evo slike "leptira" a npr fenomenalne glave tipa Kristijanden inace pas je moj Rita-fatal beauty girl GDS
inace slika je od pre tri meseca i tek po vadjenju konaca, novije nemam pa se izvinjavam u napred
a ovo je pravilan palez i boja i sve inace pas sa kog je slika kropovana je Janus-mali Zmaj alijas Zika
Jako je teshko pronaci psa kome nesto ne fali (mozda chak i ne postoji) ali u svakom sluchaju treba teziti sto pribliznijem izgledu kakvog propisuje standard!
ovo je apsolutno tacno i ja se slazem u potpunosti ne postoji pas bez mane
Retko ko kod nas drzi stence do tri meseca pa ih tek onda prodaje ,znachi moze i mladje ali izbegavati kontakt sa drugim psima a narochito sa machkama koje slobodno lutaju jer one mogu svashta da prenesu!
da ali i gomila odgajivaca ima po dva tri legla pa se moze naci stene koje je starije, i ti i ja smo tako psa uzeli zar ne??
Mi ,recimo vakcinishemo nashe stence (pod obavezno) prvom vakcinom sa 5,5-6 nedelja starosti (puppy vakcina) i sa 8 nedelja polivalentnom ! a to ti je manje od tri meseca a moze se reci da su revakcinisani,zar ne!!!
ne znam kako ti radis ali ono sto ja znam da svi odgajivaci uglavnom vakcinisu sa 4-6 nedelja pa mora da prodje mesec dana od prve vakcine do re vakcine da pas bio potpuno zasticen i pas se ne vakcinise pre prvog meseca jel nema svhe zato sto sisa a majcinim mlekom je zasticen od svih antitela.
zato sam i rekao da je bolje dogovoriti se sa odgajivacem koji cinjanica je ima bolja uslove od kupca da pricuva stene do revakcine, to nece bog zna koliko podici cenu steneta a resice veliki problem unapred
Archi(Totya) je tip psa koji je po meni fenomenalan i koji se meni najvise dopada, ali opet ukusi su razliciti, ja se slazem Perune da od hamajana nema boljih pasa, e sto se meni oni ne dopadaju previse, tj ne otkidam na njih ne znaci da ne bih rado jednog cistog drzao

))))