Прднути у чабар
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naravno, sada će doći Radašin i Meca da mi objasne kako je to ispravno ako se radi o njemu Kako to Jaćimović Stariji štrajkuje gladju, skuplja 4 milke dinara i organizuje šoferski desant na Beograd?Ček bre, je l ovo mali Miloš štrajkovao glađu, beše?naravno, sada će doći Radašin i Meca da mi objasne kako je to ispravno ako se radi o njemu
![]()
![]()
Najgore zlo koje su mogli da učine je da puste ove polupismene, bahate i korumpirane da zasednu na neku foteljicu i da umisle da su bogomdani da kroje sudbinu celog naroda Srbije.
Nema,doslo vreme i da narod koji se skuplja dolazi sa drzalicama za kramp i da pocne da uzvraca udarce,vise ih je i sigurno bi nadjacali kriminalce.Цензурисани наслов је био
СНСекта и њихово зло.
Ово нису цртице.
Остављајте вести најгорих зала ове накарадне власти.
https://n1info.rs/vesti/student-vuk...kli-novosadjane-nekoliko-njih-vikalo-ubij-ga/
Student Vukašin: Policajci se smeškali dok su tukli Novosađane, nekoliko njih vikalo "ubij ga"
Ne znam, al dr Miloš će ti objasnitiKako to Jaćimović Stariji štrajkuje gladju, skuplja 4 milke dinara i organizuje šoferski desant na Beograd?
Medicinski bosanski fenomen

Učiteljica a ne zna?Ne znam, al dr Miloš će ti objasniti![]()
Jesi ti to pomešao pitanja u vezi medicine ili me smatraš dr učiteljicomUčiteljica a ne zna?
To pravi veliki problem kod nas dece...
pa nismo mi ko vi ''stručni''za sve moguće oblasti 
Uvek ima bržih, jačih i boljihJesi ti to pomešao pitanja u vezi medicine ili me smatraš dr učiteljicompa nismo mi ko vi ''stručni''za sve moguće oblasti
![]()
Još kad bi poneki to shvatili, ihaaaUvek ima bržih, jačih i boljih