a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.779
znaci 30 i nesto.......?jesam,usla sam u 4 deceniju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci 30 i nesto.......?jesam,usla sam u 4 deceniju
Што рече Црногорац, твоје је само да радиш и рађаш, а остало је моја брига.Znam da zakuvam a tvoje je samo da.. ispečeš, i ne zaboravi da (pro)miješaš..mslm, hoću reć da ne.. zagori.
![]()
Онда не смем ни да питам за пилећу џигерицу, кавурму (само домаћу), чварке, беле бубреге, језик, волујски реп, свињски папци, мозак, поховане телеће ногице, домаћу шварглу, и најважније шкембиће, на више начина.?ne mogu ni lajk da stavim
Ма добро, девојке су углавно скоцкане и згодне и баш их брига за сендвиче и ћације када на сплаву могу да добију много више. Једино што се масовно трајно унакажавају тетовирањем. Али мени су супер атрактивне оне које нису из Београда или не дај Боже Црногорке које од мајки, а нарочито баба нису научиле да кувају. Е, оне које јесу то је премија на лутрији! Згодне, паметне, студирају, вежбају и још умеју нешто да скувају. За све их Бог створио, него су се мушкарци ушоњили па ни то не умеју да препознају.Prvo da nije sendvicarka i ćaci...
Zatim higijena, zubi, mentalni sklop...
Zatim dolazi strastvenost, seksipil...
Па ако је само ово списак неопходних особина, ја бих да се пријавим, мада сам матор. Ниси захтевна. Имам пензију, тако да ме је лако одржавати.Ћаци
Мудросер
Хвалисавац
Ленштина
Јел' укључује и прање ногу и да гледа кроз прозор да ли стижеш, па да супа буде врела?Da...neko domace vaspitanje je takodje veoma bitno...
Šta ćeš... niko nam nije obećao raj na zemlji.SVE! Nervira me kad je uporan,pa me nervira kad je dosadan,svidja mi se sto je pedantan ali mi se i ne svidja,volim krupnije muskarce ali ne volim da kuvam,stariji su mi privlacniji ali nisu za sex na plazi i sl. I tako,sve u svemu P A K A O.
Uzas,ja sam i kao klinka ispirala przeno meso pre nego sto bih jela...Онда не смем ни да питам за пилећу џигерицу, кавурму (само домаћу), чварке, беле бубреге, језик, волујски реп, свињски папци, мозак, поховане телеће ногице, домаћу шварглу, и најважније шкембиће, на више начина.?
Sta dalje da ti pricam.zato ja uvek trazim djavolaŠta ćeš... niko nam nije obećao raj na zemlji.
Nije zagarantovan čak ni "gore".

Па такво је било васпитање, али се загубило у међувремену.Јел' укључује и прање ногу и да гледа кроз прозор да ли стижеш, па да супа буде врела?
Гледај, ако ће да ти буде лакше, а неће, такође сам приморан због бубрега на такву дијету која ме лишава свега овога. Али, лепо је да могу да се сећам. И да пробам у минималним количинама, да ми се душа задовољи.Uzas,ja sam i kao klinka ispirala przeno meso pre nego sto bih jela...Sta dalje da ti pricam.
Taman da se malo ocistis od tih odvratnostiГледај, ако ће да ти буде лакше, а неће, такође сам приморан због бубрега на такву дијету која ме лишава свега овога. Али, лепо је да могу да се сећам. И да пробам у минималним количинама, да ми се душа задовољи.

integralni?Волим ја и кромпир и пиринач![]()

Постоји неинтегрални?integralni?![]()
jao jao!Постоји неинтегрални?
Како оматуфљујем постајем твој идеални партнер, на жалост само око исхранеjao jao!
Да ли постоји идеална даљинска веза базирана на исхрани? Ја сам за.me nego smo se mi opametile pa se pravimo da nista ne znamoМа добро, девојке су углавно скоцкане и згодне и баш их брига за сендвиче и ћације када на сплаву могу да добију много више. Једино што се масовно трајно унакажавају тетовирањем. Али мени су супер атрактивне оне које нису из Београда или не дај Боже Црногорке које од мајки, а нарочито баба нису научиле да кувају. Е, оне које јесу то је премија на лутрији! Згодне, паметне, студирају, вежбају и још умеју нешто да скувају. За све их Бог створио, него су се мушкарци ушоњили па ни то не умеју да препознају.

То је оно што одмах одбија, за даље се никад не зна.Па ако је само ово списак неопходних особина, ја бих да се пријавим, мада сам матор. Ниси захтевна. Имам пензију, тако да ме је лако одржавати.

Prenaglašena šminka me odbijala uvek na prvu. To i sada ne volim da vidim jer je stvarno nepotrebno totalno.Recimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
Šta može da se toleriše i kada?
Šta se može uraditi da po tom pitanju?![]()