Procedura online upoznavanja je... ? 👋

Sad videh i shvatih da je Pobednik preko interneta uživo upoznao trocifren broj ljudi.😱
To mora biti neka vrsta rekorda.
Ako ne preteruje.😁
Broj je svakako trocifren :) Ne znam tačan broj, morao bih dobro da se zamislim, i verovatno bih neke ljude preskočio.
Više desetina sam upoznao pojedinačno, i više desetina na grupnim forumskim okupljanjima.
Najviše pojedinačnih upoznavanja žena sam imao preko pričaonice Krstarice, Tindera i foruma Ana, a upoznavao sam ih i preko drugih sajtova, počevši od 2011. Po godinama, najviše žena sam na taj način upoznao 2015., čak 10.
Većinu grupnih upoznavanja čine grupna okupljanja sa foruma Ana, a zatim sledi jedno okupljanje 2010. sa 6 Poljaka sa kojima sam igrao igricu preko neta.
U taj broj ne računam ljude koje je neko poveo sa sobom na viđanje, a da nemaju veze sa sajtom preko koga smo se upoznali(npr. kada devojka povede drugaricu ili dete sa sobom na upoznavanje sa mnom), kao ni one koje sam video radi trgovine(npr. kada sam se video sa ženama sa foruma Ana da bi preko mene bivša forumašica kupila parfeme od njih).
Sad razmišljam, možda sam fobfob ali nikako ne vidim razlog, motiv , a niti nalazim želju da preko interneta uživo upoznajem sopstveni pol. Nekako mi blip, blip ( autocenzura da me ne bi banovali).😁
Na sajtovima gde je kuckanje samo 1 na 1 sam upoznavao isključivo žene. Na forumima i u grupnim pričaonicama sam upoznavao i muškarce. Sa nekima sam imao zajednička interesovanja, poput igranja igrica ili izlazaka u cilju upoznavanja devojaka :)

Broj je svakako trocifren :) Ne znam tačan broj, morao bih dobro da se zamislim, i verovatno bih neke ljude preskočio.
Više desetina sam upoznao pojedinačno, i više desetina na grupnim forumskim okupljanjima.
Najviše pojedinačnih upoznavanja žena sam imao preko pričaonice Krstarice, Tindera i foruma Ana, a upoznavao sam ih i preko drugih sajtova, počevši od 2011. Po godinama, najviše žena sam na taj način upoznao 2015., čak 10.
Većinu grupnih upoznavanja čine grupna okupljanja sa foruma Ana, a zatim sledi jedno okupljanje 2010. sa 6 Poljaka sa kojima sam igrao igricu preko neta.
U taj broj ne računam ljude koje je neko poveo sa sobom na viđanje, a da nemaju veze sa sajtom preko koga smo se upoznali(npr. kada devojka povede drugaricu ili dete sa sobom na upoznavanje sa mnom), kao ni one koje sam video radi trgovine(npr. kada sam se video sa ženama sa foruma Ana da bi preko mene bivša forumašica kupila parfeme od njih).

Na sajtovima gde je kuckanje samo 1 na 1 sam upoznavao isključivo žene. Na forumima i u grupnim pričaonicama sam upoznavao i muškarce. Sa nekima sam imao zajednička interesovanja, poput igranja igrica ili izlazaka u cilju upoznavanja devojaka :)

vau ! bogato iskustvo ;)

Ja sam upoznavala nakon ovog foruma, na Anu nikad nisam išla, zatim Tinder, Badoo, Bumble, Feelds skoro. Međutim, sa velikom većinom preko 90% je bilo samo da popijemo piće i to je to. Doduše, ispričamo se. Jedan je nakon razgovora sa mnom ipak shvatio da voli svoju šemu sa kojom se viđa, jer umesto d se muvamo krenuli smo odmah u ozbiljne razgovore /jasno je bilo da nismo par/.

Pa kako to da od tolikog broja devojaka i žena nisi sreo neku srodnu dušu? Izgleda da baś nisi imao sreće. 😠
Pamtim ja tebe sa Ane, često smo i ćaskali ali imao sam nekoliko nickova tj inkarnacija pa ne znam tačno koji sam imao nick u tom momentu.
Jesi li na tom okupljanju sreo našeg Čikija ili legendu Boru! Obojicu su banovali takodje, sad taj forum ne liči ninašta. Potpuno zasluženo.!

To jeste malo neverovatno, ali skoro sam upoznala na nekom sastanku, dobro ne baš skoro, ali ove godine, sastanak je interesantan tipa 5 osoba se nađu na večeri, ne znaš ko će biti. I došle nas 4 i jedan momak, bilo je zanimljivo. Na večeri negde kod Hrama. Jedna žena Šveđanka, a ove dve devojke, tj žene su na Tinderu preko 15 godina. Upoznale su mnoge, ali još uvek traže. O čemu se tu radi, da li je sloboda tako slatka ili je nešto drugo u pitanju :)

Banovale su me pre oko mesec dana. Pre toga su urednice banovanjem i svojim ponašanjem ovog leta uspele da oteraju više njih, tako da su grupno došli na ovaj forum. Zato nije tolika šteta što su me banovale sada, kolika bi bila da su me banovale ranije.

Ti si bez preterivanja bio jedan od najljubaznijih i najsmirenijih forumaśa, koliko puta si mirno odreagovao kad su te neke provocirale pa i vredjale, video sam to xy puta.
Kad su i tebe banovali, to znači da su stigli do dna u pokušaju samoubistva foruma. Totalno ludilo moderacije, izliv ekstremnog feminizma u mozak, nema dalje.

U pravu si. Ali, urednicama nije bilo dovoljno ni to što sam zbog njih već izvršio delimičnu mentalnu kastraciju autocenzurom.
Moje banovanje će zaista imati loše posledice na aktivnost pojedinih tema na tom forumu, uglavnom onih korisnijih i/ili zabavnijih. Najviše će na gubitku biti žene koje na tom forumu traže savete po raznim pitanjima. Ali, treba imati u vidu da tamo postoje i aktivne modne i televizijske teme na kojima nisam pisao, tako da će forum Ana opstati i bez mene.

Na koji način se predstavljate i kojom brzinom? 😎

Da li je vaša procedura uspešna? 👀

Itd 😇
Da, moja procedura je  bila uspešna.

Tražila sam ko može da mi pošalje sve albume na CD od Nightwish, poštom, javi mi se lik u pp.
I pre sam tako kupovala, prosto, pošalje ti na adresu, samo iz ovog ugla sada ne mogu da verujem da sam tek tako davala svoju adresu, nikad se nisam plašila. Sada već to ne bih.

I, ispostavi se da lik živi na 11km od mene, što je neverovatno bilo, ima i auto i dogovor je bio da mi donese lično, dođe i "živeli su srećno dve i po godine" .
Istina.

Znači trebao mu je razgovor sa anonimnom curom/ ženom sa interneta da bi shvatio da voli curu/ ženu iz realnog života. Pa kako si to uspela Paula? 😁

Seli smo kod Dunava na piće i pričali 3-4 sata..
Iskusan je slično meni, svašta proživeo , puno putovao celim svetom. Imala sam puno pitanja i slušala sam uglavnom... Zanimljiv život . Pa naravno da imamo nekog s kim smo spavali , pitam ga ima li pa reče da ima i to u mestu gde sam i ja išla kod nekog 😀😁... Pa smo se smejali, onda je počeo da priča i dok je pričao.. vidi se strast iza reči pa ga pitam a što ti sad nisi tamo. Nešto se mislio.. kažem - ti dakle si želeo zaborav sa mnom. Posle je rekao moram se čuti sa njom i tako se rastali. E ako sam nešto doprinela drago mi je. 😀✌️😇

Bio sam tu i tamo sa devojkama sa interneta, mislim vecina je bila preko onog slovenačkog sajta gde se igralo čovece ne ljuti se, i te drustvene igre, tu bio chat, i tako tamo neke 2010. 2011. blejali tamo, drug prvi krenuo, i smuva se sa par, i kao morate probati, onda se mi priključili, bilo top, muskarci plaćenici spopadaju zene, mi izdominiramo, trolujemo manje vise, devojke nas prate iz sobe u sobu.
Ja tad imao 19, 20 god, bilo mi top. Isao u Tuzlu da se vidim sa jednom, u BG, u Sloveniju, 5 godina se vidjao sa dve sto sam tamo upoznao, pisao sam na forumu i a starija sto me smivala i Rumunka. Ona sam bio u vezi sa dve,tri i tako. Bas bas bilo ekstra.

Seli smo kod Dunava na piće i pričali 3-4 sata..
Iskusan je slično meni, svašta proživeo , puno putovao celim svetom. Imala sam puno pitanja i slušala sam uglavnom... Zanimljiv život . Pa naravno da imamo nekog s kim smo spavali , pitam ga ima li pa reče da ima i to u mestu gde sam i ja išla kod nekog 😀😁... Pa smo se smejali, onda je počeo da priča i dok je pričao.. vidi se strast iza reči pa ga pitam a što ti sad nisi tamo. Nešto se mislio.. kažem - ti dakle si želeo zaborav sa mnom. Posle je rekao moram se čuti sa njom i tako se rastali. E ako sam nešto doprinela drago mi je. 😀✌️😇

Eto nisi namerno al opet spojila si dvoje ljudi , za svaku pohvalu.😁
Upoznavanje preko interneta još sadrži neku malu dozu izvesnosti, obično se razmene fotke prvo, možda i telefoni, ako je i forum vidiš šta piše taj neki ali kod RL upoznavanja preko drugara, kolega itd je čisti hazard. Kad su mene ortak i njegova supruga upoznavali sa mojim sadašnjom suprugom , jedino sam unapred znao da je " fina" a ona da sam viši od nje, što je njoj bilo vrlo bitno pośto je visoka.😁

Back