Da li je više bio srećan onaj ko je voleo ili ko je bio voljen?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stara dilema.

Šta kažete? Obično neko više voli u vezi.

Nina piše o Ozrenu, tu je Devica, pa imam neka sećanja.. na vreme kad sam volela. Je li to srećno vreme?
Pa ako ne umes da volis onda ne umes ni da dekodiras ljubav upucenu ka tebi.
Stoga je prostom logikom jasno da je u navedenom slucaju bolje voleti.

Kvaka22 ove teme je ego... jer ko ima u čemu uživati, ljubavi se daje. Ko nema, ostaje mu samo ego, što je inače bespredmetna tematika, jer sam ego je samo receptor.:) Obletati i razglabati o tome je kao pisati poeziju frižideru. :cool::P

Ova kvaka ima drugu kvaku, nije da nemam inspiracije da pišem, već ne volim frižidere po ovoj hladnoći :lol:

Nema ega, gde ljubavi ima.

Stara dilema.

Šta kažete? Obično neko više voli u vezi.

Nina piše o Ozrenu, tu je Devica, pa imam neka sećanja.. na vreme kad sam volela. Je li to srećno vreme?

Uvod price

Osoba 6 voli Osobu 1 , Osoba 1 voli Osobu 2, Osoba 2 voli Osobu 3, Osoba 3 voli Osobu 4, Osoba 4 voli Osobu 5, Osoba 5 voli Osobu 6

Razrada

Osoba 1 onda pati mnogo sto je Osoba 2 ne voli,a Osoba 6 joj je najbolji prijatelj npr,i tako Osoba 2 se zaljublji u Osobu 3 onda pa u Osobu 4, Osobu 5 i tako pati i pati i niko joj ne uzvrati ljubav ili je koriste kao kres kombinaciju,na kraju kada se sjeti Osobe 6 nakon par decenija i zaljubi se konacno u Osobu 6 to onda vise nije ista osoba odavno se odljubila ta Osoba , to je druga dusa onda

Zakljucak

Osoba 1 ,Osoba 2,Osoba 3 ,Osoba 4, Osoba 5 i Osoba 6 sve zive u krugu neuzvracenih ljubavi ili pogresnih ljubavi

Ljudi komplikuju sebi zivot zbog nekih idiotskih tripova,a resenje slagalice im je uvijek bilo pred nosem super jednostavno, onda im iz dupeta dodje u glavu kada napune 40,50,60 ali vec kasno

Da li je to srecno vrijeme ?

Poslednja izmena:
Ljudi komplikuju sebi zivot zbog nekih idiotskih tripova,a resenje slagalice im je uvijek bilo pred nosem super jednostavno, onda im iz dupeta dodje u glavu kada napune 40,50,60 ali vec kasno

Da li je to srecno vrijeme ?

Ok, i da si potpuno u pravu. Tokom života nam se dešava sve i svašta. Neko ostane zauvek sam, to mu odgovara, neko proba da voli kroz tri braka npr. :lol:, nekome se prvi smuči, ... itd.
Bezbroj situacija i mnogo kombinacija.
I na kraju postaviš pitanje da li neko može biti srećan u “40,50,60 ali vec kasno”?

Odgovor je DA.
Za više pojašnjenja 💶💴💵💸

Ako ljubav ide iz srca, ne iz mozga, ništa se ne rešava.
Duguješ mi 💸

:lol:
Čim legne penzija.
Ne, ne, ja znam da ja ne bih umela srcu da kažem šta da oseća, jer su osećanja autonomna. Možeš da odlučiš možda kako ćeš da postupiš, pa tako iskontrolišeš postupke, ali osećanja nisu na dugme, pa voliš kog voliš, voleo on tebe ili ne.

Čim legne penzija.
Ne, ne, ja znam da ja ne bih umela srcu da kažem šta da oseća, jer su osećanja autonomna. Možeš da odlučiš možda kako ćeš da postupiš, pa tako iskontrolišeš postupke, ali osećanja nisu na dugme, pa voliš kog voliš, voleo on tebe ili ne.
Nastavak je neka tema tipa: Kako postupiti kad je ljubav neuzvraćena.

Slažem se sa tim što si napisala. Ali razum mora biti uključen. Nećemo protraćiti živote voleći uzaludno neuzvraćeno nekog? Ja bar to ne nameravam.

A dugme? Nestalo struje, the and.

Лепо је кад волиш, лепо заиста, али ја не могу волети неког ко мене не за/воли.
potpuno ispravno. Za ljubav potrebno dvoje. Postoji, mozda, samo strast, opcinjenost, nekakva privlacnost...........Ako osoba u cijem pravcu emitujemo impulse interesovanja , ne prepozna te impulse i ne pokrene svoje impulse u tom pravcu, oni gube snagu do potpunog nestanka......................ostane samo zelja za posedovanjem, ...........cesto i inat (sto ponekad jos vise uzbudi nase strasti), kada ne zelimo prihvatiti "poraz".

a jel de ?
ti cekas da te zavoli pa ga zavolis ?
:lol:
А капетане па љубав се гради, не бубне тек тако. Како заволиш неког ако те не види, не осећа..
Ваљда се допадате једно другом а онда се завољевате :D
У том смислу, ако однос не напредује обострано, ја напуштам брод.

А капетане па љубав се гради, не бубне тек тако.
да да
Како заволиш неког ако те не види, не осећа..
свашта
Ваљда се допадате једно другом а онда се завољевате :D
наравно али не чекаш да те заволи да би завољела... нема ту рачунице...
У том смислу, ако однос не напредује обострано, ја напуштам брод.
добро отприликесе то види...
па чак и ако си заљубљена а видиш да друга страна није, онда се повлачиш...

наравно али не чекаш да те заволи да би завољела... нема ту рачунице...
Није то рачуница, може неко да ми буде драг, симпатичан али за љубав треба више свега.
А времена пре свега.

Back