Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🤣
Ti jedeš one bez šećera, ne računa se :manikir:
Kao da osluškuješ mog kolegu, upravo na telefon priča svojoj sestri: nemoj da budeš luda ko ova moja Emina, jbt ženska jede sve bez šećera i onda kad joj se zamanta mora sprašiti u usta kesicu tečnog šećera da dođe sebi :D
Živa istina :D

Imaćemo bebuuuuuuuu :zaljubljena:
Ellen Page Dance GIF
Ovo dete ce imati kockastu glavu

Nije dobro za bebu da doručkuješ čokoladu! :tiganj: :hahaha1:

Nisam na tabletama, ludilo nažalost nije bilo nus pojava, urođeno kažu. :sad2:

Ništa joj neće falii, treba se na vrijeme naviknuti na šećer, da mi ne jede naopake čokolade kad poraste kao @Kćerka Direktora Cirkusa :srecna:

Urođeno, blago nama :hahaha1:

Aj sad da mi drzite pesnice, idem po dioptriju i socova. Jedno dve god sam zabagovala da odem po nova, a i tu gde idem su tad raspali dobre dr. Srela sam oftamolosku koja je moja sto god kad sam isla po cerkina. Izgrlile se i dobila sam dojavu da su sad oki.
Pricacu vam kako sam se svadjusnula sa njihovim dr koji je ispao zapravo naj, ali je otisao dalje. Sestra nam je nudila pomoc za baku za slusni aparat. Cisto da je ne zeznu tu jer je imala 90+ i bila u domu. Na kraju od toga nista nije bilo. Ali znamo se dugo i bas mi je draga.
Meni ie ocno bilo gore nego zubari (dok me nije sa te strane zadesila golgota jbg). Iracionalno, ali eto. To sto sama moram sve da prcenim mi je krajnja frka.

Meni se neki nerv zakacio ili sta, znaci bocno gde ulazi noga u kuk, visoko i napred. Ovu verziju nisam imala tako da cvikam. Nmg da se oslonim u hodu. Pocelo ni iz cega dok sam sinoc setala psa, mislila sam nmg da hodam. Ostalo je. Sad u tri lepe. Vrv sam se one tamo noci izuvijala na stranu.

Aj sad da mi drzite pesnice, idem po dioptriju i socova. Jedno dve god sam zabagovala da odem po nova, a i tu gde idem su tad raspali dobre dr. Srela sam oftamolosku koja je moja sto god kad sam isla po cerkina. Izgrlile se i dobila sam dojavu da su sad oki.
Pricacu vam kako sam se svadjusnula sa njihovim dr koji je ispao zapravo naj, ali je otisao dalje. Sestra nam je nudila pomoc za baku za slusni aparat. Cisto da je ne zeznu tu jer je imala 90+ i bila u domu. Na kraju od toga nista nije bilo. Ali znamo se dugo i bas mi je draga.
Meni ie ocno bilo gore nego zubari (dok me nije sa te strane zadesila golgota jbg). Iracionalno, ali eto. To sto sama moram sve da prcenim mi je krajnja frka.

Srećno :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back