Prvi put nakon više od 40 godina: Rumunija potvrdila dva slučaja lepre

pa posle idi u spa
sta spa., migrantkinje su mogle da rade i u piceriji, umesto u spa centru, pise da je jedna donela lepru iz azije, majka joj tamo u indoneziji boluje, to i srbiju ceka, samo neka aljek uvozi migrante

Prema njegovim riječima, koje prenosi državna novinska agencija Agerpres, jedna od oboljelih se nedavno vratila iz Azije, gdje je provela mjesec dana sa svojom majkom, koja je trenutno hospitalizirana zbog iste bolesti.

sta spa., migrantkinje su mogle da rade i u piceriji, umesto u spa centru, pise da je jedna donela lepru iz azije, majka joj tamo u indoneziji boluje, to i srbiju ceka, samo neka aljek uvozi migrante
nije migrantkinja nego mlada azijatkinja u dvadesetim godinama koja je radila u ekskluzivnom SPA centru kao maserka gde masaza kosta 200€
pored nje je zaposleno jos nekoliko azijatkinja isto izmedju 20 i 25 godina kao maserke ...

zvuci poznato? :mrgreen:

nije migrantkinja nego mlada azijatkinja u dvadesetim godinama koja je radila u ekskluzivnom SPA centru kao maserka gde masaza kosta 200€
pored nje je zaposleno jos nekoliko azijatkinja isto izmedju 20 i 25 godina kao maserke ...

zvuci poznato? :mrgreen:
i sta su radile azijatcine u spa centru :think::think:, pitane od milion folara
otvaraj ancetu

kako nije migrantkinja ako pise da je otisla kod majke nazad, u aziju, i od nje se zarazila. tamo, majka isto imala lepru? sta mislis gde je ta majka rodila, u rumuniji, ili u aziji? pre 25 g. sta ce azijatkinja u rumuniji? da joj je majka bila, onda bi i ostala, a ne tamo da se muci i razboljeva

sve su to migrantkinje, nisu se valjda teleportovale ovamo
aha, bio jedan vas, alex vuchi ovde y spa centar, i posle set'o po floridi sa maserkom, grlio je i ljubio, ima fbi sve o tom slucaju zabelezeno

Poslednja izmena:
brate isla da je poseti pa se vratila tamo gde radi.... znas razliku izmedju migranta i gastarbajtera?
eto ti si me sad naucio, a da je dosla ovde u usa, ne bi koristili svapsku rec: mi njih zovemo migranti, a vi ih zovete kako vam svaba naredi, ako je arbajt za gazdu kurta u pitanju. naravno da cete koristiti nemacku rec, satro radnici, seksualna arbajterka;
uzmi ti prijatelju globus, pa vidi da joj je usa jos bliza od eu, ali ako cete tako da se tesite, nas ovamo bas briga, zovite ih sve, neka zamene stanovnistvo i u srbiji

eto ti si me sad naucio, a da je dosla ovde u usa, ne bi koristili svapsku rec: mi njih zovemo migranti, a vi ih zovete kako vam svaba naredi, ako je arbajt za gazdu kurta u pitanju. naravno da cete koristiti nemacku rec, satro radnici, seksualna arbajterka;
uzmi ti prijatelju globus, pa vidi da joj je usa jos bliza od eu, ali ako cete tako da se tesite, nas ovamo bas briga, zovite ih sve, neka zamene stanovnistvo i u srbiji
velika je razlika izmedju migranta i onog ko je otisao u drugu zemlju da radi.

znaci nasi lekari koji rade u USA su po tvom misljenju migranti? :think:

:rotf:

nauci ti prijatelju ko su i sta su migranti pa da pricamo.

velika je razlika izmedju migranta i onog ko je otisao u drugu zemlju da radi.
pricas nebuloze, morao je da emigrira da bi se pojavio u toj drugoj zemlji, da radi, studira i zivi
znaci nasi lekari koji rade u USA su po tvom misljenju migranti? :think:
naravno, ako zive ovde, znam ih, od zubara do ofalmologa itd, ne mogu svih odmah da se setim
:rotf:

nauci ti prijatelju ko su i sta su migranti pa da pricamo.
nemas pojma o emigraciji, koja je cak isla u vise talasa od ww2, ideoloska. politicka, ekonomska, itd

Back