- Poruka
- 24.602
Lupi, mozda, je tačno.Sta znaci ovo? Mislim mene adocira na nesto al da ne lupim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupi, mozda, je tačno.Sta znaci ovo? Mislim mene adocira na nesto al da ne lupim.
Led, onaj najtanji.Ko koga?
Led, onaj najtanji.
Idem sad, ne može se biti previše pametan, a bolje je bez ujedanja za jezik. Guaranteed.
Oni koji ne stoje na toj vrsti tankog leda one ostale.
A nisam ni otišao, nego se to tako potrefi s vremena na vrijeme.Bitno da si ti nama dosao
Kada bih bio u vezi, bilo bi mi hot da partnerka i ja možemo jedno drugome da pričamo ko nam je hot... I da od toga pravimo šalu, možda i zezanje ili hot zapletU vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Lutke na naduvavanje pricaju samo u tvojoj glaviona kaže
E ne, ne bi valjalo da nam je pred nosom neko na koga navlažim do cipelice,U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Ne mora znaciti da se pali vise ali moze da kaze ovo mi je dobra riba.Meni je potrebna neka iluzija da se na mene najviše pali.. kada bi znala da postoji neka na koju se više pali u tom trenutku samo bih pobegla.
Ne mora znaciti da se pali vise ali moze da kaze ovo mi je dobra riba.
Kazem bas je top riba,,volim da vidim dobru zensku i kazem joj otvoreno al uvek na kraju joj kazem ti si osoba koju sam izabrao il nes sl ,,u sv slučaju komentarisemo oboje i na kraju se smejemo jbg sta ti zapalo ti ti jeU vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?

realno brate ni jedna nije najboljaOna je dobra prepitjka, al s tobom sam, jer nju ne mogu da ***** a tebe mogu![]()
P realno al zato smo mi nezamenljivi jel tako bajo?realno brate ni jedna nije najbolja
Ona je dobra prepitjka, al s tobom sam, jer nju ne mogu da ***** a tebe mogu![]()
ma i mi smo go khurasP realno al zato smo mi nezamenljivi jel tako bajo?
Si lud. Idemo ti, ja, pa onda djoni dep, pa... Ronaldinjo, kristijan... Nindja kornjacema i mi smo go khuras![]()
koji bre dzoni dep ronaldinjoSi lud. Idemo ti, ja, pa onda djoni dep, pa... Ronaldinjo, kristijan... Nindja kornjace
P to ti kazem. Aj ok on je ovako lepuskast, vole to zenske i to ali bilo bi djoni, de skokni po pivooookoji bre dzoni dep ronaldinjo
dzoni dep je lik koga saljes po cigare a ronaldinjo neki mali babaserac
brate to je za glupe i naivne zene kojima ukuse diktira mejn strim narativ jer nemaju vlastiti mozakP to ti kazem. Aj ok on je ovako lepuskast, vole to zenske i to ali bilo bi djoni, de skokni po pivoooo