On/a mi je hot

Al tema se nije odnosila na džet set i takve ideale, nije isto ko kad balaviš za smrtnikom običnim
da li su tom kruz i leticija kasta bogovi sa olimpa?
pa nisu
obični smrtnici kao svi mi.
meni se čini da je tema baš tako postavljena možda sam omanula
nikad se nisam ložila na komšiju majke mi :lol:

Poslednja izmena:
Ali ta stvar je drugačija kod ljudi koji su proaktivni.

Recimo ja ne mogu da zamislim da mi se neko sviđa i da se palim, a da ne pokušam nešto, da to ostane u sferi eto tako... negde online ili u fantazijama, jer sam vrlo konkretna i odmah prelazim na stvar, i to ne samo u tome već u svemu ! Tako da ako si sa takvom osobom i ona kaže da se pali na nekog, to znači da je to već daleko otišlo, što se mene tiče.
Da, dobro zapaženje - ovo je dosta individualno.

tako je i tema postavljena
to što su zloslutnici odmah prešli na banalne radnje nisam se ni osvrnula.
mislim da je dobro za parove s vremena na vreme da osete neku malu senzaciju u smislu ljubomore
obično se svi tada aktiviramo u pravcu partnera ne bi li ponovo povratili suverenitet...
to su neke mini igre na nesvesnom nivou mislim da ih svi igraju.
Verujem da može da se i tako tumači. Situacija koja je mene inspirisala je dosta smešna i svakako benigna.

Pa da tu ima onaj zez, kaže par da napišu 5 osoba sa kim bi se seksali. Ona kaže Bred Pit, drugi, treći sve glumci i javne ličnosti. A on napisao: profesoka biologije, komšinica sa drugog i slično haha
Da samo sto ona nije bila bas skroz iskrena. Pored Bred Pita tu je i Zhika kolega, samo bi pre sa Bred Pitom, al ajd moze i Zhiks kad se popije malo vise i kad je ljuta :D

ma kad niste u neposrednom kontaktu i kad su šanse da se nešto desi s njima manje od jednocifrenih isto tako mogu biti i na Olimpu,
i tad je maštanje okej :heart:
Sto je ok samo zato sto je neko fizicki nedostupan? Masta je tu, znaci ima je i to govori da si zamenljiv. Jer se lako Olimp pretvori u tinder, insta, posao, drugaricin rodjak mnogo cool, kolega navalentan i slatko bezobrazan, drugar verni podrska, sestrinog decka ortak veseljak. :D

Pa jbga, tako je, sta sad. Oce Bred Pita, iza tog Bred Pita stoji Pera, Djoka, Lazo, Zhika.
I to znas sta ti time kaze? Da se prima na klasiku. Da je barem rekla neki pevac iz manje poznatog benda, neki alternativni ili glumac nego Bred Pit brale. To je ono - Navalte muskarci samo da ste frajeri. To ti je to.

Nemam pojma. Najviše od tih stvari koje su kao moj tip, mogla bih da kažem talasasta kosa. Sve ostalo je promenljivo i zavisi od osobe do osobe. Mada i ta kosa nije presudna svakako.

Sto je ok samo zato sto je neko fizicki nedostupan? Masta je tu, znaci ima je i to govori da si zamenljiv. Jer se lako Olimp pretvori u tinder, insta, posao, drugaricin rodjak mnogo cool, kolega navalentan i slatko bezobrazan, drugar verni podrska, sestrinog decka ortak veseljak. :D
ma zezam se, sve ima granice,
protiv ličnih preferenci ne možeš,
da kontrolišeš svoje emocije i radnje možeš

Back