Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobar dan drugarice dijetalke...

...juros posle kafe, umesto kase, doruckovala musli i mleko 0.5%mm...

..za rucak imam pasulj od juce, zelenu salatu i crni hleb...

...onaj kivi koji sam mislila da ubacim u kasu i da mi to bude dorucak
cu ipak pojesti bez icega..nesto mi bilo zao da experimentisem, a
nije mi se dalo da po ovom vertu idem cak do pijace....

Hej, drugarice dijetalke :)

Evo i mene, al sad zaprave. Znam da sam to rekla 1000x, al danas sam se fino izmjerila, nashla spisak stvari koje sam jela kad sam mrshavila onomad.
Naime, imam 76 kg i 176 cm i osjecam se kao prase. Dzaba visina, mishici, sve, osjecam se bash loshe, vidi se vishak (iako ostali kazu da se ne vidi), al ja osjetim po odjeci i kad se pipkam.
Od ljetos sam nabacila 4 kg. Od avgusta, tacnije.

Jutros sam doruchkovala na 2 tosta sira i shunke, i popila uz to 2 chashe multivitaminskog soka.
Za ruchak cu vjerovatno mahune i piletinu. :) Mozda i neku salatu.
Samo, ovaj put bez hljeba. XD

Cilj mi je do pocetka maja biti na 69 kg (moj staaaaari cilj, koji nisam dostigla ni u prvoj turi). :)
To je 7 kg i nije tako puno. :)

Znam proceduru i sve kako ide... tako da... svaki dan cu ovdje pisati, jer drugachije ne ide.
Ne mogu bez podrshke.

Hej, drugarice dijetalke :)

Evo i mene, al sad zaprave. Znam da sam to rekla 1000x, al danas sam se fino izmjerila, nashla spisak stvari koje sam jela kad sam mrshavila onomad.
Naime, imam 76 kg i 176 cm i osjecam se kao prase. Dzaba visina, mishici, sve, osjecam se bash loshe, vidi se vishak (iako ostali kazu da se ne vidi), al ja osjetim po odjeci i kad se pipkam.
Od ljetos sam nabacila 4 kg. Od avgusta, tacnije.

Jutros sam doruchkovala na 2 tosta sira i shunke, i popila uz to 2 chashe multivitaminskog soka.
Za ruchak cu vjerovatno mahune i piletinu. :) Mozda i neku salatu.
Samo, ovaj put bez hljeba. XD

Cilj mi je do pocetka maja biti na 69 kg (moj staaaaari cilj, koji nisam dostigla ni u prvoj turi). :)
To je 7 kg i nije tako puno. :)

Znam proceduru i sve kako ide... tako da... svaki dan cu ovdje pisati, jer drugachije ne ide.
Ne mogu bez podrshke.

..Soffy..necu reci dobro dosla nazad...da ne zazvuci zlobno..ali
cu reci MOZES TI TO...:ok:

Jao što je ovo divno! Soff, počinjemo skupa :)
Ni ja nisam pisala u poslednje vreme jer nisam imala čime da se pohvalim...
Ali sad sam opet tu, pa krećemo ispočetka.
Sad imam 74 kilograma, prvi cilj je 69, drugi 64, a onda ću da vidim koliko još treba jer iskreno ne sećam se
kako izgledam sa 64 kg :)

Krenula sam na vežbe, ići ću koliko god puta nedlejno mogu.
U ponedeljak sam bila na zumbi, juče na nekom power aerobiku (i crkla sam oba puta, s time da je zumba
više đuskanje skakanje i kardio, a na tom aerobiku smo imali pola sata kardio na steperu, i sa tegićima, pa
nekih 20ak minuta vežbe sa loptom - trbušnjaci, čučnjevi itd... i istezanje naravno)

Večeras opet zumba. Sutra i prekosutra već znam da ću preskočiti jer sam u Beogradu, ali šetaću.

Jutros u 9 sam doručkovala jednu kiflu.
Užinala pomorandžu. Popila zeleni čaj.
Sad kuvam domaću supu, tako da će za ručak biti tanjir supe bez rezanaca, i meso i povrće iz supe.

E, baš mi drago što su tu ponovo Sofffy i shushu...

Ja sam juče napravila pauzu. Mislim, ceo dan je bilo ok, a onda sam uveče jela neku lepinju (Parkinu ćabatu), sa sirom i posle cele one priče o onom ... neću ni da pominjem ja smazala skoro celu kutiju "after eighta" ...
Danas sam opet fina. Za doručak ječmene pahuljice (za promenu) sa sremskim sirom, lanenim i susamovim semenom, ručak kelj i neke ljutkasta kobasica, malo kasnije ću šejk, a uveče ću valjda da izdržim sa nekim zalogajem sira i ranim odlaskom na spavanje...

Ono mi je interesantno da laneno seme i susam treba samleti.... pa u čemu da ga meljem tako sitnog? Bojim se da ga onaj secko neće uhvatiti... možda mlin za biber?

E, baš mi drago što su tu ponovo Sofffy i shushu...

Ja sam juče napravila pauzu. Mislim, ceo dan je bilo ok, a onda sam uveče jela neku lepinju (Parkinu ćabatu), sa sirom i posle cele one priče o onom ... neću ni da pominjem ja smazala skoro celu kutiju "after eighta" ...
Danas sam opet fina. Za doručak ječmene pahuljice (za promenu) sa sremskim sirom, lanenim i susamovim semenom, ručak kelj i neke ljutkasta kobasica, malo kasnije ću šejk, a uveče ću valjda da izdržim sa nekim zalogajem sira i ranim odlaskom na spavanje...

Ono mi je interesantno da laneno seme i susam treba samleti.... pa u čemu da ga meljem tako sitnog? Bojim se da ga onaj secko neće uhvatiti... možda mlin za biber?

nis ne brini, ebace mu sjecko sve po spisku... : )

kod mene sve standardno; oso jos jedan kilogramcic dolje...
a bila sam bas...razuzdana...i tortu sam jela...:rumenko:

eo vam prijedlog rucka za dvoje...troje...
400 grama pilecih grudi isjeci na trakice i na kasici maslinovog i kasicici vode dinstati u woku ili dubljoj tavi/sherpi...
vecu mrkvu isjeci na trake, gljive (jedno pakovanje) isjeci...kako ocete
(ako imate i praziluka isjecita ga na kolutice pa dodajte...moze i paprika, crvena i zelena isto na trakice...)
saka graska
i malo soka od paradajiza, kasnije
sve to dinstati
zaciniti kako vam se oce;
ja stavim persun i curry

sa strane skuvati prilog tipa riza, tjestenina...
ja napravim basmati rizu u mikrovalnoj...

i to bi vam bijo rucak...za 15 min : )

Jao što je ovo divno! Soff, počinjemo skupa :)
Ni ja nisam pisala u poslednje vreme jer nisam imala čime da se pohvalim...
Ali sad sam opet tu, pa krećemo ispočetka.
Sad imam 74 kilograma, prvi cilj je 69, drugi 64, a onda ću da vidim koliko još treba jer iskreno ne sećam se
kako izgledam sa 64 kg :)

Ja idem na Pravnijadu u Bugarsku pocetkom maja... valja se skinuti tamo XD
Pa da me ne bude blam.
A i sve hlace koje sam kupila sam kupovala na knap, racunajuci da cu omrsaviti... pa sad muku mucim, al necu da kupujem vece, lakse mi omrsaviti.XD

Ja sam za rucak napravila piletinu, i pola onog povrca smrznutog (grasak i mrkva), sa malom kasikom ulja i nalila vode. I pire. :)

Kontam sad otici do prodavnice po neko voce, za veceras. :)
I zeleni caj.

E, bash tamo idemo. :)
Novosadski pravni fax organizuje. :)
Koliko ste vi placali?
Nas ce od 4.-8. maja izaci 150e.
Puno mi nekako, ***.
Mislim, svima je puno.
Al dok se ugrade Savezi studenata NS i nasheg faxa...eto ti 150e.

I da, kako je tamo, jesi bila zadovoljna?

Poslednja izmena:
Soffy i shushu stalno vežbaju... to je dobro za temu. Može da podstakne i nas ostale. Prošle godine je Afrodita počela trbušnjake i čučnjeve i nas dosta je krenulo njenim stopama. A jes bila dosadna, :zag: stalno je pisala o tome koliko je uspela da ih uradi. Pa onda i mi da bi imale čime da se hvalimo :worth:

Zlotvore, super ti je onaj recept :super:

Soffy i shushu stalno vežbaju... to je dobro za temu. Može da podstakne i nas ostale. Prošle godine je Afrodita počela trbušnjake i čučnjeve i nas dosta je krenulo njenim stopama. A jes bila dosadna, :zag: stalno je pisala o tome koliko je uspela da ih uradi. Pa onda i mi da bi imale čime da se hvalimo :worth:

Zlotvore, super ti je onaj recept :super:

...eee....to je bila priprema za svadbu...od tada slabo ili bolje recno nikako...:rumenko:
...sve se vadim cekam tu teretanu u parku..a ustvari sam lenjaaa..:dash:
...i sta bi sad moglo da me pikrene, stalno razmisljam o tome i nista mi
tako podsticajno ne pada na pamet...

...znam da sam bila uzasno dosadna, al' to je bio jedini nacin da izdrzim, i da
me grize savest ako ne ispostujem i sebe i vas...

E, bash tamo idemo. :)
Novosadski pravni fax organizuje. :)
Koliko ste vi placali?
Nas ce od 4.-8. maja izaci 150e.
Puno mi nekako, ***.
Mislim, svima je puno.
Al dok se ugrade Savezi studenata NS i nasheg faxa...eto ti 150e.

E nemam pojma meni je prošle godine fakultet sve plaćao jer sam se takmičila, ali mislim da je bilo 110 eura + 30 eura prevoz.

Ove godine je 115 eura + prevoz, 19-24 maj, 5 punih pansiona...

Mrs.Bi, ja večeras na zumbu :zskace:

PS. Nemojte me ubiti zbog fotke, meni je bash kul. :lol:.
tumblr_kr9bxr4FK11qzldx2o1_500_large_large.jpg

Dobro vece svima, evo ja da se javim sa novostima.
Danas sam pocela jogu (ponedeljkom i sredom) i bas sam se obrukala. Toliko me bilo sramota pola stvari nisam mogla da odradim.:eek:
Bas sam se opustila.
Inace danas za klopu imala:
ovsena kasa (prazna), jabuka, riba i zelena salata, zele od jagode(grozna i bljutava stvar) i na kraju tost sa sirom i paradaizom.
Sutra merenje, drzite mi fige.:)

Držimo, držimo :)
Ja bila na zumbi, što znači sat vremena kardio treninga.
Doručak i ručak sam rekla, kifla ujutro, užina pomorandža, ručak tanjir supe, i malo mesa i povrća iz supe.
Za večeru sam pojela musli sa mlekom 1,6%mm, i to je to.
Pila vode, pila čajeve.
Imam upalu mišića i srećna sam zbog toga :mrgreen:

...blago vama za tu jogu...bas vam zavidim...:rumenko:

...uskoro ima relativno blizu cas zumbe, onaj besplatan, pa planiram
da odem i vidim kako je to....a radje bi tako nesto, samo nista u blizini
nema..bar ja ne znam...

...mislicemo na tebe, sretno...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back