On/a mi je hot

Ali ta stvar je drugačija kod ljudi koji su proaktivni.

Recimo ja ne mogu da zamislim da mi se neko sviđa i da se palim, a da ne pokušam nešto, da to ostane u sferi eto tako... negde online ili u fantazijama, jer sam vrlo konkretna i odmah prelazim na stvar, i to ne samo u tome već u svemu ! Tako da ako si sa takvom osobom i ona kaže da se pali na nekog, to znači da je to već daleko otišlo, što se mene tiče.
Da, dobro zapaženje - ovo je dosta individualno.

tako je i tema postavljena
to što su zloslutnici odmah prešli na banalne radnje nisam se ni osvrnula.
mislim da je dobro za parove s vremena na vreme da osete neku malu senzaciju u smislu ljubomore
obično se svi tada aktiviramo u pravcu partnera ne bi li ponovo povratili suverenitet...
to su neke mini igre na nesvesnom nivou mislim da ih svi igraju.
Verujem da može da se i tako tumači. Situacija koja je mene inspirisala je dosta smešna i svakako benigna.

Pa da tu ima onaj zez, kaže par da napišu 5 osoba sa kim bi se seksali. Ona kaže Bred Pit, drugi, treći sve glumci i javne ličnosti. A on napisao: profesoka biologije, komšinica sa drugog i slično haha
Da samo sto ona nije bila bas skroz iskrena. Pored Bred Pita tu je i Zhika kolega, samo bi pre sa Bred Pitom, al ajd moze i Zhiks kad se popije malo vise i kad je ljuta :D

ma kad niste u neposrednom kontaktu i kad su šanse da se nešto desi s njima manje od jednocifrenih isto tako mogu biti i na Olimpu,
i tad je maštanje okej :heart:
Sto je ok samo zato sto je neko fizicki nedostupan? Masta je tu, znaci ima je i to govori da si zamenljiv. Jer se lako Olimp pretvori u tinder, insta, posao, drugaricin rodjak mnogo cool, kolega navalentan i slatko bezobrazan, drugar verni podrska, sestrinog decka ortak veseljak. :D

Sto je ok samo zato sto je neko fizicki nedostupan? Masta je tu, znaci ima je i to govori da si zamenljiv. Jer se lako Olimp pretvori u tinder, insta, posao, drugaricin rodjak mnogo cool, kolega navalentan i slatko bezobrazan, drugar verni podrska, sestrinog decka ortak veseljak. :D
ma zezam se, sve ima granice,
protiv ličnih preferenci ne možeš,
da kontrolišeš svoje emocije i radnje možeš

Back