Obuci se da mi se digne

:lol: ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj :neutral:
i desi mi se ponekad da izadjem ranije iz autobusa ako nesto bazdi ako ne zurim.
pre neko vece vracam se kuci i neko je jeo przeni kikiriki u autobusu i sve zasmrdeo.a meni je ostao miris u nosu jos nekoliko sati po povratku kuci i bilo mi uzasno muka...i jos prljavim rukama jesti kikiriki u autobusu :roll:

Pa sta ti imas sundjer u nosu, kako je moguce da ti ostane miris tako dugo? I sta imas ti sa tim sto on jede kikiriki sa prljavim rukama, jer on tada ne ugrozava druge nego sebe.

I nekulturno je jesti u busu bilo sta osim kifle i kroasana. A tek oni burekari, masna gamad. Pa cek po tome onda mozes dok se vozis oljustit koje kuvano jaje - mislim sve je to jelo.:roll:

Pa sta ti imas sundjer u nosu, kako je moguce da ti ostane miris tako dugo? I sta imas ti sa tim sto on jede kikiriki sa prljavim rukama, jer on tada ne ugrozava druge nego sebe.

I nekulturno je jesti u busu bilo sta osim kifle i kroasana. A tek oni burekari, masna gamad. Pa cek po tome onda mozes dok se vozis oljustit koje kuvano jaje - mislim sve je to jelo.:roll:

A na rakiju si zaboravio?
Treba sa nečim dan započeti..

Da vrlo.. Pa digne ti se na svaku našminkanu jer ionako mislite onim dolje. Alkoholom se još više digne mislim u visine.
Ne, naprotiv. Ne diže se na svaku... a alkohol samo daje hrabrost da se priđe.

Neke lepe devojke sakrivaju svoju lepotu sa "kilogramima" šminke samo zato što misle da će sa njom biti privlačnije, što je apsurdno.

Naravno uvek postoje izuzetci, ali ovde nije reč o njima.

Back