sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.468
ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj
i desi mi se ponekad da izadjem ranije iz autobusa ako nesto bazdi ako ne zurim.
pre neko vece vracam se kuci i neko je jeo przeni kikiriki u autobusu i sve zasmrdeo.a meni je ostao miris u nosu jos nekoliko sati po povratku kuci i bilo mi uzasno muka...i jos prljavim rukama jesti kikiriki u autobusu![]()
Pa sta ti imas sundjer u nosu, kako je moguce da ti ostane miris tako dugo? I sta imas ti sa tim sto on jede kikiriki sa prljavim rukama, jer on tada ne ugrozava druge nego sebe.
I nekulturno je jesti u busu bilo sta osim kifle i kroasana. A tek oni burekari, masna gamad. Pa cek po tome onda mozes dok se vozis oljustit koje kuvano jaje - mislim sve je to jelo.
ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj 

)