Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti si nadobudan glupak, koji se pravi samozadovoljan i koji misli da su mu postovi super - pametni, nikom nista.

Pa nemoj da se ljutis. Ja ti to kazem prijateljski. Idi pisi o necemu drugom, nemoj o logistici, molim te. Znas sta je logistika?

To je ono kad, recimo, dovedes hiljadu dobrovoljaca u Sabac iz Rume udaljene 35 kilometara umesto 6 000 iz Beograda na 85 km.

Kapiras. Moram kao djacetu prvacetu.

Човече, видиш да немамо ништа, не да немамо хеликоптере, него немамо ни лопате.

Војска не постоји, цивилна заштита не постоји, територијална одбрана не постоји, држава не постоји, постоје само медиокритети који су научили да се сликају по телевизијама.

Netacno. Imamo i helikoptere i lopate sasvim dovoljno, ali za neka mirnija vremena i za situacije koje nisu vanredne. Bitno je izvuci pouku.

- - - - - - - - - -

Ja ne znam dal je vlast u nekoj drzavi ovako lose reagovala kao nasa, ovo je strasno

A u kojoj evropskoj zemlji je bilo skoro ovako (pa da bi mogao da uporedis)?

Pa nemoj da se ljutis. Ja ti to kazem prijateljski. Idi pisi o necemu drugom, nemoj o logistici, molim te. Znas sta je logistika?

To je ono kad, recimo, dovedes hiljadu dobrovoljaca u Sabac iz Rume udaljene 35 kilometara umesto 6 000 iz Beograda na 85 km.

Kapiras. Moram kao djacetu prvacetu.

Ja ti kao djacetu prvacetu lepo kazem da nije uopste vazno sta ti pises ili mislis, i da li si bio u pravu ili ne.

***** им све по списку, немамо авионе, а немамо ни хеликоптере, голи смо као црквени мишеви, док се не повеша та гарнитура која је све покрала и распродала будзашто уз добре провизије, овде неће моћи да се живи...

Почни од петооктобарских фотељаша што су носили слике и намештај из запаљене скупштине

Па друг ЦИКЛОН КОЈИ ДОНОСИ КИШУ И ПОПЛАВЕ изгледа ТАЧНО ЗНА ГДЕ СУ ГРАНИЦЕ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ А ОДАКЛЕ ПОЧИЊЕ ЦИА КОСМЕТ и БОНДСТИЛ.......

Не знам, али на Косову има мало река, и то омањих, а и надморска висина је велика, око 550m.

Почни од петооктобарских фотељаша што су носили слике и намештај из запаљене скупштине
На њих и мислим, како ствари стоје, биће већа штета и људским жртвама и у материјалним разарањиам од ових поплава него од НАТО бомбардовања.

Тада је све функционисало много боље, оно је онда био појам државе, а погледај шта урадише за само 15 година.

И стигло 7 хеликоптера из Мађарске !

Свака част комшијама :ok: Значи Маџари, Бугари и Словенци и браћа Руси, остатак Европе "у мислима смо са вама" :rtfm: Ништа Шпанија, Италија, Француска, Велика Британија, Ирска, Немачка, земље Бенелукса, Скандинавске земље, Португал, Немачка, мрш у три лепе п.материне стоко из Рајха:evil:

Ladno, pojedini ljudi u Obrenovcu nece da se evakuisu.
Da naravno, ima deo Obrenovca gde nije toliko strašno, sami su se ljudi organizovali o odbranili koliko toliko taj deo, odradili su sami i bedem prema Savi, dolazili kod njih nadležni, niko da prisoči u pomoć da se bar taj mali deo odbrani od Save. Organizacija je tamo haotična.

Evo sada, i deo Umke evakuišu i Ostružnicu, katastrofa kakva nesposobnost i neorganizovanost.

Srem, ne znam tacnu lokaciju- poslao kolega sa terena
10314754_10203687402495988_1902964316361121609_n.jpg

10268456_10203687403856022_4013570207421546899_n.jpg

1526474_10203687405376060_30087685065721783_n.jpg

Back