On/a mi je hot

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?

Тешко да би са садашњег становишта могао тако нешто цивилизовано да поднесем.

Пошто га ја практично немам знаш о чему причам.
I kod mene nije najjača tačka ali može da se radi na tome, a jedan od načina je i ta relaksacija proste činjenice da se i našim partnerima mogu dopasti drugi ljudi i da to ne znači automatski prevaru ili raskid. Prosto, ako će rastava da se desi, desiće se šta god mi radili. Ali ako dajemo preveliki značaj potpuno normalnoj stvari kao što je činjenica da je neka osoba mom partneru hot, i krenemo sa ljubomorom, onda to zapravo može da ima kontraefekat i da zagadi vezu.

I kod mene nije najjača tačka ali može da se radi na tome, a jedan od načina je i ta relaksacija proste činjenice da se i našim partnerima mogu dopasti drugi ljudi i da to ne znači automatski prevaru ili raskid. Prosto, ako će rastava da se desi, desiće se šta god mi radili. Ali ako dajemo preveliki značaj potpuno normalnoj stvari kao što je činjenica da je neka osoba mom partneru hot, i krenemo sa ljubomorom, onda to zapravo može da ima kontraefekat i da zagadi vezu.

Код мене тренутно значи да бих такву особу и “јурио” или бар размишљао да будем са њом. Тако да је глупо да то партнерки и саопштим.

Код мене тренутно значи да бих такву особу и “јурио” или бар размишљао да будем са њом. Тако да је глупо да то партнерки и саопштим.
Od razmišljanja nema štete, samo od akcije. Ne mogu da zahtevam da neko cenzuriše misli samo zato što je u monogamnoj vezi. Niti mislim da sam ja bogom dana, savršena i dovoljna uvek i u svakom pogledu.

Od razmišljanja nema štete, samo od akcije. Ne mogu da zahtevam da neko cenzuriše misli samo zato što je u monogamnoj vezi. Niti mislim da sam ja bogom dana, savršena i dovoljna uvek i u svakom pogledu.

Код мене је то “небо и земља” али неко данас мисли, сутра пије пије кафу а за који дан се игра са тим/том у кревету.

malo neukusno i debilno uopšte zagaziti tu
pa niko ne gazi namerno nego se omakne u razgovoru
kod mene je bio sledeći slučaj
šetali smo po sajmu knjiga jednom i tamo je na nekom zidu sedeo zalepljen poster toma kruza iz n.m. 2
i ja nisam ništa rekla samo sam malo zastala ispred postera ali brada mi je valjda bila do patosa i pogled ukočen od muške ljepote i seksualnosti
i to mu nije promaklo, ali posle smo se zajedno smejali...istina godinama mi je natrljavao na nos izraz devojčice od četri banke zaljubljene u poster toma kruza.
on se za leticija kastu izleteo
zbog onih usta i onih siisa koje je nosila kao lepa luki u asteriksu.

pa šta to je baš slatko...:zaljubljena:

šetali smo po sajmu knjiga jednom i tamo je na nekom zidu sedeo zalepljen poster toma kruza iz n.m. 2
i ja nisam ništa rekla samo sam malo zastala ispred postera ali brada mi je valjda bila do patosa i pogled ukočen od muške ljepote i seksualnosti
i to mu nije promaklo, ali posle smo se zajedno smejali...istina godinama mi je natrljavao na nos izraz devojčice od četri banke zaljubljene u poster toma kruza.

To je totalno benigno

Ali ta stvar je drugačija kod ljudi koji su proaktivni.

Recimo ja ne mogu da zamislim da mi se neko sviđa i da se palim, a da ne pokušam nešto, da to ostane u sferi eto tako... negde online ili u fantazijama, jer sam vrlo konkretna i odmah prelazim na stvar, i to ne samo u tome već u svemu ! Tako da ako si sa takvom osobom i ona kaže da se pali na nekog, to znači da je to već daleko otišlo, što se mene tiče.

fak sva ta sranya. Igra seksualne dominacije kroz monogamnu klazulu.

Kao nece nikad pogledati niti se nasmejati s leptiricma u stomaku nekom drugom liku. A ti treba da se pretvoris u vernog naivka, punog laznog samopouzdanja i poverenja. hahaha Dobra fora.

To je totalno benigno
tako je i tema postavljena
to što su zloslutnici odmah prešli na banalne radnje nisam se ni osvrnula.
mislim da je dobro za parove s vremena na vreme da osete neku malu senzaciju u smislu ljubomore
obično se svi tada aktiviramo u pravcu partnera ne bi li ponovo povratili suverenitet...
to su neke mini igre na nesvesnom nivou mislim da ih svi igraju.

mislim da je dobro za parove s vremena na vreme da osete neku malu senzaciju u smislu ljubomore
obično se svi tada aktiviramo u pravcu partnera ne bi li ponovo povratili suverenitet...
sve krece od mini igre
posle moze da bude maxi igra :D

Ali to je baš mila vanila. Ne znam kome bi to smetalo? Pravo pitanje je da li bismo pričali realna iskustva sa drugima.

Al tema se nije odnosila na džet set i takve ideale, nije isto ko kad balaviš za smrtnikom običnim

Back