Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He he...evo jedna fotka za TINAR!
Da se ne obeshrabri,mada sumnjam da ce biti ovakvih zima!
![]()
ovo je apsolutno tacno i ja se slazem u potpunosti ne postoji pas bez maneJako je teshko pronaci psa kome nesto ne fali (mozda chak i ne postoji) ali u svakom sluchaju treba teziti sto pribliznijem izgledu kakvog propisuje standard!
da ali i gomila odgajivaca ima po dva tri legla pa se moze naci stene koje je starije, i ti i ja smo tako psa uzeli zar ne??Retko ko kod nas drzi stence do tri meseca pa ih tek onda prodaje ,znachi moze i mladje ali izbegavati kontakt sa drugim psima a narochito sa machkama koje slobodno lutaju jer one mogu svashta da prenesu!
ne znam kako ti radis ali ono sto ja znam da svi odgajivaci uglavnom vakcinisu sa 4-6 nedelja pa mora da prodje mesec dana od prve vakcine do re vakcine da pas bio potpuno zasticen i pas se ne vakcinise pre prvog meseca jel nema svhe zato sto sisa a majcinim mlekom je zasticen od svih antitela.Mi ,recimo vakcinishemo nashe stence (pod obavezno) prvom vakcinom sa 5,5-6 nedelja starosti (puppy vakcina) i sa 8 nedelja polivalentnom ! a to ti je manje od tri meseca a moze se reci da su revakcinisani,zar ne!!!