Lionman
Primećen član
- Poruka
- 772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što Informer i Pink ne pričaju o zatvaranju fabrika u Srbiji?Volim da gledam propadanje Srbije pod SNSom makar i ja propao!

Plus nemate more, niste Europska unija, niste NATO.Ova glupača iz sindikata priča o dovođenju visoko-tehnoloških investicija iz inostranstva kao da je Srbija zemaljski raj u kome takve firme jedva čekaju da dođu. A bolna istina je da takva preduzeća boli kita za Srbiju jer njihov profit se ne zasniva na jeftinoj radnoj snazi i sirovinama već upravo na tehnologiji i potrebno joj je veliko tržište ili dugoročno propuzivna zemlja u centru ili blizu centra a mi smo na periferiji nestabilna destinacija. Znači mi uzimamo firme daj šta daš što je jedna trka ka dnu, permanentno snižavanje svojih performansi.

I Nepalac.Kome smeta jak minimalac od 500€![]()
Da smo u 90 tim proslog veka mogo bi to da kazes.Volim da gledam propadanje Srbije pod SNSom makar i ja propao!
Da nemamo turizam , evro fondove a podjednako se izvlače sredstva kao da smo u EU . Znači potpuno pogrešan model razvoja.Plus nemate more, niste Europska unija, niste NATO.
Zemlja je kao Titanik. Brod tone, a violine sviraju kao da je sve savršeno. Violine su na pogodite kojim kanalima.Volim da gledam propadanje Srbije pod SNSom makar i ja propao!
Pa ni blizu jednako. Koliko Hrvatska izvuče od EU a koliko Srbija?Da nemamo turizam , evro fondove a podjednako se izvlače sredstva kao da smo u EU . Znači potpuno pogrešan model razvoja.
Samo što se kod vas više zatvara nego otvara u zadnje vrime.Svuda se zatvaraju firme i otvaraju nove, a samo se utaše raduju propadanju Srbije...
a ti to znaš pouzdano ili samo prenosiš? ma lupaj do mile volje...Samo što se kod vas više zatvara nego otvara u zadnje vrime.
Srbija 8 milijardi evra i to 3, 3 milijardi bespovratno.Pa ni blizu jednako. Koliko Hrvatska izvuče od EU a koliko Srbija?
Možda nisi razumeo, Srbija nema dovoljan pristup evro fomovima dočim Evropljani iz Srbije izvlače sredstva kao da je ista u EU.Pa ni blizu jednako. Koliko Hrvatska izvuče od EU a koliko Srbija?
Litijum uništava vodu.Litijum,rudarstvo... To nam preostaje. Naravno i poljoprivreda 1.4 m ha zaparlozeno. Nista bez domaceg kapitala.
Hrvatska više od 20 milijardi većinom bespovratno.Srbija 8 milijardi evra i to 3, 3 milijardi bespovratno.
Kod vas je poradeno nesto sitno. Kod nas od 8 je 7, 99.Hrvatska više od 20 milijardi većinom bespovratno.