prsho
Elita
- Poruka
- 15.502
Dje ne lupaj nego se apgrejduj level apZato sto je super a ja nisam bas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dje ne lupaj nego se apgrejduj level apZato sto je super a ja nisam bas
Ili je ostala bez teksta?Imam jednu ženu.
Ne žali se nešto.
Valjda joj je ok kad je još tu
Ala ti znaš svašta...Nisam razumela dal si mislio na svoju bivsu zenu ili novu koja ima muza![]()
i keksaIli je ostala bez teksta?
ovo nije odgovor na temuIdealna brak je: žabac ~ žaba.
zena igrala loto izgleda,zamisli tek da je ubacila i neki kriterijumBio sam sestica ( 7 od 39) svojoj bivsoj zeni al to nije cenila
Realno, 7 dobije samo poneko zaista srecan, nema veze koliko ko zasluzi

Da je imala mozga cenila bizena igrala loto izgleda,zamisli tek da je ubacila i neki kriterijum![]()
Pa dobro to je tek prvi pokušaj, daj joj još koju šansu.Zato sto je super a ja nisam bas
Sta je jedna decenija, zar nePa dobro to je tek prvi pokušaj, daj joj još koju šansu.
Zavisi šta se podrazumeva pod tim...dal je mogla lepseg ili bogatijeg, školovanijeg, ili zaljubljenijeg a mozda nekog koga bi volela vise od mene...i zasto ne?![]()
Jesu. Znam da jesu. Čak i samo obične simpatije, bivse cure, kratke veze, propali dejtovi.i zasto ne?![]()
Anđa malo tuguje što još nije našla pravog, nemoj da se ljutiš na nju.hoće neko da stane na put ovoj anđi i njenim diskriminatornim temama il da počnem da razmišljam o tome da menjam stranu
i sirokogAnđa malo tuguje što još nije našla pravog, nemoj da se ljutiš na nju.
Polako, svega će biti, samo malo strpljenja treba.

taman posla da se ljutim, gotivim ja anđu i od sveg srca joj želim da nađe pravogAnđa malo tuguje što još nije našla pravog, nemoj da se ljutiš na nju.
Polako, svega će biti, samo malo strpljenja treba.
mislila sam na ramenataman posla da se ljutim, gotivim ja anđu i od sveg srca joj želim da nađe pravog
i širokog
mada sad ne znam da l se prav i širok odnosi na komplet muškarca ili samo na određeni deo

dobro, neka bude da su ramenamislila sam na ramena![]()
Ne znam bas za sve. Sve za koje sam saznao su na magarcu ops konju ops dopunite sami.Jesu. Znam da jesu. Čak i samo obične simpatije, bivse cure, kratke veze, propali dejtovi.
Da je zaslužila bolje Bog bi joj dao, ko zna kakva je kad je njega dobila za mužaMogla je realno i bolje