Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srem, ne znam tacnu lokaciju- poslao kolega sa terena
10314754_10203687402495988_1902964316361121609_n.jpg

10268456_10203687403856022_4013570207421546899_n.jpg

1526474_10203687405376060_30087685065721783_n.jpg

Mitrovica?

Bas tako, to je najpametnije i jedino sto u ovoj situaciji vredi.

Kreći onda na nasipe, šta palamudiš ovde...

- - - - - - - - - -

Ахам, па кад све прође мени да остану жуљеви, а ови неспособни ће и даље да седе у фотељама.

Ma ti što najviše laju ovde prvi ne bi otišli, ko je hteo tamo je...

Човече, видиш да немамо ништа, не да немамо хеликоптере, него немамо ни лопате.

Војска не постоји, цивилна заштита не постоји, територијална одбрана не постоји, држава не постоји, постоје само медиокритети који су научили да се сликају по телевизијама.

U pravu si sve je raspickano od strane proEU stranaka.

Al upravo zato iz svega treba izvuci pouku

Poslednja izmena:
Kreći onda na nasipe, šta palamudiš ovde...

- - - - - - - - - -

Ma ti što najviše laju ovde prvi ne bi otišli, ko je hteo tamo je...

Prvo ja sam zensko, a drugo u mom regionu nema poplava, za sada, a verovatno ih nece ni biti jer vec od utorka najavljuju lepo vreme. Ali ti kao klevetnik i muskarac koji je ovde, a ne na nasipu, ne mozes nista drugo ni da napises.

Ljudi tek nas ocekuje strahota,kada se voda povuce i kada lesevi zivotinja pocnu zarazu da sire
doziveo sam poplavu, ko nije ne zna kako izgleda kada voda ode,a mulj u kuci ostane po pola metra te kuce ce godinama biti vlazne i neuslovne za zivot,u mojoj kuci na prizemlju nikada vise niko i nikada nije prespavao niti ziveo i posle deset godina osecala se vlaga..

Punje pod poplavom

Na području Hrvatske Kostajnice od podneva je uvedeno izvanredno stanje zbog visokog vodostaja Une koji je prešao 450 centimetara. Poplavljene su brojne ulice u Gradu, prekinut je promet cestom između Hrvatske Dubice, H. Kostajnice i Dvora, a vodostaj Une i dalje raste sedam cm po satu. U pounjskim selima dvorske općine voda je ušla u gospodarske objekte pa mještani zbrinjavaju stoku na sigurno. Mještani kazuju kako voda naočigled raste i strahuju da će ući u kuće. Očekuje se da će Una rasti još oko pola metra i doseći svoju povijesnu razinu na ovom području. Neka sela u okolici Dvora već su odsječena. Voda je izašla i na glavnu prometnicu u Kostajnici kod Hotela Central te praktički odsjekla Grad na dva dijela. Gradonačelnik Tomislav Paunović kazuje kako spašavaju što se može, a Kostajničani da ne pamte ovakav vodostaj.

FOTO: arhiva

http://www.sisak.info/kriticno-stanje-u-pounju-ocekuju-povijesni-vodostaj-une/

Prvo ja sam zensko, a drugo u mom regionu nema poplava, za sada, a verovatno ih nece ni biti jer vec od utorka najavljuju lepo vreme. Ali ti kao klevetnik i muskarac koji je ovde, a ne na nasipu, ne mozes nista drugo ni da napises.

Pa šta ako si žensko??? Tvoj posao je da braniš vučka i tu se završava tvoja priča. Je li, jel imate vi partijski roboti produženo radno vreme sad kad je vanredno stanje? Mogla bi da smanjiš broj naloga malo a? Ni u mom regionu nema poplava ali ako me mobiliše vojska naravno da ću ići. Neka sada idu oni koji nisu služili otadžbini.

ako ne mozes da pomognes onda nemoj ni da odmazes..sedi pi kafu i uzivaj

Mudro zboris ti.

- - - - - - - - - -

Pa šta ako si žensko??? Tvoj posao je da braniš vučka i tu se završava tvoja priča. Je li, jel imate vi partijski roboti produženo radno vreme sad kad je vanredno stanje? Mogla bi da smanjiš broj naloga malo a? Ni u mom regionu nema poplava ali ako me mobiliše vojska naravno da ću ići. Neka sada idu oni koji nisu služili otadžbini.

Covece kad vec znas moje "naloge" onda i citaj sta sam pisala, a ne pokusavaj da mi napakujes nesto sto nije.

Ja takvima necu cak ni da se pravdam, niti da razgovaram s njima, jer jeftinim pokusajima skrecu paznju sa svog politickog angazmana, ocigledno, i to muskarci, koji treba da su na nasipima ili kakvoj god pomoci.

Mudro zboris ti.

- - - - - - - - - -

Covece kad vec znas moje "naloge" onda i citaj sta sam pisala, a ne pokusavaj da mi napakujes nesto sto nije.

Ja takvima necu cak ni da se pravdam, niti da razgovaram s njima, jer jeftinim pokusajima skrecu paznju sa svog politickog angazmana, ocigledno, i to muskarci, koji treba da su na nasipima ili kakvoj god pomoci.

Kog političkg angažmana? Tvog kao sns robota?

Slavonski Brod - Sava prijeti

Oko 14,45 Sava se u Slavonskom brodu prelila na 100 m od samog središta grada. Voda probija na šetalištu Braće Radić. Stanje je pod kontrolom. Na tom mjestu nije bilo zečjeg nasipa. Civilna zaštita i ljudi na terenu ulažu maksimalne napore i sve je više volontera. Vodostaj Save raste 5 cm na sat i u 13 sati iznosio je 927 cm, što je gotovo pola metra više od dosad najvišeg izmjerenog. Grad brane jedinice civilne zaštite i građani kojima je na raspolaganju mehanizacija i oprema svih gradskih trgovačkih društava.

http://vijesti.hrt.hr/u-slavoniji-dramaticno-rijeke-i-dalje-rastu

Vidi vidi kako se srde parijski robotići kad ih pipneš, ja sam otadžbini služio mogla i bi i ti malo, bar da nosiš sendviče ovima što pune džakove.

Skini mi se bre s vrata vise, od juce me pratis, lepo sam rekla da kod mene nema nikakvih nasipa ni dakova!

Idi "ganjaj" nekog drugog!

Da, ali mozemo li se uporedjivati sa Nemackom i UK, realno?

Cak i da nisu ovi na vlasti koji su?

- - - - - - - - - -

zene nam napunise glavu kako su ,jednako sposobne, ravnopravne, samosvesne ,...sa muskarcima ,molim lepo nek se same spasavaju

Naravno, ali u fizickoj snazi nisu, vec u umnoj.

I to sada nije tema.

Ajde Kerkya oladi malo.. Ne zanima nas SNS propaganda...

- - - - - - - - - -

Jesi ti citav, jel te zaobislo sve ovo?

- - - - - - - - - -

Pun mi kufer tog politickog prepucavanja u situacijama kao sto je poplava mu mojoj Srbiji..
ali Srbi su to ne moze bez politike i svaljivanje krivice na druge

Nisu to srbi, to su SNS botovi.

Back