"Reset" odmor za žene

Razlozi su raznorazni,...žene žele da bar na odmoru ne slušaju hrkanje, nervira ih haos u toaletu koji ostave za sobom,...dok zapravo mislim da potajno, sve više njih želi da na odmor ode bez muža.
Ово је сигиран знак да је брак мртав, заживео суживот. Огроман број ,,бракова" тако опстаје.

Када се већ не разилазе иако је очигледно да је брак изгубио смисао, макар да се организују на обострано повремено задовољство слободе.

У везама које функционишу, одмор са пријатељицом или његов са мушким друштвом није бег од партнера, него просто потреба да се проведе време са својим пријатељима.

Nikad nisam imala baš taaaaako dugačak odnos da dođe do toga.

Ali. Znam jednu planinarku koja je preko 20 godina u braku, imaju veliku decu, iako oboje super izgledaju, ona još i bolje, došlo im je do zasićenja
Elem, ona se dopisivala sa nekim frajerom... intenzivno... muž je bio skrajnut skroz. Zaljubila se online...

Ali onda jednom je sretoh kaže muž sa drugarima otišao na more.. i sad joj krivo. Čovek očigledno shvatio koliko ima sati i udario čežnju . Inače. nisu par za razvod zaista, uvek su se voleli itd.. bili par još sa faksa. I sad.. gledam fotke na insta nisu kao pre, ona ga grli na svim slikama, zajedno idu na planinarenja što nij bilo pre.. nešto se promenilo otkako se on vratio svom društvu. Možda je to baš primer neke promene iz ove teme koja može značiti?

Vala, zaseban odmor je zakon, ako se već odmara muškarac ne treba da se budi noću zbog hrkanja žene, treba redovno da ruča pristojnu hranu, pošto većina žena ne zna da skuva ni pasulj. Da ne govorimo o tome da zvocanjem stalno traži da on radi njen posao, brine o deci, a naravno da mora da zaradi koliko njoj treba, da je zastupa svuda i na svakom mestu, da trpi njene budalaštine....znači reset 15 dana, je zakon.

Problem je samo kako žena da zaustavi rotor koji je tera da misli "šta on radi na odmoru" džabe je sama na odmoru, ako joj misao jednog dela mozga vrti slike koje ne voli, a ne može da kontroliše.
Normalnoj opuštenoj ženi je odmor kada joj je muž na oku u bilo kom dobu života....:)

Vala, zaseban odmor je zakon, ako se već odmara muškarac ne treba da se budi noću zbog hrkanja žene, treba redovno da ruča pristojnu hranu, pošto većina žena ne zna da skuva ni pasulj. Da ne govorimo o tome da zvocanjem stalno traži da on radi njen posao, brine o deci, a naravno da mora da zaradi koliko njoj treba, da je zastupa svuda i na svakom mestu, da trpi njene budalaštine....znači reset 15 dana, je zakon.

Tako je, treba raditi samo ono sto muskarcu odgovara. :lol:

Nikad nisam imala baš taaaaako dugačak odnos da dođe do toga.

Ali. Znam jednu planinarku koja je preko 20 godina u braku, imaju veliku decu, iako oboje super izgledaju, ona još i bolje, došlo im je do zasićenja
Elem, ona se dopisivala sa nekim frajerom... intenzivno... muž je bio skrajnut skroz. Zaljubila se online...

Ali onda jednom je sretoh kaže muž sa drugarima otišao na more.. i sad joj krivo. Čovek očigledno shvatio koliko ima sati i udario čežnju . Inače. nisu par za razvod zaista, uvek su se voleli itd.. bili par još sa faksa. I sad.. gledam fotke na insta nisu kao pre, ona ga grli na svim slikama, zajedno idu na planinarenja što nij bilo pre.. nešto se promenilo otkako se on vratio svom društvu. Možda je to baš primer neke promene iz ove teme koja može značiti?
Probali su u guzu možda ;)

Sve više mojih prijatelja, kada im deca odrastu ili krenu na faks ( podrazumeva se da deca više ne idu sa roditeljima na godišnjice i odmore) bookira aranžmane posebno ( svako za sebe) ili eventualno u hotelu sobe na istom spratu i sl.
Razlozi su raznorazni,...žene žele da bar na odmoru ne slušaju hrkanje, nervira ih haos u toaletu koji ostave za sobom,...dok zapravo mislim da potajno, sve više njih želi da na odmor ode bez muža.
Koliko je "opravdano" dana u toku godine, uzeti ovakav "reset" odmor bukvalno od svega i svih i da li ga praktikujete?
I da li je pravi muškarac ako uplati aranžmanan,...pa ideš solo ili sa prijateljicom, pa makar to bila i neka banjska ( SPA) varijanta.
U krajnjem,...imate li potrebu za ovakvom vrstom odmora ili jedva čekate da budete na okupu i otputujete zajedno ( kao da to već niste 365 dana u godini)😁

Normalno je da sa drugaricama ides na odmor bez partnera ,da mu das prostora,np moja zena ide uskoro sa drugaricama u Maroko.

Normalni ljudi idu dva puta na odmor godišnje, mnogi jednom ili nijednom. Ti ako imaš mogućnosti za više onda u redu. Ako normalan čovek tih dva puta godišnje nema želju da provede sa voljenom osobom onda nešto nije u redu.
Zivot nije samo partner ,zivot su i prijatelji, roditelji ,djeca itd. Ima neke lijepe trenutke i price sa prijateljicama, ako ne vjerujes partneru i zelis da ga kontrolises zasto si u toj vezi uopste.

Zivot nije samo partner ,zivot su i prijatelji, roditelji ,djeca itd. Ima neke lijepe trenutke i price sa prijateljicama, ako ne vjerujes partneru i zelis da ga kontrolises zasto si u toj vezi uopste.
Nije u pitanju kontrola nego želja biti sa voljenom osobom. Ok je skoknuti za vikend videti svoje roditelje bez partnera ali otići 5-10 dana bez partnera na odmor po meni je bzv. To je bežanje od partnera a ne odlazak na odmor. Prijatelji su jako retka kategorija. Pitaj te svoje prijatelje da ti pozajme novac da vidiš kakav ćeš odgovor dobiti.

Nije u pitanju kontrola nego želja biti sa voljenom osobom. Ok je skoknuti za vikend videti svoje roditelje bez partnera ali otići 5-10 dana bez partnera na odmor po meni je bzv. To je bežanje od partnera a ne odlazak na odmor. Prijatelji su jako retka kategorija. Pitaj te svoje prijatelje da ti pozajme novac da vidiš kakav ćeš odgovor dobiti.
Ja idem sa prijteljima motorom dva puta godisnje po 7 dana i idem u Bosnu da vidim prijatelje,mamu ,vozim krosmotor po brdima dva puta godisnje po 14 dana i ponekad i na skijanje idem bez partnera, znaci po tebi ne bi trebao da vozam motor da se vidjam sa prijateljima, naravno da zelim partnera i provedem sa njim najmanje 10 mjeseci godisnje ali zelim i druge stvari u zivotu.Kavo je to bjezanje ako smo 90% vremena zajedno.

Volim da vidim i svoje drustvo,sad sam upravo u Bosni bez partnera ,to je veoma bitno da imas neku slobodu i da ti parnter daje prostor, samo nesigurni ljudi zele da kontrolisu partnera.

Meni je ovo najnormalnije razmisljanje.
Mom muzu nije, on je bas od crnogorske sorte sto se tice odvajanja.
Ja imam potrebu da izadjem sama sa drugaricom, da otputujem sama kod sestre, da odem sama u bioskop...

Navikla sam jer je tako oduvek, ali bih volela da odem sa drugaricom u Maroko.
Ne cesto i ne zato sto ga ne volim...samo ponekad i pomalo.

Najgore mi je kada mi kaze zasto da ides sa nn osobom na, recimo, balet pored mene. Neka ta nn osoba krene sa nama. I dobro, idem sa njim, ali on ne voli balet!
I onda imam lepu haljinu, lepo se osecam, stvarno obozavam balet i umesto da odem sa covekom koji deli ljubav, negde znam da njemu nije zanimljivo i da na drugi bis tapse i gleda u mene.
To je kao da me neko vodi na fudbal, a ne znam ni koliko igraca ima u timu!

Isto je i sa muzejima, uvek ide, kao da me "vodi"...i tacno bi svisnuo da mu kazem da necu sa njim ici, kada sam pokusala da mu kazem zvucao je povredjeno i onda ne guram prst u oko dok mi se dopada zamisao da sedim sama u nekom marokanskom suku, cutim, pijem caj i disem, i ne, nemam nameru da ga varam sa vlasnikom cajdzinice...a ne bih imala ni volju za takvu akciju. Ni zelju, ni volju, na um mi ne bi palo.

moje dame

ne znam da li znate sa kim ovde razmenjujete ponekad stavove, ali vasa vl koleginica limunada naziva vec vise od pola godine sve srbe iz srbije koji nisu za vucica ustasama, a ako su ne daj boze i studenti onda jos i mnogo gore, cak je i lagerti iz kragujevca to nekoliko puta odvalila bez ikakvih reperkusija od strane taba...tako da znate ciji je ovo forum danas, ko ga takvog odrzava i za cije babe zdravlje.

pozzz

ustasa marlon

Back