dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
jeble vas dijete idite trcite ,plivajte vozite bajs,radite cucnjeve svaki dan po 10000 puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeble vas dijete idite trcite ,plivajte vozite bajs,radite cucnjeve svaki dan po 10000 puta
vazi, a ti mi pricuvaj klinca za sve to vreme dok ja radim triatlon + cucnjeve

vazi, a ti mi pricuvaj klinca za sve to vreme dok ja radim triatlon + cucnjeve
I meni bi dobrodošla pomoć u kući i oko dece,kad završi kod tebe.![]()
![]()

Немој ти ту мени ,,Људи"...Ljudi, unosite li dovoljno tecnosti? Ja sam u zavadi sa samom sobom, ako se pridrzavam toga, ne smem nigde da mrdnem.![]()

Ljudi, unosite li dovoljno tecnosti? Ja sam u zavadi sa samom sobom, ako se pridrzavam toga, ne smem nigde da mrdnem.![]()
)

...cek bre Jexy sta sam sad propustila...zar ovo nije kompletic, tako izgleda?
...koliko ima malisa? ili koliko ima od porodjaja?
...lepo izgledas, sad bih ja da smem postavila sliku moje cere koja se porodila
pre 18 meseci....a u trudnoci se ugojila cak 35kg...sad ima 52kg, pre trudnoce 53..
...inace ja sam malo danas uzivala u sladoledu, ali neka ne radim to svaki dan...
...sigurno bih mogla za svoju figuru u ovim godinama da kazem da je savrsena, mada
ja volim kad sam stalno malo ne zadovoljna, onda se ne opustam....
Jexy novembar mesec (ova sto nije mlada)
![]()
Jexy jul mesec
![]()
sto bi rekla Lulnica, bas sam ponosna na sebe![]()
![]()
jok more, aljince, al izgleda kao kompletic
za celih 590 din na nekoj rasprodaji sam natrcala
mali sledece nedelje slavi prvi rodjendan
tako da, eto, godina dana i sve kako treba, natenane
i jos bolje nego sto je bilo

Al si se stisla uz tu jadnu mladu da se pola ne vidiš.
Super si liniju nabacila.![]()

...tebe tacno zezaju krupne kosti, otud valjda ta kilaza koju si imala....super,
nista bolje neko kad vidis rezultate koji te onda guraju dalje..bravo...![]()
...cek bre Jexy sta sam sad propustila...zar ovo nije kompletic, tako izgleda?
...koliko ima malisa? ili koliko ima od porodjaja?
...lepo izgledas, sad bih ja da smem postavila sliku moje cere koja se porodila
pre 18 meseci....a u trudnoci se ugojila cak 35kg...sad ima 52kg, pre trudnoce 53..
...inace ja sam malo danas uzivala u sladoledu, ali neka ne radim to svaki dan...
...sigurno bih mogla za svoju figuru u ovim godinama da kazem da je savrsena, mada
ja volim kad sam stalno malo ne zadovoljna, onda se ne opustam....

nikad ne bih reklapa i sad imam 71kg
cini mi se i da nisi mnogo visoka? nije mi jasno gde se rasporedi sve to...al najbitnije je kako izgledas, a promena je sjajna, svaka cast 
svaka cast na promeni i na uspehu jexy, bas mi je drago
nikad ne bih reklacini mi se i da nisi mnogo visoka? nije mi jasno gde se rasporedi sve to...al najbitnije je kako izgledas, a promena je sjajna, svaka cast
![]()
Ajd iskreno, kolika ti je griza savesti svaki put kad das sebi oduska? delujes kao da je svaki put ogromna? Kapiram ja trud da se smrsa, pa zadovoljstvi kad obuces stvar koja ti je bila mala a sad ti je super, pa odrzati kilazu je nateze, teze od mrsavljenja, ali ako pojedes nesto pojedi sa zadovoljstvom i bez daljih analiza i grize saveti. malkice se psihicki opusti...mislim delujes mi u grcu non stop, ako gresim ok sory ponekad citam pa sta ubodem ubodem.

imam 166cm
a to za rasporedjivanje, ja se to pitam sve ove godine....teske kosti valjda, uvek sam imala dobru tezinu
..sigurno su te takozvane teske i krupne kosti, inace sto kaze Eriu, svako bi se zapitao laze li vaga..ne izgledas uopste kao
da imas toliko kg....ja sam visa 5cm, pa kad sam imala 72 bila sam bas debela....i starija jedno minimum duplo od tebe..
ma krupne sam gradje, sta cu
evo npr, to se na slici ne vidi lepo, al moje noge tj.listovi su takvi da ja ne mogu da nosim cizme sa visokom sarom, do kolena
jedino da narucim da mi rade po meri, toliko su mi siroki listovi
i nosim obucu 41..sva sam bre...mogu volu rep da iscupam![]()

Jexy novembar mesec (ova sto nije mlada)
![]()
Jexy jul mesec
![]()
sto bi rekla Lulnica, bas sam ponosna na sebe![]()
![]()
I treba da budeš ponosna!

..neee Dajamante skroz si me pogresno procenila, nemam grizu savesti, dopustam ja sebi svasta nesto, od onog sto se kao ne bi smelo,
negde sam i pisala o tome da jedem sve i svasta kad mi se jede, cak i slaninicu i cvarke, ali ne cesto...uzivam naravno...a odeca mi vise
nije taman,sad mi je veeelikaaa...
..ma sve je ok ne izvinjavaj se..[/QUe
e pa to, tako treba. naletela sam na tvoj post u kome pises da neces sa decom u restoran na veceru jer je tamo jaka hrana tako nesto nesto ne secam se tacno sad a nije ni bitno pa reko u sta se ova zena pretvori, a bila je kul tip![]()