Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodji dodjiTo isto kao da ja napišem Kralj je vo![]()
justbazaarSpojeno, spojili te na infuziju! Baščaršija!
On mi je u komšiluku?To isto kao da ja napišem Kralj je vo![]()
Hvala tyyyyyy nisam vas izneverilaNismo ni sumnjali. Ni trenutka.![]()
I ti si iz Sidneja???On mi je u komšiluku?![]()
Si stavio zimske gume? Dal da se provucemo sa letnjim???iz Amerića![]()
Aj sad da mi drzite pesnice, idem po dioptriju i socova. Jedno dve god sam zabagovala da odem po nova, a i tu gde idem su tad raspali dobre dr. Srela sam oftamolosku koja je moja sto god kad sam isla po cerkina. Izgrlile se i dobila sam dojavu da su sad oki.
Pricacu vam kako sam se svadjusnula sa njihovim dr koji je ispao zapravo naj, ali je otisao dalje. Sestra nam je nudila pomoc za baku za slusni aparat. Cisto da je ne zeznu tu jer je imala 90+ i bila u domu. Na kraju od toga nista nije bilo. Ali znamo se dugo i bas mi je draga.
Meni ie ocno bilo gore nego zubari (dok me nije sa te strane zadesila golgota jbg). Iracionalno, ali eto. To sto sama moram sve da prcenim mi je krajnja frka.
Meni se neki nerv zakacio ili sta, znaci bocno gde ulazi noga u kuk, visoko i napred. Ovu verziju nisam imala tako da cvikam. Nmg da se oslonim u hodu. Pocelo ni iz cega dok sam sinoc setala psa, mislila sam nmg da hodam. Ostalo je. Sad u tri lepe. Vrv sam se one tamo noci izuvijala na stranu.
na šta da stavim?Si stavio zimske gume? Dal da se provucemo sa letnjim???
Prodao si mašinu?na šta da stavim?
Nabavi kuče, nećeš morati brojati korake. To ti je i za zimski i za letnji sport.Ne moram ni ja zbog toga, ja hodam jer volim![]()
Iako je to drugačije od bola u kuku koji mi se ponekad javlja usled dugog stajanja koji mogu da smanjim ili uklonim kraćim čučanjem, probaj da čučneš na pola minuta da vidiš da li to nešto menja.Meni se neki nerv zakacio ili sta, znaci bocno gde ulazi noga u kuk, visoko i napred. Ovu verziju nisam imala tako da cvikam. Nmg da se oslonim u hodu. Pocelo ni iz cega dok sam sinoc setala psa, mislila sam nmg da hodam. Ostalo je. Sad u tri lepe. Vrv sam se one tamo noci izuvijala na stranu.
hahahaNabavi kuče, nećeš morati brojati korake. To ti je i za zimski i za letnji sport.
Edit: prodajem Bobija![]()