a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.200
Ima toga, al ne mora da je u vezi klasicne svaleracije al je ipak u tom kontekstu.Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
Ja sam tako nagrabusio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima toga, al ne mora da je u vezi klasicne svaleracije al je ipak u tom kontekstu.Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
Pričaj.Ima toga, al ne mora da je u vezi klasicne svaleracije al je ipak u tom kontekstu.
Ja sam tako nagrabusio.
necu, ........sramota me.Pričaj.
Pusti sramotu, jedva čekam da čujem.necu, ........sramota me.
cu ti kazem kad se smiri politicka situaciju u Srbiji. ..........ima ovde neki da ce zbog ovu moju nesrecu da traze Vucicevu ostavku.Pusti sramotu, jedva čekam da čujem.
Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
Pa jel bilo posledica?Карма, судбина и остале глупости не постоје. Постоје само људске одлуке и последице које из њих прозилазе.
Pa jel bilo posledica?
A jel te neka u koju su bio baš zaljubljen prevarila ili tako nešto?Оно да ми нека набаци екипу или да ми ишара аутомобил... Није.![]()
A jel te neka u koju su bio baš zaljubljen prevarila ili tako nešto?
Karma nema veze ni sa bogom ni sa kaznom.Ne. Nego to što pominješ nije kažnjivo od Boga. (što bi bila karma)
Evo prilike da nam pojasniš šta jeste karma.Karma nema veze ni sa bogom ni sa kaznom.
Trebalo bi koristiti drugi termin. Karma se generalno na zapadu koristi na proizvoljan i uglavnom pogrešan način. Tamo gde je nastao taj koncept on se ne tumači tako. Karma nije niti kazna niti nagrada.Mislim da karma uvek stigne za ovakve stvari samo sto ljudi ne budu svesni da im se vratilo. Ljudi su generalno prestali da se plase Boga sto smatram losim
Sutra. Sad idem u zzZzzzEvo prilike da nam pojasniš šta jeste karma.
Na brzaka od ChatGPT:Evo prilike da nam pojasniš šta jeste karma.