Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Dobro vece svima, evo ja da se javim sa novostima.
Danas sam pocela jogu (ponedeljkom i sredom) i bas sam se obrukala. Toliko me bilo sramota pola stvari nisam mogla da odradim.
Bas sam se opustila.
Inace danas za klopu imala:
ovsena kasa (prazna), jabuka, riba i zelena salata, zele od jagode(grozna i bljutava stvar) i na kraju tost sa sirom i paradaizom.
Sutra merenje, drzite mi fige.![]()
Šta ima da te bude sramota, sigurno niko nije mogao da uradi gomilu stvari kad je krenuo. Ja ni posle 2 meseca ne mogu onaj obrnuti položaj, ne znam jel radite to. Prebace se noge preko glave pa se spuste na pod i tako se leži ohoho.... meni uvek 30-40 cm od poda, a prošli put me toliko boleo vrat da nisam mogla uopšte da prebacim noge. Samo se opusti i polako, bez forsiranja, vremenom ćeš moći sve više i više.
Ja sad stavila ovas u zrnu da se kuva. Pa ću ujutru videti šta ću snjim. Mislim da je Zlotvor pominjala da skuva, samelje, stavi u friz pa uzima koliko joj treba. Izvinjavam se ako je neko drugi u pitanju. Eto to će da bude potpuno neobrađeno. Nadam se da će mi se svideti kao što mi se proso svidelo, pa sam od njega pravila takve kombinacije kao sa ovsenom kašom.
A večeras sam opet jela onu groznu crnu stvar. Tačno kad sam umorna, pa još i smrznuta, slabije se kontrolišem.

Šta će biti sa mnom kad još malo ostarim...

)