- Poruka
- 9.023
Srem, ne znam tacnu lokaciju- poslao kolega sa terena
![]()
![]()
![]()
Mitrovica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srem, ne znam tacnu lokaciju- poslao kolega sa terena
![]()
![]()
![]()
E braco Srbi umesto da kritikujemo i pametujemo i krivimo sve mrtvo i zivo bolje uzmimo lopate u ruke pa na nasipe..
Bas tako, to je najpametnije i jedino sto u ovoj situaciji vredi.
Ахам, па кад све прође мени да остану жуљеви, а ови неспособни ће и даље да седе у фотељама.
Човече, видиш да немамо ништа, не да немамо хеликоптере, него немамо ни лопате.
Војска не постоји, цивилна заштита не постоји, територијална одбрана не постоји, држава не постоји, постоје само медиокритети који су научили да се сликају по телевизијама.
Kreći onda na nasipe, šta palamudiš ovde...
- - - - - - - - - -
Ma ti što najviše laju ovde prvi ne bi otišli, ko je hteo tamo je...
Mitrovica?
U pravu si sve je raspickano od strane proEU stranaka.
Al upravo zato iz svega treba izvuci pouku
Ахам, па кад све прође мени да остану жуљеви, а ови неспособни ће и даље да седе у фотељама.
ako ne mozes da pomognes onda nemoj ni da odmazes..sedi pi kafu i uzivaj
Prvo ja sam zensko, a drugo u mom regionu nema poplava, za sada, a verovatno ih nece ni biti jer vec od utorka najavljuju lepo vreme. Ali ti kao klevetnik i muskarac koji je ovde, a ne na nasipu, ne mozes nista drugo ni da napises.
ako ne mozes da pomognes onda nemoj ni da odmazes..sedi pi kafu i uzivaj
Pa šta ako si žensko??? Tvoj posao je da braniš vučka i tu se završava tvoja priča. Je li, jel imate vi partijski roboti produženo radno vreme sad kad je vanredno stanje? Mogla bi da smanjiš broj naloga malo a? Ni u mom regionu nema poplava ali ako me mobiliše vojska naravno da ću ići. Neka sada idu oni koji nisu služili otadžbini.
А ти то умислио да ти помажеш а ја одмажем?
Mudro zboris ti.
- - - - - - - - - -
Covece kad vec znas moje "naloge" onda i citaj sta sam pisala, a ne pokusavaj da mi napakujes nesto sto nije.
Ja takvima necu cak ni da se pravdam, niti da razgovaram s njima, jer jeftinim pokusajima skrecu paznju sa svog politickog angazmana, ocigledno, i to muskarci, koji treba da su na nasipima ili kakvoj god pomoci.
Kog političkg angažmana? Tvog kao sns robota?
Pun mi kufer tog politickog prepucavanja u situacijama kao sto je poplava mu mojoj Srbiji..
ali Srbi su to ne moze bez politike i svaljivanje krivice na druge
Ti si SNS robot, i to bedan jer si em musko, em te nema da spasavas.
- - - - - - - - - -
Ne moze...
Netacno. Imamo i helikoptere i lopate sasvim dovoljno, ali za neka mirnija vremena i za situacije koje nisu vanredne. Bitno je izvuci pouku.
- - - - - - - - - -
A u kojoj evropskoj zemlji je bilo skoro ovako (pa da bi mogao da uporedis)?
Rece neko ko je od juce i kome je to glavna "briga" u ovim okolnostima.
Jos se i smeje.
Idi bre radi nesto i pomazi!
Vidi vidi kako se srde parijski robotići kad ih pipneš, ja sam otadžbini služio mogla i bi i ti malo, bar da nosiš sendviče ovima što pune džakove.
Nemacka, Uk
zene nam napunise glavu kako su ,jednako sposobne, ravnopravne, samosvesne ,...sa muskarcima ,molim lepo nek se same spasavaju
Nemacka, Uk
Pun mi kufer tog politickog prepucavanja u situacijama kao sto je poplava mu mojoj Srbiji..
ali Srbi su to ne moze bez politike i svaljivanje krivice na druge