Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.840
Tebi ću napraviti najbolji!
![]()
ja samo s mlekom kuvam..u 1l solja pirinca i malo zutog secera..vanilin secer..ako nije dovoljno slatko dodam med i naravno dosta cimetaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi ću napraviti najbolji!
![]()
ja samo s mlekom kuvam..u 1l solja pirinca i malo zutog secera..vanilin secer..ako nije dovoljno slatko dodam med i naravno dosta cimetaja samo s mlekom kuvam..u 1l solja pirinca i malo zutog secera..vanilin secer..ako nije dovoljno slatko dodam med i naravno dosta cimeta

Probaj mini Bambi sa likerom od kafe, iskustvo je skoro orgazmicko... tj. ako si prevazisla ono mlecno djubre od cokolade, crne su ipak samo za iskusne.I zahvalna sam do neba ovima iz Bambija sa mini programom!
Ako i ne uspem da se iskontrolisem i podelim je, nije toliko tragicno ako odjednom pojedem sve 4 kockice.
Natopljen zaledis pa prilikom napada hipoglikemije skuvas, imas valjda kontrole za 15tak minuta. I ne pokusavajte nepoklopljen da ga kuvate u mikrotalasnoj, to je ravno katastrofi... u smislu naknadnog ciscenja.![]()

a bre, Afro i breskvu si prepolovila. Pa nije to lubenica, pa da pojedeš samo pola za doručak.
I sad ću još da mudrujem. Ja mislim da to 3 u 1 ne valja. Ima tu svakojakih dodataka. Ranije si pila nes sa mlekom (ili nisi priznavala da je 3 u 1), pa čak i da ga zasladiš nečim, mislim da je manje zlo od toga. Objasnila je jedna žena ovde da u te mešavine stavljaju punomasno mleko, koje nije dobro za nas na ovoj temi. To nije ono 2,8 koje kupiš, nego masnije, a sigurno ima i raznih drugih dodataka.
Ja to ne mogu da pijem, meni je preslatko. Čak i 2 u 1, koje je kao samo sa mlekom, a bez šećera. Ko zna sa čim je još. Kad sama napravim nes sa mlekom bez šećera, ne bude slatko, samo mi prijatno razblaži kafu i da joj jedan puniji ukus.
Ih, al sam objasnila, mogla bih reklame da pišem.
). I nije u pitanju ona varijanta "od ponedeljka počinjem da učim i svuci se neću ti ništa" već je meni potrebna priprema za dijetu. Obično nekoliko dana pre toga izbacim slatkiše i grickalice ne bi li se organizam lakše prilagodio šoku "gladovanja". Izbunarila sam u "tajnoj kutiji" dijetu koju obično držim nakon sezone slava zimi (dijeta od 1000kcal) pa od ponedeljka krećem. Držite mi fige.a bre, Afro i breskvu si prepolovila. Pa nije to lubenica, pa da pojedeš samo pola za doručak.
I sad ću još da mudrujem. Ja mislim da to 3 u 1 ne valja. Ima tu svakojakih dodataka. Ranije si pila nes sa mlekom (ili nisi priznavala da je 3 u 1), pa čak i da ga zasladiš nečim, mislim da je manje zlo od toga. Objasnila je jedna žena ovde da u te mešavine stavljaju punomasno mleko, koje nije dobro za nas na ovoj temi. To nije ono 2,8 koje kupiš, nego masnije, a sigurno ima i raznih drugih dodataka.
Ja to ne mogu da pijem, meni je preslatko. Čak i 2 u 1, koje je kao samo sa mlekom, a bez šećera. Ko zna sa čim je još. Kad sama napravim nes sa mlekom bez šećera, ne bude slatko, samo mi prijatno razblaži kafu i da joj jedan puniji ukus.
Ih, al sam objasnila, mogla bih reklame da pišem.

Nemam ni ja, ali spamujemo
Integralni pirinač nikad ne bude tako mekan kao običan. Uvek ostaje a la dent. Ja ga ne potapam, nego ka kuvam u cepteru, ne mogu ti reći tačno koliko, nekih 15-20 miniuta, onda ostavim poklopljeno, pa on još nabubri i malo omekša. Ako nemaš cepter, kuvaš ga u bičnoj posudi, ali u manje vode nego običan, jer on ne upija toliko. Probaš, gledaš, pratiš, dodaš malo vode ako zatreba. Njega ne možeš da kuvaš kad "dobiješ napad", podrazumeva se da ga imaš skuvanog.
Jer ja isto kad mi se prijede nešto slatko, zgrabim i pojedem pre nego što uspem i da pomislim da ne treba. To me i ubija. Kao da neki djavo udje u mene, oduzme mi moć rasudjivanja i natera me da jedem keks.

a tek to što je zdravo i preporučljivo. Samo još ubaci energetska pića. To je tako opasno za srce da ja ne znam kako uopšte sme da se nalazi u slobodnoj prodaji. Kad sam prvi put kupila iz radoznalosti pa pročitala kome se sve ne preporučuje: trudnicama, dojiljama, srčanim, bubrežnim bolesnicima.... itd. znači samo potpuno zdravim osobama. Pa će od toga da se razbole.ja pijem 3u1
ja to zovem 'smuć buć kafa'
i to je pijem na poslu, kad mi se prijede nesto
znam da ne valja, al mogu valjda i ja malo da zgresim
u stvari ova moja je 4u1, ima i dodatu guaranu![]()
da, i ja sam odustala od integralnog pirinca, ne umem da ga skuvam.
nemam cepter, ap ako imate neki konretan savet, prihvatam
elem, za dva meseca pridrzavanja preporucene ishrane po testu na intoleranciju, smrsala sam sest kila.
zadnjih mesec dana ne pridrzavam se srktno, i ugojilka sam se kilogram.
elem, i dalje ne jedem hleb, peciva , testeninu i to, zapravo radila sam i klasicne alergo testove u medjuvremenu i nasli mi alergiju na brasno..ne jedm przeno, ulje samo maslinovo, ali pocela sam da jedem slatkise
sad razmisljam kako da nastavim, treba ponovo da idem da odradim test, a jako mi je dosadilo jer mi je ukinuto 80% namirnica..
Један део интегралног пиринча и два до два и по дела воде и прстохват соли.da, i ja sam odustala od integralnog pirinca, ne umem da ga skuvam.nemam cepter, ap ako imate neki konretan savet, prihvatamelem, za dva meseca pridrzavanja preporucene ishrane po testu na intoleranciju, smrsala sam sest kila.
zadnjih mesec dana ne pridrzavam se srktno, i ugojilka sam se kilogram.
elem, i dalje ne jedem hleb, peciva , testeninu i to, zapravo radila sam i klasicne alergo testove u medjuvremenu i nasli mi alergiju na brasno..ne jedm przeno, ulje samo maslinovo, ali pocela sam da jedem slatkise
sad razmisljam kako da nastavim, treba ponovo da idem da odradim test, a jako mi je dosadilo jer mi je ukinuto 80% namirnica..

Поштено да ти реЧем и ти тестови су типа врач погађач.Vratiće ti neke namirnice. Obično tako bude. Ja sam 2-3 puta radila testove, nisam se baš striktno pridržavala, ali ipak su se liste razlikovale. Sećam se da mi je na prvoj listi jogurt bio idealna namirnica, te ja udri po jogurtu, a inače ga volim, kad na kontrolnom testu - zabranili. Predozirala sam se. Poslednji put mi je od žitarica samo integralni pirinač bio dozvoljen, ali nisam smela previše da ga jedem, da mi ne bi i njega zabranili.

Поштено да ти реЧем и ти тестови су типа врач погађач.
Вреде као битна референца само код алергија, ово остало је тек мало јаче од гледања у пасуљ.
Sa sojinim mlekom, naravno, sa pijanim suvim grožđem (u rumu), kokosom i malčice usitnjene kandirane narandžine kore. I šećer, ne previše. Za goste u najavi (ovog vikenda) sipala oko 2/3 čaša od 200ml a sebi jednu šoljicu za kafu, oko 100ml i u slast sam ga sad večerala. Posle ću morati ne da šetam nego da trčim sa pCetom al' nema veze, i ona će da uživa. 
I pijem Jacobs jer Nestlee je u vlasništvu Monsanta i propagiraju i primenjuju GM tehnologiju i testiranja na životinjama.
pa od njih ne može da se pobegne 

E pa ja bez jutarnje crne turske ne mogu
lepo ustanem i dzezvu na sporet
dok se sredim, doruckujem, ona se taman 'ladne na prijatnu temperaturu, ni vruca ni hladna
da Jexy to popije natenane sa uzivanjem...
...ranije beshe i cigareta, al to sam ukinula...
...al crnu jutarnju ne dam!! jok!!
..evo bataljujem 'smuć buć kafu' ...a ionako je ne pijem svakodnevno...![]()
I mnogo sam ponosna na sebe zbog toga! 
Veruj mi ni ja nisam mogla bez jutarnje.
A sada mi čak i smeta miris kafe, kao i dim cigarete (koje sam takođe ostavila)!I mnogo sam ponosna na sebe zbog toga!
![]()

ajmo sad i dobre strane kafe..
ja je se isto ne odricem..
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Dnevni_magazin/story/161965/Dobre+i+loše+strane+kafe.html

Jupi evo ponosna sam i ja na tebe
al ja ne mogu....u stvari sta ne mogu, mogu ja sve, nego necu da se odreknem kafe.