Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.081
Broj je svakako trocifrenSad videh i shvatih da je Pobednik preko interneta uživo upoznao trocifren broj ljudi.
To mora biti neka vrsta rekorda.
Ako ne preteruje.![]()

Više desetina sam upoznao pojedinačno, i više desetina na grupnim forumskim okupljanjima.
Najviše pojedinačnih upoznavanja žena sam imao preko pričaonice Krstarice, Tindera i foruma Ana, a upoznavao sam ih i preko drugih sajtova, počevši od 2011. Po godinama, najviše žena sam na taj način upoznao 2015., čak 10.
Većinu grupnih upoznavanja čine grupna okupljanja sa foruma Ana, a zatim sledi jedno okupljanje 2010. sa 6 Poljaka sa kojima sam igrao igricu preko neta.
U taj broj ne računam ljude koje je neko poveo sa sobom na viđanje, a da nemaju veze sa sajtom preko koga smo se upoznali(npr. kada devojka povede drugaricu ili dete sa sobom na upoznavanje sa mnom), kao ni one koje sam video radi trgovine(npr. kada sam se video sa ženama sa foruma Ana da bi preko mene bivša forumašica kupila parfeme od njih).
Na sajtovima gde je kuckanje samo 1 na 1 sam upoznavao isključivo žene. Na forumima i u grupnim pričaonicama sam upoznavao i muškarce. Sa nekima sam imao zajednička interesovanja, poput igranja igrica ili izlazaka u cilju upoznavanja devojakaSad razmišljam, možda sam fobfob ali nikako ne vidim razlog, motiv , a niti nalazim želju da preko interneta uživo upoznajem sopstveni pol. Nekako mi blip, blip ( autocenzura da me ne bi banovali).![]()