kod komšije pa će bude
To ti je sobni komarac. Ko sobni bickl.Kad komarci idu u toplije krajeve?
Do 3h sam ga vijala po sobi
Pa mrtvo i ne možeš. Moraćeš živo.Nisam je ja!!!!
Ne bih to mogla nikada, nijedno živo biće!
Ćao dušo, el si položio?Hteo sam da tw pitam sta si mi poslednje kacila da slusam.
Dobro jutro svima![]()
I ja se začudi toj nuždi!Od kad ti pišeš vrši nuždu?Ebote nisam ni znala da znaš da se fino izražavaš hahaha
Filipu Višnjiću, Stivi Vonderu i Rej ČarlsuLjepota je u očima posmatrača, nekome je lijepa!
Sad Vujadin nema problema sa zatvorom.Zavrsi ti na nekom spratu gde ima komsinica.
Nemo' ko Vujadin!
Zavisi ko je igrao na kojoj poziciji.Sad Vujadin nema problema sa zatvorom.![]()
To nije po jevanđeljuZavrsi ti na nekom spratu gde ima komsinica.
Kako tvoje desni?Sad Vujadin nema problema sa zatvorom.![]()
To sin od Duleta Savića?Buljadin Savić
Ma onako bolje su.Kako tvoje desni?
Ne, već neka javna ličnost koja se izblamirala.
A, to neki nebitan lik.Onaj fudbaler sa 4 dece koji je završio sa nekom trans osobom. Ima tema na naslovnoj
E , Snow, jel tvoja prva sf prica, tolko sam i procitala. Kako prodje?
Jel si tremaros?
Bice dobro!
Ćao dušo, el si položio?
Inače je Kim Larsen pravi viking, baš održava staru veru Asatru, na gitari su mu Rune i uvek ima beli krin ispred mikrofona
Šta da pita?
Ko da si i mogao da dođeš do reči od mene i Krofne, još kad je i Senka došlaNe smem nista da kazem dok ne prodje glasanje kako ne bih uticao na rezultate. Takva su pravila
Jesam, mada sam sa pricanjem mislim prosao dobro, nasmejao sam 2 od 3 clanice komisije
Rezultati za oko 10 dana, ne znam nista do tada.
Koliko sam pricljiv u RL![]()