Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..neee Dajamante skroz si me pogresno procenila, nemam grizu savesti, dopustam ja sebi svasta nesto, od onog sto se kao ne bi smelo,
negde sam i pisala o tome da jedem sve i svasta kad mi se jede, cak i slaninicu i cvarke, ali ne cesto...uzivam naravno...a odeca mi vise
nije taman,sad mi je veeelikaaa...:lol:

..ma sve je ok ne izvinjavaj se..:)[/QUe

e pa to, tako treba. naletela sam na tvoj post u kome pises da neces sa decom u restoran na veceru jer je tamo jaka hrana tako nesto nesto ne secam se tacno sad a nije ni bitno pa reko u sta se ova zena pretvori, a bila je kul tip:lol:

...negde sam pisala da necu sa decom na rucak, nije bila vecera u pitanju, a radilo se o rucku kod nekih zetovih rodjaka, i kako ja bas nisam u prilici da
priredjujem takve ruckove ne volim ni da idem, pa onda uvek smislim neki razlog da se izvuce ako ikako mogu....zato tad nisam isla...inace jedem sve sto
mi je srcu drago, samo redje i u manjim kolicinama....:)

Ajd iskreno, kolika ti je griza savesti svaki put kad das sebi oduska? delujes kao da je svaki put ogromna? Kapiram ja trud da se smrsa, pa zadovoljstvi kad obuces stvar koja ti je bila mala a sad ti je super, pa odrzati kilazu je nateze, teze od mrsavljenja, ali ako pojedes nesto pojedi sa zadovoljstvom i bez daljih analiza i grize saveti. malkice se psihicki opusti...mislim delujes mi u grcu non stop, ako gresim ok sory ponekad citam pa sta ubodem ubodem.

To sam i ja jednom ovde prokomentarisala, pa su me skoro ismejali. :aha:

A zaista je teško, kad dođeš do neke lepe kilaže, ne prepustiti se želji za svim onim što si izbegavao duži vremenski period.
Kad krene alavost :sad2: ja stanem. Čemu onda sva ona borba i skidanje kilograma, ako treba opet da dobijemo sve nazad? :aha:

A ni ne primeti se kad krene ista priča, pogotovo ako čovek ima neku muku pa jede "od muke". :(

Moj slučaj:
Ja sam godinama imala 63kg ali sam se prošle zime ugojila 69/70kg.
Posle nekoliko meseci sam pala na 63kg i bila neko vreme te težine.
Onda sam spustila na 60kg da bi se ubrzo vratila na 63kg jer sam se bila opustila. :roll: Što nisam trebala! :aha:
U maju sam se spustila na 59kg i evo sad u julu na 58kg.
Inače, jedem sve, ali zdravije spremljeno i u manjoj količini.

Planiram još -4kg do idealne i onda samo održavati! :aha:
Nadam se da ću i tokom trudnoće uspeti u tome. ;)
Prelepo mi je kad vidim trudnicu u poodmakloj trudnoći kako joj se samo stomačić vidi! :heart:

ps. Ali tačno je da sam nezdravu hranu potpuno izbacila iz ishrane. Npr ne sećam se kad sam poslednji put pojela picu ili pljeskavicu. :aha: Niti popila čašu koka-kole, i slično.

Poslednja izmena:
Jexy novembar mesec (ova sto nije mlada :) )

scaled.php

Jexy jul mesec

scaled.php

sto bi rekla Lulnica, bas sam ponosna na sebe :D :heart:

Jexy...:klap::klap::klap:

Da menjaš nick u žena zmaj.
Volim kada upoznam nekog ko sopstvenim trudom i zalaganjem dokazuje da ništa nije neostvarljivo. :heart:

ma krupne sam gradje, sta cu
evo npr, to se na slici ne vidi lepo, al moje noge tj.listovi su takvi da ja ne mogu da nosim cizme sa visokom sarom, do kolena
jedino da narucim da mi rade po meri, toliko su mi siroki listovi
i nosim obucu 41..sva sam bre...mogu volu rep da iscupam :D

Dobro došla u klub onih koji treba da mi pošalju obuću kada im dosadi. :)

Svaka ti čast, trud se isplatio zaista.

Ja stalno čitam temu, ali se javljam samo kada imam da kažem nešto o minusu. Posle zimske kilaže kojom sam bila ekstra zadovoljna, naišla je prolećna, kojom ič nisam bila zadovoljna. :( Ali sada, bez ikakvog opipljivog truda, vratila sam se na zimsku. I to je super. Minimalno pazim šta jedem, ali zato imam turbo ritam, i dva meseca teškog fizičkog posla, dalo je rezultate.

Nadam se da ću u toku nedelje videti na vagi prvu cifru 7.

:lol:

ovaj kilogram je ne znam kako otisao. dovoljno je samo par dana malo manje da jedem pa da vaga pokaze minus.
da sam znala da ce skidanje kg ici ovako lako, odavno bih krenula sa dijetom.
kad se samo setim koliko sam bila srecna kad sam se prvi put merila i videla -600 g :lol:

jos 4 kg me deli od tezine koju sam imala pre pocetka gojenja, ali nekako sada mislim da cu biti mnogo mrsava sa tom kilazom. ovako je taman.

Poslednja izmena:
nabacice se sigurno. sarme, podvarci... mmmm:p
sad mi je problem garderoba jer mi je sve veliko. ajd za majice i nema veze, neka landaraju, ali u svim starim farmerkama izgledam kao seljak. farmerke koje sam kupila na polovini dijete mi sada grozno stoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back