Da li brufen ( protiv posleoperativnih bolova)utice INR? Vidim da je napisano da moze, u papiru koji se dobija kada se izlazi iz bolnice. Al mozda neko od vas ima iskustva.. Hvalaa unapred na odgovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osecam se dobro, malo mi je slabiji apetit jos uvek ali, jedem tri obroka i dosta voca. Jutarnja kafa na terasi mi i dalje predstavlja vrhunsko zadovoljstvo a i duvana se nisam odrekao, samo sam smanjio. U privatnim razgovorima sa mojim doktorima nije bas sve tako apsolutno zabranjeno, savet je da jedem jagnjetinu i prasetinu da bih sto pre ojacao, duvan (ako ne moze bez njega, do 7 max 10 komada). Sve je izgleda individualno, ja sam bio dosta vitalan i fizicki aktivan pa sam ovo podneo mnogo lakse od nekih cija sam iskustva citao. Kost izgleda srasta, osetim ponekad stezanje ali uglavnom nemam problema pa cesto i zaboravim da sam operisan. Ponekad cak i spavam na stranu, nadjem polozaj i ne smeta mi. Eto, mozda nekoga i ohrabrim
Odoh sada u grad 

Ta Ku, posalji mi ppPozdrav svima, za kraj avgusta mi je zakazana op srčanog zaliska, ne znam još da li će ga popravljati ili mijenjati. Ako ima neko ko je to skoro radio a da ima volje i vremena da mi napiše šta me očekuje, kako ide oporavak, koliko se ostaje u bolnici, šta nakon izlaska iz bolnice...naime, imam malu bebu koja će tada imati već 10 mjeseci pa bih ja nekako da se što prije vratim u normalu nakon zahvata. Hvala unaprijed![]()
Ljudi, jel vi funkcionisete s ovom vrucinom? Ja jos nisam operisana, nemam simptome tipe mogu do treceg sprata preskacuci stepenike itd....ali bili smo na moru, i od 12-15 mi je toliko smetala vrucina, jedva sam disala. Kaze muz ni njemu nije dobro a on ima zdravo srce. Ja ga karikiram odmah......uzentam se..... Iskreno, jedva cekam zimu. ja koja sam bila guster, oduvek. Zabila sam se u kucu, klima na 24, i vec dva dana ne izlazim....
) i onda sa moja dva psa idem u setnju 3-4 km dok je jos sveze. Potom tusiranje, druga kafa, lekovi a onda izlezavanje pod lozom ako je pretoplo, ako ne odem do nekog kafica da potrosim vreme do rucka. Bio sam na kontroli, sve je ok, promenili su mi terapiju tako da sada pijem tensec, cardiopirin i prilenap kao i uvece onaj za masnocu. Osecam se odlicno, povratila mi se snaga, jedem dobro, ponekad nesto popijem, ne ustrucavam se, mada sam i ranije to jako retko praktikovao. Ne osecam zamor niti bilo kakve smetnje, rane su zarasle, grudna kost takodje tako da mogu normalno da izaberem polozaj kad spavam. Eto, to je moje iskustvo, plasio sam se da ce oporavak biti tezi, medjutim mnogo je lakse nego sto sam ocekivao. Sada sam ja nekim mojim poznanicima kojima treba da se uradi takva intervencija postao "mentor" i ohrabrujem ih kao i vas koji ovo citate. I ja sam citao sve u vezi operacije i stalno se pitao kako moze da se popravi kvalitet zivota posle toliko traumaticne operacije, medjutim, moze. Mnogo je lakse a pogotovu sto vise nema onog straha da infarkt moze da usledi svakog trenutka.
Ima vremena da nadje jos jednu dok ne prodje nestasica , a i narucila sam od koleginica koje idu u Grcku , mozda im daju da kupe u njhiovoj apoteci,