Richard R. Evermore
Domaćin
- Poruka
- 3.408
Ne, ali sve sto je napisano je istina (kada sam ja u pitanju), samo sto sam ja vec znao sve to, ali rekoh da bacim pogled.Ne uzima valjda neko ove testove stvarno za ozbiljno?![]()
Volim da radim testove.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ali sve sto je napisano je istina (kada sam ja u pitanju), samo sto sam ja vec znao sve to, ali rekoh da bacim pogled.Ne uzima valjda neko ove testove stvarno za ozbiljno?![]()

Nisam@Lorelajn Ne mogu da verujem da si se toliko potrudila da prevedeš! Eto dobrih ljudi koji misle na druge.
By the way, tek sad ne znam odakle mi ni onaj jedan bod
Ne uzima valjda neko ove testove stvarno za ozbiljno?![]()
ali sam nasla na srpskom, valjda se i to racuna

hvalaNisamali sam nasla na srpskom, valjda se i to racuna
![]()
ceo tekst
https://nsuzivo.rs/zivot/da-li-ste-preosetljivi-test-psiholoskinje-elejn-aron
...da bi se moglo reći bilo šta, zato ja te testove sa interneta i iz novina posmatram kao puku zabavu.... jasno da je to uobičajeno, dakle potrebno je mnogo tih iskaza da bi se moglo reći ...

Koja je razlika izmedju normalno osetljive i preosetljive osobe?
Ako moze neka konkretna paralela i razlike u ponasanju na primeru.
Ne razumem onda sta je preosetljivost.
Manje vise svi volimo posle posla i trebamo sat, dva da budemo sami, da se restartujemo. Manje vise svi ljudi su empate. Svi smo nekada previse osetljivi a opet ne spadamo u preosetljive. Svakoga dodirne neka muzika, tudja muka, itd.
Dakle koja je razlika?
Dobar kanal. Ima dosta edukativnog o psihologiji ko voli.Da li je ovo dobar prevod engleskog HSP - highly sensitive people, Nisam sigurna, ali imam vrlo bliske osobe za koje mogu reći da su to. Mene one privlače iz nekog razloga. Pa sam naišla na video koji govori o lošim stranama, koje bih da podelim i da pitam ima li komentara
U principu visokointeligentne osobe koje sve primećuju i povezuju samo da malo smanje lični ego i puste život da teče svojim tokom jer je život postojao i pre njih a postojaće i posle...Da li je ovo dobar prevod engleskog HSP - highly sensitive people, Nisam sigurna, ali imam vrlo bliske osobe za koje mogu reći da su to. Mene one privlače iz nekog razloga. Pa sam naišla na video koji govori o lošim stranama, koje bih da podelim i da pitam ima li komentara

Proślo ti više od pola života samo napred možda i uspeš?Ја сам мислио да сам преосетљив.
Погледао сам видео.
Нисам преосетљив него емотивац.
Помало вероватно и размажен, али радим на томе.
Познајући себе, да имам онакве симптоме, не бих излазио из куће.
Ипак ме спашава урођена пргавост и равнодушност према другима са друге стране фамилије.
Микс је испао таман како треба.
А особама које су такве као у видеу треба баш МНОГО пажње и љубави.
За многе је то и претежак задатак.
Onda evo jedan:Volim da radim testove.
Interesantno. Bacam se na resavanje.Onda evo jedan:
Ova zagonetka otkriva kakvo je vaše logičko zaključivanja, koje uključuje pažnju i smisao za detalje.
Uključite vaše logičko rezonovanje i kreativno razmišljanje. Odvojite nekoliko trenutaka i dobro pogledajte ovu fotografiju. Dve žene sede jedna naspram druge dok se dete igra na podu između njih. Šta mislite ko je prava majka i zašto?
Pogledajte prilog 1290301

Onda evo jedan:
Ova zagonetka otkriva kakvo je vaše logičko zaključivanja, koje uključuje pažnju i smisao za detalje.
Uključite vaše logičko rezonovanje i kreativno razmišljanje. Odvojite nekoliko trenutaka i dobro pogledajte ovu fotografiju. Dve žene sede jedna naspram druge dok se dete igra na podu između njih. Šta mislite ko je prava majka i zašto?
Pogledajte prilog 1290301

Zanimljivo. Nisam znao da je ta poza odala tu zenu u stiklama, ali stikle su je i te kako odale.Ja uvek idem sistemom eliminacije, štikle i poza žene desno govori da je u pitanju posetilac.

Ta poza, ukrućenost mi je upala u oči pre štikli (krenuo sam od šire slike pa kasnije na detalje).Zanimljivo. Nisam znao da je ta poza odala tu zenu u stiklama, ali stikle su je i te kako odale.
Da li sam primljen u FBI?
Ja nisam ni otvorio temu, samo sam se nadovezao ovde, pa rekoh ako prebace kao spam, nema veze. Otvori.Mozda bi mogli da otvorimo temu u kojoj svi radimo testove i uporedjujemo ih.
Nadam se da neko sa strane prati ovu konverzaciju i da sprema ugovore za rad dok mi ovde pisemo .A pazi oni uopšte nisu naveli štikle.
Znači da smo pametniji od FBI![]()
Hahahaha.Edgar Alan Po, "...posetilac neki, rekohNadam se da neko sa strane prati ovu konverzaciju i da sprema ugovore za rad dok mi ovde pisemo .Hahahaha.
Na trenutak sam pomislio da si postavio neku zagonetku, pa sam poceo da citam pazljivo, kad ono...Edgar Alan Po, "...posetilac neki, rekoh
što kuca na vrata niše-
samo to i ništa više".
![]()
to je urodjenoDa li je ovo dobar prevod engleskog HSP - highly sensitive people, Nisam sigurna, ali imam vrlo bliske osobe za koje mogu reći da su to. Mene one privlače iz nekog razloga. Pa sam naišla na video koji govori o lošim stranama, koje bih da podelim i da pitam ima li komentara