Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeble vas dijete idite trcite ,plivajte vozite bajs,radite cucnjeve svaki dan po 10000 puta

Blago tebi kad imas vremena. :aha:

vazi, a ti mi pricuvaj klinca za sve to vreme dok ja radim triatlon + cucnjeve

Moze i rucak da nam spremi i sudove opere!

I meni bi dobrodošla pomoć u kući i oko dece,kad završi kod tebe. :manikir: :lol:

I da nam okupa kucice. :lol:

Ljudi, unosite li dovoljno tecnosti? Ja sam u zavadi sa samom sobom, ako se pridrzavam toga, ne smem nigde da mrdnem. :(

...ja sam neko ko nije pio ni casu vode na dan....sreca pa se to promenilo, ali i dalje vodu mogu da pijem samo i iskljucivo iz
flase...tako da u firzideru imam 5 malih flasica vode koja se hladi, sve uspem u toku dana da ih ispraznim sto je pravo cudo,
ali eto moze....mora biti mnogo hladna, al' vazno je da pijem...
....navikne se organizam vremenom, a i bolje je da se izbaci nego da se zadrzava u organiznu.....

Ljudi, unosite li dovoljno tecnosti? Ja sam u zavadi sa samom sobom, ako se pridrzavam toga, ne smem nigde da mrdnem. :(
Немој ти ту мени ,,Људи"...
Нисмо ми овце заједно чували!
Бре!!!
:hahaha:
Него покушај онај приступ као што рече један стогодишњак са Кавказа: Када сам био гладан јео сам, када сам био жедан пио сам!
Онај трип типа кад осетите жеђ ви сте већ одавно дехидрирани, то је продаја корпоративне магле од стране нафураних нутрициониста и фабриканата минералних вода.

Ako voliš masline pojedi po neku dnevno, onako usput. ;)
Ja volim sa košticama. :D

Meni to pomaže da popijem dovoljno vode, jer so već skoro mesec dana izbegavam (zbog oticanja i nakupljanja vode u telu).
Ali se ne opterećujem da li sam popila danas 1 litru a juče 2 litre - pijem koliko mi se pije i to isključivo vodu, i čajeve (posebno zeleni).

ps. A što se fizioloških potreba tiče ne pijem 1,2 sata pre nekog izlaska iz kuće za koji znam da će trajati dugo i gde neće biti toaleta. Ali leti uvek nosim flašicu vode sa sobom.

Poslednja izmena:
Jexy novembar mesec (ova sto nije mlada :) )

scaled.php

Jexy jul mesec

scaled.php

sto bi rekla Lulnica, bas sam ponosna na sebe :D :heart:

Poslednja izmena:
...cek bre Jexy sta sam sad propustila...zar ovo nije kompletic, tako izgleda?

...koliko ima malisa? ili koliko ima od porodjaja?

...lepo izgledas, sad bih ja da smem postavila sliku moje cere koja se porodila
pre 18 meseci....a u trudnoci se ugojila cak 35kg...sad ima 52kg, pre trudnoce 53..:)

...inace ja sam malo danas uzivala u sladoledu, ali neka ne radim to svaki dan...

...sigurno bih mogla za svoju figuru u ovim godinama da kazem da je savrsena, mada
ja volim kad sam stalno malo ne zadovoljna, onda se ne opustam....

pre 18 meseci....a u trudnoci se ugojila cak 35kg...sad ima 52kg, pre trudnoce 53..:)

...inace ja sam malo danas uzivala u sladoledu, ali neka ne radim to svaki dan...

...sigurno bih mogla za svoju figuru u ovim godinama da kazem da je savrsena, mada

jok more, aljince, al izgleda kao kompletic
za celih 590 din na nekoj rasprodaji sam natrcala

mali sledece nedelje slavi prvi rodjendan
tako da, eto, godina dana i sve kako treba, natenane
i jos bolje nego sto je bilo

Ajd iskreno, kolika ti je griza savesti svaki put kad das sebi oduska? delujes kao da je svaki put ogromna? Kapiram ja trud da se smrsa, pa zadovoljstvi kad obuces stvar koja ti je bila mala a sad ti je super, pa odrzati kilazu je nateze, teze od mrsavljenja, ali ako pojedes nesto pojedi sa zadovoljstvom i bez daljih analiza i grize saveti. malkice se psihicki opusti...mislim delujes mi u grcu non stop, ako gresim ok sory ponekad citam pa sta ubodem ubodem.

Ajd iskreno, kolika ti je griza savesti svaki put kad das sebi oduska? delujes kao da je svaki put ogromna? Kapiram ja trud da se smrsa, pa zadovoljstvi kad obuces stvar koja ti je bila mala a sad ti je super, pa odrzati kilazu je nateze, teze od mrsavljenja, ali ako pojedes nesto pojedi sa zadovoljstvom i bez daljih analiza i grize saveti. malkice se psihicki opusti...mislim delujes mi u grcu non stop, ako gresim ok sory ponekad citam pa sta ubodem ubodem.

..neee Dajamante skroz si me pogresno procenila, nemam grizu savesti, dopustam ja sebi svasta nesto, od onog sto se kao ne bi smelo,
negde sam i pisala o tome da jedem sve i svasta kad mi se jede, cak i slaninicu i cvarke, ali ne cesto...uzivam naravno...a odeca mi vise
nije taman,sad mi je veeelikaaa...:lol:

..ma sve je ok ne izvinjavaj se..:)

imam 166cm
a to za rasporedjivanje, ja se to pitam sve ove godine....teske kosti valjda, uvek sam imala dobru tezinu

..sigurno su te takozvane teske i krupne kosti, inace sto kaze Eriu, svako bi se zapitao laze li vaga..ne izgledas uopste kao
da imas toliko kg....ja sam visa 5cm, pa kad sam imala 72 bila sam bas debela....i starija jedno minimum duplo od tebe..

..sigurno su te takozvane teske i krupne kosti, inace sto kaze Eriu, svako bi se zapitao laze li vaga..ne izgledas uopste kao
da imas toliko kg....ja sam visa 5cm, pa kad sam imala 72 bila sam bas debela....i starija jedno minimum duplo od tebe..

ma krupne sam gradje, sta cu
evo npr, to se na slici ne vidi lepo, al moje noge tj.listovi su takvi da ja ne mogu da nosim cizme sa visokom sarom, do kolena
jedino da narucim da mi rade po meri, toliko su mi siroki listovi
i nosim obucu 41..sva sam bre...mogu volu rep da iscupam :D

ma krupne sam gradje, sta cu
evo npr, to se na slici ne vidi lepo, al moje noge tj.listovi su takvi da ja ne mogu da nosim cizme sa visokom sarom, do kolena
jedino da narucim da mi rade po meri, toliko su mi siroki listovi
i nosim obucu 41..sva sam bre...mogu volu rep da iscupam :D

...pa dobro neka si ti ziva i zdrava sto bi se reklo, ajde nema to veze, bitno je da si ti zadovoljna,
a i te cizme ako pozelis mozes naruciti...:)

Jexy novembar mesec (ova sto nije mlada :) )

scaled.php

Jexy jul mesec

jexjul.jpg

sto bi rekla Lulnica, bas sam ponosna na sebe :D :heart:

:cmok2: I treba da budeš ponosna! :super: ;) Bravo! :vatromet:
Ipak za to treba imati jaku volju, biti uporan, istrajati, suzdržavati se kad nam nije do toga,...zar nije tako? ;)
Zar nije tačno da kad volimo sami sebe i kad smo zadovoljni / sve nam je nekako lepše i lakše! :D

I baš si lepa mlada mama! :heart:

..neee Dajamante skroz si me pogresno procenila, nemam grizu savesti, dopustam ja sebi svasta nesto, od onog sto se kao ne bi smelo,
negde sam i pisala o tome da jedem sve i svasta kad mi se jede, cak i slaninicu i cvarke, ali ne cesto...uzivam naravno...a odeca mi vise
nije taman,sad mi je veeelikaaa...:lol:

..ma sve je ok ne izvinjavaj se..:)[/QUe

e pa to, tako treba. naletela sam na tvoj post u kome pises da neces sa decom u restoran na veceru jer je tamo jaka hrana tako nesto nesto ne secam se tacno sad a nije ni bitno pa reko u sta se ova zena pretvori, a bila je kul tip:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back