- Poruka
- 92.701
A vidi koliki je herkules
Zamisli api te onim klještima
Znam za borbe bogomoljki
Mislim da su mu klesta za borbe samo.
Dzinovski skorpioni u Aziji ne ubadaju ljude svojom zaokom, samo stipaju klestima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vidi koliki je herkules
Zamisli api te onim klještima
Znam za borbe bogomoljki
Ja ću se ubiti, bolje da se samoubijem nego da rizikujem da TO sretnemIma više takvih buba
Kao na primer buba nosorog
Nije lep al u odnosu na onu odvratnu stonogu je prelep!
Pogledajte prilog 1801894
A ima i buba herkules
![]()
Al sam ubola kad da dođem na kafu
kasno si reklaSunce moje, SAD sam pomislila na tebe kad sam kačila slike velimih buba!
Ne idi na gore,mislim na stranu
Liče na vanzemaljceObožavam bogomoljke!![]()
![]()
Ja ću se ubiti, bolje da se samoubijem nego da rizikujem da TO sretnem
Ima li to ubosni??
Mislim da imaJa ću se ubiti, bolje da se samoubijem nego da rizikujem da TO sretnem
Ima li to ubosni??
sto bolan???,,..nije to zubar.....buba neka obicna,,,Ja ću se ubiti, bolje da se samoubijem nego da rizikujem da TO sretnem
Ima li to ubosni??
Delim ja, nešto si ti pobrkao.
Nosoroga imaNema Minka, endemska vrsta juzne Amerike.
kakav haos ovde kad me nema
u Bosni toga nema, osim mozda u SAMislim da ima
Ali ne napada,beži od ljudi
Nosoroga ima
Zubara se ne plašim, kakvi. Igle, jok. Zmije onako, ne previše, ne viđam ih. Ali buba, insekata užas!sto bolan???,,..nije to zubar.....buba neka obicna,,,
u Bosni toga nema, osim mozda u SA![]()
Donela sam tortu, a ti tako!kakav haos ovde kad me nema
Delim ja, nešto si ti pobrkao.
Ja celu, ti pola![]()
Pa mora da ih ima, bar rilicu da uzima hranuNosorog je bezbedan, nisam siguran ni da ima usta.
seli bolan u Posavinu...kod nas ima samo sljiva, zmija i komaraca....sve drugo izumrlo.....ljudi nidjeZubara se ne plašim, kakvi. Igle, jok. Zmije onako, ne previše, ne viđam ih. Ali buba, insekata užas!
Zubara se ne plašim, kakvi. Igle, jok. Zmije onako, ne previše, ne viđam ih. Ali buba, insekata užas!
Plašim se i zubara i igleZubara se ne plašim, kakvi. Igle, jok. Zmije onako, ne previše, ne viđam ih. Ali buba, insekata užas!
Ako nema usta šta će mu i gujicaNosorog je bezbedan, nisam siguran ni da ima usta.
Dobro, uzmi onda ti celu samo da te ne gledam kako cmizdrišKako onda delis kada hoces celu tortu?![]()