..pozdrav svima, odoh na spavanje da slucajno ne padnem u iskusenje i pojedem 2-3 kockice cokolade. to je posto nemoguce jer kao sto neko prethodno rece ako pocnem ja se ne zaustavljam dok ne sljustim celu.
laku noc
laku noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laku noc

Mozda i neku salatu.
Hej, drugarice dijetalke
Evo i mene, al sad zaprave. Znam da sam to rekla 1000x, al danas sam se fino izmjerila, nashla spisak stvari koje sam jela kad sam mrshavila onomad.
Naime, imam 76 kg i 176 cm i osjecam se kao prase. Dzaba visina, mishici, sve, osjecam se bash loshe, vidi se vishak (iako ostali kazu da se ne vidi), al ja osjetim po odjeci i kad se pipkam.
Od ljetos sam nabacila 4 kg. Od avgusta, tacnije.
Jutros sam doruchkovala na 2 tosta sira i shunke, i popila uz to 2 chashe multivitaminskog soka.
Za ruchak cu vjerovatno mahune i piletinu.Mozda i neku salatu.
Samo, ovaj put bez hljeba. XD
Cilj mi je do pocetka maja biti na 69 kg (moj staaaaari cilj, koji nisam dostigla ni u prvoj turi).
To je 7 kg i nije tako puno.![]()
Znam proceduru i sve kako ide... tako da... svaki dan cu ovdje pisati, jer drugachije ne ide.
Ne mogu bez podrshke.

..Soffy..necu reci dobro dosla nazad...da ne zazvuci zlobno..ali
cu reci MOZES TI TO...![]()

E, baš mi drago što su tu ponovo Sofffy i shushu...
Ja sam juče napravila pauzu. Mislim, ceo dan je bilo ok, a onda sam uveče jela neku lepinju (Parkinu ćabatu), sa sirom i posle cele one priče o onom ... neću ni da pominjem ja smazala skoro celu kutiju "after eighta" ...
Danas sam opet fina. Za doručak ječmene pahuljice (za promenu) sa sremskim sirom, lanenim i susamovim semenom, ručak kelj i neke ljutkasta kobasica, malo kasnije ću šejk, a uveče ću valjda da izdržim sa nekim zalogajem sira i ranim odlaskom na spavanje...
Ono mi je interesantno da laneno seme i susam treba samleti.... pa u čemu da ga meljem tako sitnog? Bojim se da ga onaj secko neće uhvatiti... možda mlin za biber?

E, baš mi drago što su tu ponovo Sofffy i shushu...
malo kasnije ću šejk, a uveče ću valjda da izdržim sa nekim zalogajem sira i ranim odlaskom na spavanje...

Ono mi je interesantno da laneno seme i susam treba samleti.... pa u čemu da ga meljem tako sitnog? Bojim se da ga onaj secko neće uhvatiti... možda mlin za biber?
Bolje bi bilo da nisu tu, sa nama...![]()

A drago im je svima što smo se dozvale pameti nakon dugo zapušavanjaMa mi smo jedne od osnivachica, ne mozemo mi bez teme![]()

Jao što je ovo divno! Soff, počinjemo skupa
Ni ja nisam pisala u poslednje vreme jer nisam imala čime da se pohvalim...
Ali sad sam opet tu, pa krećemo ispočetka.
Sad imam 74 kilograma, prvi cilj je 69, drugi 64, a onda ću da vidim koliko još treba jer iskreno ne sećam se
kako izgledam sa 64 kg![]()

A drago im je svima što smo se dozvale pameti nakon dugo zapušavanja![]()
)))))))
E, gde u Bugarskoj vam je pravnijada?Ja idem na Pravnijadu u Bugarsku pocetkom maja... valja se skinuti tamo XD
Pa da me ne bude blam.

stalno je pisala o tome koliko je uspela da ih uradi. Pa onda i mi da bi imale čime da se hvalimo 

Soffy i shushu stalno vežbaju... to je dobro za temu. Može da podstakne i nas ostale. Prošle godine je Afrodita počela trbušnjake i čučnjeve i nas dosta je krenulo njenim stopama. A jes bila dosadna,stalno je pisala o tome koliko je uspela da ih uradi. Pa onda i mi da bi imale čime da se hvalimo
Zlotvore, super ti je onaj recept![]()

E, bash tamo idemo.
Novosadski pravni fax organizuje.
Koliko ste vi placali?
Nas ce od 4.-8. maja izaci 150e.
Puno mi nekako, ***.
Mislim, svima je puno.
Al dok se ugrade Savezi studenata NS i nasheg faxa...eto ti 150e.

.
E nemam pojma meni je prošle godine fakultet sve plaćao jer sam se takmičila, ali mislim da je bilo 110 eura + 30 eura prevoz.
Ove godine je 115 eura + prevoz, 19-24 maj, 5 punih pansiona...
Mrs.Bi, ja večeras na zumbu![]()