- Poruka
- 43.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne postoji savršeni test, zato ih radimo milion pa se uhvati neki prosek.Pa ceo test je genericki...
Tudja osecanja uticu na mene...mislim na koga ne uticu bas nikada?
Osetljiva sam na bol...Ko nije?
Kad imam naporan dan treba da se povucem u sobu...90% ljudi treba
Smeta ti buka...mnogima smeta...
itd...
Napravicu ti ja...i to forumski test preosetljivosti![]()
Ja skor 5
Učiteljica , slab sam ja tuJa skor 5
Ja se već nežno i uviđavno odnosim prema tebi, molim da uđe u zapisnikJa sam hipersenzitivan i stoga zahtevam da se svi nezno i uvidjajno ponasate prema meni. I hocu tople reci potvrde i zagrljaje. I da slusate moja sranya da se ne bih povredioz a ako ne: onda se bed pipl bed bed pipl
A šta ako si... Hipersenzitivna?Pa ceo test je genericki...
Tudja osecanja uticu na mene...mislim na koga ne uticu bas nikada?
Osetljiva sam na bol...Ko nije?
Kad imam naporan dan treba da se povucem u sobu...90% ljudi treba
Smeta ti buka...mnogima smeta...
itd...
Napravicu ti ja...i to forumski test preosetljivosti![]()
Kao da je to neki blam, svi mi imamo nekoga ko je hipersenzitivan.A šta ako si... Hipersenzitivna?![]()
Ma kakav blamKao da je to neki blam, svi mi imamo nekoga ko je hipersenzitivan.
Ti? Prema meni? Hladna ko spricer.. ko frizider.Ja se već nežno i uviđavno odnosim prema tebi, molim da uđe u zapisnik![]()
Jel' baš moramo da odgledamo video da bismo učestvovali u temi? Ja te video klipove nemam kad da slušam. Još ih postavljate na engleskom.pa poslušaj video koji sam postavila kad nađeš vremena, ima lepih zapažanja, šta su te negatvivne strane
Sto si tako strogJel' baš moramo da odgledamo video da bismo učestvovali u temi? Ja te video klipove nemam kad da slušam. Još ih postavljate na engleskom.
Dade mi inspiraciju da pitam odnosno predložim adminu da se uvede pravilo: ako je prvi / uvodni post video na engleskom jeziku, svi postovi moraju da se pišu na engleskom jeziku.
Ko ga ne zna (dovoljno dobro) neće vam smetati i mirna Bosna.
kada bolje naučiš englesh možda ispadneš i preosetljivJa sam uradio test i imam rezultat 1.
Što je verovatno zato što ne znam perfektno engleski a ne zato što sam osetljiv ili nisam![]()
Eto, sad ne moram ni test da radim, znači "strog" samSto si tako strog
ne moras da odgledas, mozes da pises o temi i bez toga
ya vecinu pojava nema nikakvih videa na nasem jeziku, a i da ima pitanje je kakvog su kvaliteta
.veruj mi, nisamA šta ako si... Hipersenzitivna?![]()
verovatno je ovde kljucni intenzitet nelagode, uzivanja, osetljivosti na zadate pojmove a ne nuzno totalna iskljucivost istihJa sam uradio test i imam rezultat 1.
Što je verovatno zato što ne znam perfektno engleski a ne zato što sam osetljiv ili nisam![]()