tvoj pas je zaista mazen i pazen shto se vidi po sjajnoj dlaci!
mozda je malo pregojena ali se to da srediti pravilnom ishranom,shetnjama ,istrchavanjima...
medjutim moje mishljenje je (da se ne lazemo) da ona ne spada u pse izlozbenog tipa jer:
1.ima okruglu ,jabuchastu lobanju
2.ochi su joj takodje okrugle(nisu bademastog oblika) i previshe su izbachene iz lobanje
3. njushka joj je spicasta i tanka
4. zadnji uglovi su joj loshi i noge su podvuchene pod telo
5.rep jako loshe nosi barem na ovim fotografijama
Boja joj je odlichna i svidja mi se kakve ima grudi i predgrudi!
Iskreno vidjao sam i mnogo,mnogo gore pse na izlozbama koji su nazalost dobijali dobre ocene jer su sudije neupucene u rasu i vreme ih je davno pregazilo
Ti sada sama odluchi sta zelish a moj ti je savet da ne ochekujesh previshe na nekoj izlozbi na kojoj ce suditi neki bolji poznavaoc rase !
Vidi , i ja kod kuce imam jednu zenkicu koja je jako slichna toj tvojoj i ne bih je dao nizashta na svetu ,ona je nash ljubimac i ne vodimo je na izlozbe!
Naravno sve joj to ne smeta da je obozavamo !
Trazila si iskreno mishljenje pa sam tako i nastupio ,ne ljuti se sto sam malo suroviji ali bolje nego da te lazem !
Ako ikada budesh zelela da se bavish izlaganjem pasa mozda ti je bolje da u startu nabavish boljeg psa (za izlozbe ) i da tako izbegnesh razocharenja koja mogu da dodju!
Evo da ne mislish da se ja tu sad nesto pravim pametan ,ovo je nasha ljubimica Flora koja jako lichi na tu tvoju zenkicu i koja takodje ne spada u izlozbene pse!