"Reset" odmor za žene

Razlozi su raznorazni,...žene žele da bar na odmoru ne slušaju hrkanje, nervira ih haos u toaletu koji ostave za sobom,...dok zapravo mislim da potajno, sve više njih želi da na odmor ode bez muža.
Ово је сигиран знак да је брак мртав, заживео суживот. Огроман број ,,бракова" тако опстаје.

Када се већ не разилазе иако је очигледно да је брак изгубио смисао, макар да се организују на обострано повремено задовољство слободе.

У везама које функционишу, одмор са пријатељицом или његов са мушким друштвом није бег од партнера, него просто потреба да се проведе време са својим пријатељима.

Nikad nisam imala baš taaaaako dugačak odnos da dođe do toga.

Ali. Znam jednu planinarku koja je preko 20 godina u braku, imaju veliku decu, iako oboje super izgledaju, ona još i bolje, došlo im je do zasićenja
Elem, ona se dopisivala sa nekim frajerom... intenzivno... muž je bio skrajnut skroz. Zaljubila se online...

Ali onda jednom je sretoh kaže muž sa drugarima otišao na more.. i sad joj krivo. Čovek očigledno shvatio koliko ima sati i udario čežnju . Inače. nisu par za razvod zaista, uvek su se voleli itd.. bili par još sa faksa. I sad.. gledam fotke na insta nisu kao pre, ona ga grli na svim slikama, zajedno idu na planinarenja što nij bilo pre.. nešto se promenilo otkako se on vratio svom društvu. Možda je to baš primer neke promene iz ove teme koja može značiti?

Nek ide ko gde hoce i moze. Pa i zajednicki odmor nije odmor ako se vuku ko vezana crevca. Ne moraju ljudi da 24 h imaju iste zelje i ritam.
Ja svakako otplivam i sama sam po par sati pa da sam sa kim god isto bi bilo.

Vala, zaseban odmor je zakon, ako se već odmara muškarac ne treba da se budi noću zbog hrkanja žene, treba redovno da ruča pristojnu hranu, pošto većina žena ne zna da skuva ni pasulj. Da ne govorimo o tome da zvocanjem stalno traži da on radi njen posao, brine o deci, a naravno da mora da zaradi koliko njoj treba, da je zastupa svuda i na svakom mestu, da trpi njene budalaštine....znači reset 15 dana, je zakon.

Problem je samo kako žena da zaustavi rotor koji je tera da misli "šta on radi na odmoru" džabe je sama na odmoru, ako joj misao jednog dela mozga vrti slike koje ne voli, a ne može da kontroliše.
Normalnoj opuštenoj ženi je odmor kada joj je muž na oku u bilo kom dobu života....:)

Back