крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.420
То не значи да ће бити и интимна.Vidim da ti je čednost najednom nestala![]()
А и ти се размећеш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То не значи да ће бити и интимна.Vidim da ti je čednost najednom nestala![]()
IstinaТо не значи да ће бити и интимна.
А и ти се размећеш.
Nemoj mi molim te reći da ti fali Srbija.Ja ja, tebi je najteže![]()
Исто. Заправо никад.Ja zapravo jaaaako retko razmenjujem pp, smara me privatna prepiska.
Србија је најбољшија!!Nemoj mi molim te reći da ti fali Srbija.
Pričekaj trenutak, prije nego stignem do WC-a, da se ne userem u gaće.
Šalu na stranu, dobro si napravila, i neka si napravila.
Pa zanima me, zato sam otvorila temu.

Jeste... ukoliko imaš vreću para, ali u tom sličaju i Kišnjev je najbolji grad na svijetu.Србија је најбољшија!!
Не мислим на то, већ на ово наше.Pa zanima me, zato sam otvorila temu.![]()
Udar na coveka a i na kucu i okucnicuАко ти неко узме жену то је удар на тебе као на човека. Ниједан нормалан човек не жели да му жена гледа друге и да се њима занима.
Jock ja, ja sam pošla po penziju, nego sela ovde malo da odmorim.Ако хоћеш и ти да будеш особна, можеш.
Зашто идеш у пошту? Што ти не донесу на врата?Jock ja, ja sam pošla po penziju, nego sela ovde malo da odmorim.
Zato što živim na planini, cimanje poštaru da se penje jer mora da gura motorić.Зашто идеш у пошту? Што ти не донесу на врата?
Не делујеш као неко ко је у пеМзији. Поготову што читаш овакве ствари.Zato što živim na planini, cimanje poštaru da se penje jer mora da gura motorić.
Znao sam da je neko loše iskustvo u pitanju.U mom slučaju je bio samo jedan, ali vredi za desetoricu u tom smislu![]()
Štooo?!? Išla sam u školu, umem da čitam i ćirilicu i latinicu. Odakle sad te predrasude, pitam?!?Не делујеш као неко ко је у пеМзији. Поготову што читаш овакве ствари.
Бабе имају друге хобије. Плету, везу, месе, чисте, шетају, читају новине, гледају ТВ. Нисам до сада срео неку која хоће да се убаци као трећа међу двоје људи и да прича о томе ко загледа кога.Štooo?!? Išla sam u školu, umem da čitam i ćirilicu i latinicu. Odakle sad te predrasude, pitam?!?
Dete, promeni dilera, za početak.Бабе имају друге хобије. Плету, везу, месе, чисте, шетају, читају новине, гледају ТВ. Нисам до сада срео неку која хоће да се убаци као трећа међу двоје људи и да прича о томе ко загледа кога.
Можеш...добро је запамти, јер је више нећеш виђати...U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Немам шта да мењам.Dete, promeni dilera, za početak.
E ako se sad mogu baviti tvojim samopouzdanjem, grom me ubioUžasno mi je enigmatično zašto srpski nacionalisti nalaze u meni bilo šta privlačno? Prvo @peti ligament a sad i ti.
Bitno da si ti nama dosaoE ako se sad mogu baviti tvojim samopouzdanjem, grom me ubio
Meni je u top 3. Dok je uidži ploče i Chungking Expressa uvek će biti razloga za šolju razgovora između nas dva ujaka.Nemoj da sada tu pred forumom postanem emotivan i osramotim se.
Idi svojim putem đavle... ali eto, ako ti je utjeha, "Chunhking Express"je u top 10... možda čak i u top 5.
Е тоето.Ne govorim, nikad nista nikome <3 ali i govorim svasta svakome