Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пре нејки дан ја на послу, пада киша, гледам најављују још веће падавине, нешто мислим, надоћи ће реке, што држава не организује јачање насипа, довожење песка, покушавам да нађем негде вести да то и раде, али нико ништа, власти не дају гласа од себе.

Онда одједном, "изненада" кренуше поплаве, а власти ето позивају добровољце, курте, мурте...

Онда схватим да држава и није имала чиме да реагује, све је уништено и распродато, ова гомила дрипаца која се годинама врти по телевизијама су уствари дунстери који су ту само да уживају у привилегијама, а све остало је по систему кад се деси видећемо шта и како, а шта год да се деси, најпрече ће нам бити да се провртимо опет по медијима и прикажемо себе како радимо, трудимо се итд...

Tako je, sve ovo je kerin ******. Nema ništa od organizacije kad Bugari treba da nam šalju pomoć. Ovo nije katastrofa tolikih razmera da jedna normalna država ne može da podnese!

Samo ta inicajalna voda da prodje e posle krece sexxx
sa crkotinama , blatom i djubretom
i vlagom i klizistima
a mi ni lopate nemamo a kamo li neku ozbiljniju opremu
jos bi i zemljotresi dosli ko slag na tortu
ako jos i opali elektro-system jos ce i rezerve hrane ,hemikalija i lekova da propadnu.Ne govorim o friziderima i zamrzivacima po kucama nego o
vecim privrednim sistemima
Toma se zahvalio USA na velikoj novcanoj pomoci !!!
Ima li ovom horroru kraja???

A ko je organizovao te dobrovoljce, policajce, itd...?

Sam sebi uskaces u rec.
Ko? Glavnokomandujući u njihovim odredima.

A onaj koji je komandovao svim ovim u tome nema apsolutno NIKAKVE zasluge, on je samo naređivao ministrima i generalu gde treba i koliko da ide, kao pravi vođa. Bez interesa za logistiku, ljudstvo... A glavna krivica na njemu i onih oko njega jeste upravo ta što nije preventivno reagovao, već tek kad je dobio priliku izaći i sam i pred kamerom okvasiti svoje šiške.

Тај кишни циклон који је назван, како чујем "Тамара" - ИЗГЛЕДА ВРЛО ДОБРО ПОЗНАЈЕ ГЕОГРАФИЈУ И НАЦИОНАЛНИ САСТАВ ТЕРИТОРИЈА...чудо једно.... неки паметан циклон.......
Apsolutno. Šta je sa nevremenom u drugim delovima BiH, osim u Republici Srpskoj?

I tu se budi najveća sumnja za sve ovo.

Onima koji upravljaju time ovako nešto ne bi bilo strano. Masovno uništenje je za njih nešto na šta su oni navikli.

Ko? Glavnokomandujući u njihovim odredima.

A onaj koji je komandovao svim ovim u tome nema apsolutno NIKAKVE zasluge, on je samo naređivao ministrima i generalu gde treba i koliko da ide, kao pravi vođa. Bez interesa za logistiku, ljudstvo... A glavna krivica na njemu i onih oko njega jeste upravo ta što nije preventivno reagovao, već tek kad je dobio priliku izaći i sam i pred kamerom okvasiti svoje šiške.

.

Ali, cak i da je znao da ce biti ovakvih poplava, sta je mogao da uradi? Evo u Sapcu je preventivno reagovano, pa ipak se ne zna ishod i dalje.

Ne moze covek da bude kriv za poplavu. Moze da bude za nereagovanje, ali ovde je rec o nereagovanjuu kako treba vise vlasti unazad (neizgradnjom brana i nasipa)

Zar je to tako tesko shvatiti?

Na stranu sto ministarstva koordinisu i daju naredjenja.

Poslednja izmena:
Ali, cak i da je znao da ce biti ovakvih poplava, sta je mogao da uradi? Evo u Sapcu je preventivno reagovano, pa ipak se ne zna ishod i dalje.

Ne moze jedan covek da bude kriv za poplavu. Moze da bude za nereagovanje, ali ovde je rec o nereagovanjuu kako treba vise vlasti unazad (neizgradnjom brana i nasipa)

Zar je to tako tesko shvatiti?

Vučuć reče da je spreman da preuzme odgovornost. Nije nas valjda lagao u kampanji? c c c partijski roboti, tako malo samopoštovanja...

Ponosan sam na moj narod kada vidim koliko je u ovakvim situacijama spreman da skoči iz svojih suvih i toplih domova i pomogne drugima.

Iako nemam lepo mišljenje o Vučiću i imam utisak da će ovu situaciju da dobro politički naplati, opet moram da primetim da on za ovakvo stanje ne može biti kriv.
Decenijama se ništa nije radilo da se ovakve stvari preduprede, više od 100 godina ovakva nesreća nije pogodila Srbiju i zaista bi bilo krajnje nekorektno za ovu situaciju kriviti nekoga ko je na vlasti tek par godina
.

:tick:...i to je sustina svega.

.Iako nemam lepo mišljenje o Vučiću i imam utisak da će ovu situaciju da dobro politički naplati, opet moram da primetim da on za ovakvo stanje ne može biti kriv.
Decenijama se ništa nije radilo da se ovakve stvari preduprede, više od 100 godina ovakva nesreća nije pogodila Srbiju i zaista bi bilo krajnje nekorektno za ovu situaciju kriviti nekoga ko je na vlasti tek par godina.

А ко је на власти, у власти и око власти деценијама, мој деда можда?

Spasavao komšije pa ih pokrao

Saša B. (42) uhapšen je u Smederevskoj Palanci i određeno mu je policijsko zadržavanje, pod sumnjom da je u toku evakuacije stanovnika iz najugroženijeg dela Smederevske Palanke izvršio krivično delo teške krađe. On se tereti da je ukrao novčanik sa 3.000 evra i 10.000 dinara, kada je u petak uveče, oko 20 sati, čamcem došao do kuće svojih komšija, starijeg bračnog para, i slagao ih da su ga poslali njihova ćerka i zet da ih čamcem prebaci na bezbedno mesto gde ih oni, navodno, čekaju.

Prestanite sa tim HAARPOM!... kad bolje razmislim mozda i ne morate, to ce da nam posluzi da vidimo ko je lud
Прво - НЕМА ПОТРЕБЕ за дречећим писањем тупавих закључака!

Друго - Онај часни и некорумпирани део научне заједнице, ЗНА изузетно много
о злоупотреби научних сазнања код утицаја на климатске токове. Такође, веома се много
зна и о утицају специфично модулисааних радио таласа на свест људи или поједине органе.
Зато - не булазни! :think:

Spasavao komšije pa ih pokrao

Saša B. (42) uhapšen je u Smederevskoj Palanci i određeno mu je policijsko zadržavanje, pod sumnjom da je u toku evakuacije stanovnika iz najugroženijeg dela Smederevske Palanke izvršio krivično delo teške krađe. On se tereti da je ukrao novčanik sa 3.000 evra i 10.000 dinara, kada je u petak uveče, oko 20 sati, čamcem došao do kuće svojih komšija, starijeg bračnog para, i slagao ih da su ga poslali njihova ćerka i zet da ih čamcem prebaci na bezbedno mesto gde ih oni, navodno, čekaju.

Blood for goods :lol:

Back