Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Filotea, čestitam na uspehu. Izvini ja zaboravila, požurila da pitam za recept... Baš dobro zvuči ta musaka. Ja volim pečurke, ali ovi moji se malo mršte i onda ih ne pravim često. A mogu da napravim kao ovaj sos danas i da im bude super, a da ni ne znaju šta ima unutra.

Imala sam i ja upalu mišića posle prvog časa, i to butnih, jer smo radili tako neke vežbe, a u ponedeljak/utorak sam imala upalu ovih izmedju ramena i grudi jer smo radili nešto kao sklekove. Ja smatram da je to dobro jer znači da smo ih aktivirali

...znas sta sve je to iz glave....

...ako pogledas unazad videces da sam ja pisala..o mom stanju svesti
kad izjavim da sam od sutra na dijeti...tog dana i naredna dva ne mogu
da se obuzdam...strasno....pa sam odlucila da o tome ne pisem, ne
mislim...uopste, vec samo da se trudim da jedem sto manje i sto zdravije,
a da ne budem gladna....i opet mi nekad jako tesko polazi za rukom....

...i da, ako skinem 1kg za 2 meseca to je za mene pun pogodak, stitna
ne da pa to ti je...:sad2:

evo ja sam danas na uh danu kada sme da se pojede kolac..doruckovala sam dve narandze,rucak ce biti testenina sa paradajz prelivom,a vecera zna se..kolacici i crna cokolada..evo smesi mi se i sedmi kilogram manje..polagano..ako skinem jos dva kg za ovaj prvi mesec bicu zadovoljna..
d28bed0af07a828857ce664ba4ecd62b.gif
inace od kada sam na dijeti samo kuvam,trazim nove recepte,izmisljam nesto novo..

Hvala Affro i jeste strasno prvih dana..ovih dana sam imala mecu pa sam brate bila u napasti da prozderem ruke do lakata,ali ne zato sto sam bila gladna vec zato sto mi se prosto zdralo..a sto se tice gladi,skupio mi se zeludac,sada nemam frke..sve mi se cini da cu narednih dva i kusur meseca da preletim samo tako..

...shvatam o cemu pricas....

...ja nisam imala probleme sa kilazom, dok mi se nije poremetio rad stitne zlezde
i od tad mucim muku sa od prilike 10 kg...skinula sam maximum 3-4 od tada, ali
se oni i vrate brzo, opet sve zbog zlezde....tako da meni u principu ne vredi da se
mucim sa takvim dijetama...em ne bi bilo bogzna kakvog efekta, em bi se oni
po prestanku iste ponovo vratili....zato bi trebalo puno vise vezbanja, a kolicina
hrane koju unosim je vrlo mala..i pazim sta, kad, pa opet nemam ni blizu taj
efekat ako zdrave osobe...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back