Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Dozvoljena količina insekata" je pojam za ovo 🤣
E krenem normalno da kupim mandarine, ugledam opasnu životinju na mandarini i odustanem. Kaže kolelgica to niko ne bi ni skontao osim tebe, nenormalna si :(
Vidi je Obli :(

20251015_113246.jpg

Čekám usmeni deo, na pisanom znam da imam bar 2 greske. Tu sam podbacio kao sto sam i mislio.
Rezultati za 10 dana.
Pa dobro, neces zbog par gresaka pasti na pismenom ispitu. 😘

Udji veselo i dobrocudno, kakav i jesi, bices simpatican tako ogroman i dobar i progledace ti kroz prste, ako nesto zabrljas. I reci ono stanardno studentsko: „Sve ja ovo znam, nego sam uzbudjen i imam tremu, zato i gresim.“ :)

Moram sad bezati. Citamo se posle.

Udji veselo i dobrocudno, kakav i jesi, bices simpatican tako ogroman i dobar i progledace ti kroz prste, ako nesto zabrljas. I reci ono stanardno studentsko: „Sve ja ovo znam, nego sam uzbudjen i imam tremu, zato i gresim.“ :)

Zavisi koliko ima pogresnih parova :lol:

Hvala Bambi :zag:

A sto da ne padne? Pa jesam li ja najgori sto sam pao jer nikako da se setim koje je 4. godisnje doba??? Ko bi se setio zime u sred leta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back