Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Jes pa da padnem od isparenja.skuvaj si dosta rakije....ozdravices smjesta....lako je....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes pa da padnem od isparenja.skuvaj si dosta rakije....ozdravices smjesta....lako je....

Pa mora da ih ima, bar rilicu da uzima hranu
Misliš nema žaoku
Ih da vidiš na transfuziologiji kolike su kad darujem krv, ko slamčica za sokPlašim se i zubara i igle
ali ko ih ebe, draže mi nekome pomoći, neću na izložbu.Ne gledati gore, samo dole je bitno!Sunce moje, SAD sam pomislila na tebe kad sam kačila slike velimih buba!
Ne idi na gore,mislim na stranu

Jedno leto sam išla u goste u Banjaluku i vode me u neko manje mesto kao seoska slava. Pada mrak lagano, u blizini šuma, divna priroda. Odjednom smo se sudarili jelenak i ja. Pukao me po sred obraza. Dva dana sam rumenilo imala. Ne zna se ko se više šokiraoJa ću se ubiti, bolje da se samoubijem nego da rizikujem da TO sretnem
Ima li to ubosni??

ma kkakvi...ima da lebdis.....Jes pa da padnem od isparenja.![]()
Ako nema usta šta će mu i gujica
Daj ba @tab503 vrati nam guzzicu normalno da pišemo! Gujica ne liči ni na šta.
Dobro, uzmi onda ti celu samo da te ne gledam kako cmizdriš![]()

A ja?Delim ja, nešto si ti pobrkao.
Ja celu, ti pola![]()

Ček da vidim kako to čudovište izledaJedno leto sam išla u goste u Banjaluku i vode me u neko manje mesto kao seoska slava. Pada mrak lagano, u blizini šuma, divna priroda. Odjednom smo se sudarili jelenak i ja. Pukao me po sred obraza. Dva dana sam rumenilo imala. Ne zna se ko se više šokirao![]()
Znam kolike su to igletineIh da vidiš na transfuziologiji kolike su kad darujem krv, ko slamčica za sokvene mi užas izledaju
ali ko ih ebe, draže mi nekome pomoći, neću na izložbu.

DogovoreToDelimo tortu![]()

Tako mene meduza kad zapljusnula posred face, cela faca kao rak crvenaJedno leto sam išla u goste u Banjaluku i vode me u neko manje mesto kao seoska slava. Pada mrak lagano, u blizini šuma, divna priroda. Odjednom smo se sudarili jelenak i ja. Pukao me po sred obraza. Dva dana sam rumenilo imala. Ne zna se ko se više šokirao![]()

Oj ubiću se, pa Banjaluka je ubosni, znači ima ih unas![]()
Nema...lazu.....u Bosni ima samo lisica i sira.....Oj ubiću se, pa Banjaluka je ubosni, znači ima ih unas![]()
Uzmi koliko ti duša ište

Tako mene meduza kad zapljusnula posred face, cela faca kao rak crvena![]()

Al sam ubola kad da dođem na kafu
Donela sam tortu, a ti tako!![]()
nisam videla, kaže Agi da ne gledam gore MačkuA da nabavis nekog pauka ili nesto sto voli da jede bube kao ljubimca?