On/a mi je hot

Led, onaj najtanji.
Fail Falling Down GIF

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Kada bih bio u vezi, bilo bi mi hot da partnerka i ja možemo jedno drugome da pričamo ko nam je hot... I da od toga pravimo šalu, možda i zezanje ili hot zaplet

Lepo je moći biti iskren tako

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
E ne, ne bi valjalo da nam je pred nosom neko na koga navlažim do cipelice,
Ovako, a ja sam se ložila na tom kruza iz nemoguċe misije 2
a on na leticija kastu iz asteriksa i obeliksa
I tako je opet bilo nerešeno

Kazem bas je top riba,,volim da vidim dobru zensku i kazem joj otvoreno al uvek na kraju joj kazem ti si osoba koju sam izabrao il nes sl ,,u sv slučaju komentarisemo oboje i na kraju se smejemo jbg sta ti zapalo ti ti je
:lol:

P to ti kazem. Aj ok on je ovako lepuskast, vole to zenske i to ali bilo bi djoni, de skokni po pivoooo
brate to je za glupe i naivne zene kojima ukuse diktira mejn strim narativ jer nemaju vlastiti mozak
koja ce bre normalna zena da se lozi na zamlatu dzonija depa
ili nekog crnjca crnog sto sadi shetjernu trsku a neje secer

to ti je ko i one satro prepich ribe neke tu pevacice koje nam se namecu
pa ona npr kako se zove chamuga bjonz
ja ti njoj ne bi dao u autoprionici da radi

kaki bre dzoni dep, ko kerce neko
ja bi njega sakom zavrat opaljo i otero bi ga u sank da radi de mu je i mesto
eto ako mene pitas ja tako

Back