Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece svima, evo ja da se javim sa novostima.
Danas sam pocela jogu (ponedeljkom i sredom) i bas sam se obrukala. Toliko me bilo sramota pola stvari nisam mogla da odradim.:eek:
Bas sam se opustila.
Inace danas za klopu imala:
ovsena kasa (prazna), jabuka, riba i zelena salata, zele od jagode(grozna i bljutava stvar) i na kraju tost sa sirom i paradaizom.
Sutra merenje, drzite mi fige.:)

Šta ima da te bude sramota, sigurno niko nije mogao da uradi gomilu stvari kad je krenuo. Ja ni posle 2 meseca ne mogu onaj obrnuti položaj, ne znam jel radite to. Prebace se noge preko glave pa se spuste na pod i tako se leži ohoho.... meni uvek 30-40 cm od poda, a prošli put me toliko boleo vrat da nisam mogla uopšte da prebacim noge. Samo se opusti i polako, bez forsiranja, vremenom ćeš moći sve više i više.

Ja sad stavila ovas u zrnu da se kuva. Pa ću ujutru videti šta ću snjim. Mislim da je Zlotvor pominjala da skuva, samelje, stavi u friz pa uzima koliko joj treba. Izvinjavam se ako je neko drugi u pitanju. Eto to će da bude potpuno neobrađeno. Nadam se da će mi se svideti kao što mi se proso svidelo, pa sam od njega pravila takve kombinacije kao sa ovsenom kašom.
A večeras sam opet jela onu groznu crnu stvar. Tačno kad sam umorna, pa još i smrznuta, slabije se kontrolišem.

Šta ima da te bude sramota, sigurno niko nije mogao da uradi gomilu stvari kad je krenuo. Ja ni posle 2 meseca ne mogu onaj obrnuti položaj, ne znam jel radite to. Prebace se noge preko glave pa se spuste na pod i tako se leži ohoho.... meni uvek pola 30-40 cm od poda, a prošli put me toliko boleo vrat da nisam mogla uopšte da prebacim noge. Samo se opusti i polako, bez forsiranja, vremenom ćešmoći sve više i više.

Ja sad stavila ovas u zrnu da se kuva. Pa ću ujutru videti šta ću snjim. Mislim da je Zlotvor pominjala da skuva, samelje, stavi u friz pa uzima koliko joj treba. Izvinjavam se ako je neko drugi u pitanju. Eto to će da bude potpuno neobrađeno. Nadam se da će mi se svideti kao što mi se proso svidelo, pa sam od njega pravila takve kombinacije kao sa ovsenom kašom.
A večeras sam opet jela onu groznu crnu stvar. Tačno kad sam umorna, pa još i smrznuta, slabije se kontrolišem.

zar nisi ti to predlozila? :lol:
mada, moguce da je to bio Poznavalac...

sta ti je to grozna crna stvar...mislim, ja sam jela odlicnu crnu stvar...sa sve ljesnicima...ako je to to :lol:

Haha, toliko smo se izmešale da ne znamo više šta je ko pisao, a mrzi me da tražim.
Moja stvar bila sa malinama... ma divna je, ali ne bi trebalo

e, aj ne panici bzveze...
ne moras se odreci cokolade...narocito ne crne cokolade
uradi sto i ja; kupish male najljepse zelje, one u kesici
i castis sebe jednom ujutro i jednom poslije rucka...
i eto; pojela si citavu cokoladu, al je ona imala 10 grama...
takodjer, dva puta mjesecno fino pozovem sestru/drugaricu
i vodim nas na kolace...
pa kakav bi to zivot bio da se stalno samokaznjavam... : )))

Ma zato sto su sve ostale bas uvezbane, gledam neke dame preko 50 god a savitljive kao guma i mrsave a ja sa 35 kao da mi je 65.:rumenko:
Bi, nisam to radila, verovatno je rano ali i bez toga me svaki misic boli.
Hvala na podrsci, necu da odustanem.
Cujemo se sutra. Laku noc:bye:

Nego Bi htela sam da te pitam da li radite yogu bose?
Nisam na obicnoj yoga nego power yoga, mada nemam blage veze u cemu je razlika.
Inace moram da ti priznam da sam na prvom testu pala, ono savijes sa napred i stavis ruke pored stopala. Ova me kao savija jos malo a ja mislim sve ce da pukne u meni.
:hahaha:

ma ja to ne mogu da uradim, ja kao da imam kolac u ledjima.... ali polako.. biće
Radimo bosi ili u čarapama kako koju vežbu. Ako je malo aktivnija vežba pa se zagrejemo onda se izujemo, a ako je statična, ležimo, onda u čarapama. I ne znam koja je vrsta te joge koju radimo. Ali kaže instruktorka da je malo teža nego na većini mesta u bgd

sta ti je to grozna crna stvar...mislim, ja sam jela odlicnu crnu stvar...sa sve ljesnicima...ako je to to :lol:
Нисам.
Нешто слично сам рекао за употребу интегралног пиринбча.
Скува се и када се некој од вас једе нешто слатко узме неколико кашика тог пиринча, који се може чувати и у фрижидеру, и полако га жваће да утоли жењу за слатким.

Нисам.
Скува се и када се некој од вас једе нешто слатко узме неколико кашика тог пиринча, који се може чувати и у фрижидеру, и полако га жваће да утоли жењу за слатким.

e, neam pojma ko je bio onda...:lol:

samo da kažem da kaša može da se jede i hlada i da je dobra, nije kao topla al nećemo da sitničarimo : )
ja danas voće za doručak, za ručak kiseo kupsu kuvan, za večeru supica

juče sam ručala picu posnu, večerala čaj i supu, doručkovala kašu i tako, ove nedelje malo zabušavam opet

Ne brigajte za tu jogu, ja mogu uraditi baš sve, a šta imam od toga? :lol:
Potrebna je vježba i strpljenje, i samo uz to će biti napretka.

Btw, ja sam sinoć za večeru pojela jabuku i popila čaj od nane.
Jutros sam se probudila prilično gladna, te sam pojela jabuku, musli (30ak gr) i tost sa sirom i kiselim krastavcem. :)
Sad odoh skapavati u čitaonici cijeli dan. XD
Skuhala sam si čaj pa ću ga ponijeti u flašici u čitaonicu...

Ljubac :***

Hej soff :)
I kod mene u ovom fitness centru ima joga, ali ja neću da krenem još neko vreme...
Prvo želim da se bar malo razgibam i vratim u kondiciju, istežem se svaki dan na kraju treninga,
plus se sama kod kuće istežem još 15ak minuta...

Sad grejem mleko, za doručak će biti musli... za ručak ne znam idem kod mojih u Bg, moram da
im naručim nešto diet :)

Нисам.

e, neam pojma ko je bio onda...:lol:

Ipak sam sam bila ja. :rumenko::zcepanje: Šta će biti sa mnom kad još malo ostarim...
Našla sam to na nekom drugom forumu (nisam bila neverna ovom, nego mi izašlo u pretraživanju)...

"Ovas operite i skuvajte. Otprilike na laganoj vatri mu treba oko 1sat. Jedna šolja ovsa i oko 2 šolje vode. Pošto smo rekli da se sa ovom hranom nećemo mučiti, ja uvek skuvam veću količinu.
Posle to podelim u manje činije i zaledim u frizu. Možete ga jesti u zrnu,ali ga ja sameljem u multipraktikumu zabog principa da svaki zalogaj morate sažvakati 30-40 puta. Naročito kad su žitarice u pitanju."

I tako sam ja to sinoć skuvala, a jutros sam probala da sameljem u secku prvo susam i laneno seme, o čemu smo juče pričale -nema šanse, a onda taj ovas zajedno sa malo oraha i badema, pa ni ovas se baš nije samleo. Ali, iskreno, nema ni potrebe da se melje. Pa šta fali da se malo sažvaće. (Naravno ne 30-40 puta). Pomešala sam tri dobre kašike kuvanog ovsa sa tim bademima, orasima, malo mleka i pola kašicime meda i u redu je.

Drage moje da vam javim: 1kg i 2oogr manje(sad sam 61kg),ukupno skinula 4kg.:hvala:
Program mi ostaje isti, nece mi menjati mozda ce jos malo hrane da ubaci. :eek::super:
Ono, kao da me mrsam mnogo iznenada.

Danas sam jela:2 prepecena parceta hleba sa malo margarina i meda, banana, musaka sa pecurkama i salata, kruska, kiselo mleko sa 2 kasike musli.
Hvala na podrsci, cujemo se sutra. Laku noc:bye:

Filotea, kako praviš tu musaku s pečurkama? Pečurke su umesto mesa, a sa krompirom je, ili nekako drugačije?

Ja napravila preliv za šapegete od pšeničnih klica, sojinih ljuspica, šargarepe, korena peršuna i paškanata, crnog i belog luka, crnog vina i soka od paradajza. Ćerka jela, nije htela ni da zna šta sam stavila unutra. Bilo je dobro :ok:

Filotea, kako praviš tu musaku s pečurkama? Pečurke su umesto mesa, a sa krompirom je, ili nekako drugačije?

Ja napravila preliv za šapegete od pšeničnih klica, sojinih ljuspica, šargarepe, korena peršuna i paškanata, crnog i belog luka, crnog vina i soka od paradajza. Ćerka jela, nije htela ni da zna šta sam stavila unutra. Bilo je dobro :ok:

..hehhe...Bi, nekad je bolje da ne znaju sta sve ima unutra...samo neka
jedu...:lol::lol:

Za nedelju dana kilo i dvesta po programu nutricioniste a pre toga sam desetak dana bila na UN dijeti i skinula tri kile.

Musaka sa pecurkama:
Prodinstati na vodi (moze malo ulja) praziluk, pecurke (sveze ili iz konzerve),beli luk,persun, malo vegete... i ostale zacine po zelji
Red krompira na listice pa fil pa drugi red krompira.
Potom nalijem mlekom i stavim u rernu da se pece.
Kad je peceno (30-35min) pospem rendanim sirom i ostavim u vrucoj rerni da se sir otopi.
Inace prelivam i sa razmucenim jajetom ali ovog puta je bila dijetalna.
Ovi moji jeli i nista se nisu bunili.

Inace zaboravih da vam kazem da me od joge sve boli, posebno noge(listovi), jedva sam se popela uz stepenice.Bas sam zardjala.:sad2:
Da li da popijem nesto protiv bolova ili da ostavim da se samo smiri? :think:
Bi da li si i ti imala istih problema?

Ne brigaj za tu jogu, moras u pocetku imati upalu misica, pogotovo sto jogom aktiviras sve moguce misice :D

A ja... pojela jabuku, neki sendvicak na tostu, nekoliko plazmica, caj od nane... a posto je mami rodjendan, za rucak sam smazala pola male pizze i komad kolaca sa breskvama. :)
Znam,znam, nije za ponos, al ipak je mamin rodjendan (51. :mrgreen: )

Sad pijem caj od nane i uuuzivam :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back