Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.627
Kad smo kod finoće gdje je Obli?
@Tamburiks

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreca pa nas zivot baci 1000km jedno od drugogMa srce moje, ko će mene pohvaliti osim tebe zajebanta![]()
Kao da osluškuješ mog kolegu, upravo na telefon priča svojoj sestri: nemoj da budeš luda ko ova moja Emina, jbt ženska jede sve bez šećera i onda kad joj se zamanta mora sprašiti u usta kesicu tečnog šećera da dođe sebi
Ti jedeš one bez šećera, ne računa se![]()
Nije dobro za bebu da doručkuješ čokoladu!Daleko bilo, ti si još na onim tabletama?
![]()
Mučnina mi jer sam doručkovala čokoladu![]()
Ovo dete ce imati kockastu glavuImaćemo bebuuuuuuuu
![]()
Ne računaj tamo-vamoSreca pa nas zivot baci 1000km jedno od drugog![]()
Kebina snajka, MinaFina, fina, a ustvari Severina!![]()
![]()
Kakva je to prozivka na račun životnog dela mojih roditelja?Kad smo kod finoće gdje je Obli?@Tamburiks
Pa tebe su prevrtali štapom pola sata po dvorištu da vide šta si i eto te, šta ti fali??Ovo dete ce imati kockastu glavu
Ja bi pre na Bas carsijuNe računaj tamo-vamodoćeš ti meni na Jahorinu ja ti kažem
50:50 gorivo
![]()
Svaka čast Goci aliKakva je to prozivka na račun životnog dela mojih roditelja?
Ili si možda mislila ozbiljno![]()
![]()
Nismo ni sumnjali. Ni trenutka.Nije dobro za bebu da doručkuješ čokoladu!![]()
Nisam na tabletama, ludilo nažalost nije bilo nus pojava, urođeno kažu.![]()
Spojeno, spojili te na infuziju! Baščaršija!Ja bi pre na Bas carsiju
Neko kafanče![]()
Nije dobro za bebu da doručkuješ čokoladu!![]()
Nisam na tabletama, ludilo nažalost nije bilo nus pojava, urođeno kažu.![]()
Babica me uzela lopatom za sneg, nije smela rukamaPa tebe su prevrtali štapom pola sata po dvorištu da vide šta si i eto te, šta ti fali??
Osim ušiju![]()
Zato Ćera ne mora 12650 koraka dnevno zbog minute zadovoljstva koje nudi guzna džidžaNišta joj neće falii, treba se na vrijeme naviknuti na šećer, da mi ne jede naopake čokolade kad poraste kao @Kćerka Direktora Cirkusa
Urođeno, blago nama![]()
Opušteno, nisu se ni oni previše nadaliSvaka čast Goci ali
Ali![]()
Zato Ćera ne mora 12650 koraka dnevno zbog minute zadovoljstva koje nudi guzna džidžačokolada
I jaNe moram ni ja zbog toga, ja hodam jer volim![]()
Aj sad da mi drzite pesnice, idem po dioptriju i socova. Jedno dve god sam zabagovala da odem po nova, a i tu gde idem su tad raspali dobre dr. Srela sam oftamolosku koja je moja sto god kad sam isla po cerkina. Izgrlile se i dobila sam dojavu da su sad oki.
Pricacu vam kako sam se svadjusnula sa njihovim dr koji je ispao zapravo naj, ali je otisao dalje. Sestra nam je nudila pomoc za baku za slusni aparat. Cisto da je ne zeznu tu jer je imala 90+ i bila u domu. Na kraju od toga nista nije bilo. Ali znamo se dugo i bas mi je draga.
Meni ie ocno bilo gore nego zubari (dok me nije sa te strane zadesila golgota jbg). Iracionalno, ali eto. To sto sama moram sve da prcenim mi je krajnja frka.
Eto umro bi sa razmakomSpojeno, spojili te na infuziju! Baščaršija!
To isto kao da ja napišem Kralj je voEto umro bi sa razmakom
E sad znam![]()