Obuci se da mi se digne

to je stanje našeg mentaliteta,načina života..sve pare se daju na krpe i krpe..a zubi mogu i da fale nebitno,telo je važno da se namaže mirisnom mlekom,a dal je u formi opet je nebitno itd,itd..samo spoljašnjost je važna jer ona privlači a i u mraku se i ovako ništa ne vidi ;-)
ne vidi se ali se dobro oseti kad te zapahne neko :lol:
i samo bih dodala da narod ovde ima tendenciju da se retko kupa a posebno je odvratno kad udjes u autobus i neko te casti zadahom iz usta ili visenedeljnim smradom stroka u kombinaciji sa skorelom mokracom i neopranim dupetom.fuj.
inace :lol: pricala mi drugarica u jednom zenskom domu kad je bila,kako joj se zalila tetkica da je u kupaonici nasla usrane gace onako diskretno napustene :lol: a tuzno je zaista kad vidis cure nafrakane i napuderisane a ono malo da ogulis zasmrdi na nepranje.samo sto nisu ni muskarci nista bolji kad onako stanes kraj njih u autobusu a iz jakne i preko odece oseca se onaj ustajali smrad znoja i duvana.
nek nam se smiluju vise sile kad dodje leto,bice gusto u prevozu :lol:

ne vidi se ali se dobro oseti kad te zapahne neko :lol:
i samo bih dodala da narod ovde ima tendenciju da se retko kupa a posebno je odvratno kad udjes u autobus i neko te casti zadahom iz usta ili visenedeljnim smradom stroka u kombinaciji sa skorelom mokracom i neopranim dupetom.fuj.
inace :lol: pricala mi drugarica u jednom zenskom domu kad je bila,kako joj se zalila tetkica da je u kupaonici nasla usrane gace onako diskretno napustene :lol: a tuzno je zaista kad vidis cure nafrakane i napuderisane a ono malo da ogulis zasmrdi na nepranje.samo sto nisu ni muskarci nista bolji kad onako stanes kraj njih u autobusu a iz jakne i preko odece oseca se onaj ustajali smrad znoja i duvana.
nek nam se smiluju vise sile kad dodje leto,bice gusto u prevozu :lol:

Stvarno, proputovao sam pola evrope i nisam nigde naisao na tako smrdljivu gamad kao sto je kod nas.
Ali nikako mi nije jasno zasto je to tako, a i cudi me kad ljudi vec nemaju novaca za hemijsko ciscenje zasto teze onda kupovini koznih jakni.:roll:

Razmisljao sam i skontao sam jedno, to je lenjost. Prasak i sapun nisu skupi. Daleko je jeftinije biti cist nego sit. Hrana je najskuplja, a kod nas krmcica debelih koliko volis, samo sto smrde.

Prasak u gelu Persil 1,5 l kosta 400 din. a sa njim se mozes prati i to redovito 3 meseca. Toliko kostaju dve vece pljeskavice za pozderat, da bog da se ugusili u njima prokleti kupusari i kupusarke.

Fa sapun je 45 dinara, traje 5-6 dana. I neka mi neko kaze da je to stvar besparice.:roll:

Treba uvesti kaznu za tvorove i njihov smrad.

Ma idi bre..kad udjem u prevoz..znas koliko mi se puta desilo da izadjem..ili kad se tusiram osetim taj isti smrad u nosu..samo dupe da se napuni i legne u krevet.ccc

Jesi provalio kako su u busu sipke prljave, ja gledam da se drzim sa sto je manje mogucom povrsinom sake.

Znaju naplacivati 30 din. kartu, a nemaju ljude da operu te sipke kad je bus u garazi.

E pa da. Te ljude treba platiti, ali onda od kurvinog sina direktora gsb-a ne bi cerka bila glavna nafrakana ku,rva u Becu ili sin glavni masni ufiksani dembo.

Sta bi ja dao da Hitler samo jos jednom vlada par godina i da pokoka jos kupusara.

Ma ne vredi pricati..ni sava i dunav to ne moze oprati..kao svi su sirotinja..oblace se kod kineza..a trbusine i dupeta ko shifonjeri..da vidis kako za hranu uvek ima..i samo je dovoljan smrdjivi dezodorans za licnu higijenu.
Des bre sekice helena:D

Jesi provalio kako su u busu sipke prljave, ja gledam da se drzim sa sto je manje mogucom povrsinom sake.
:lol: ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj :neutral:
i desi mi se ponekad da izadjem ranije iz autobusa ako nesto bazdi ako ne zurim.
pre neko vece vracam se kuci i neko je jeo przeni kikiriki u autobusu i sve zasmrdeo.a meni je ostao miris u nosu jos nekoliko sati po povratku kuci i bilo mi uzasno muka...i jos prljavim rukama jesti kikiriki u autobusu :roll:

:lol: ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj :neutral:
i desi mi se ponekad da izadjem ranije iz autobusa ako nesto bazdi ako ne zurim.
pre neko vece vracam se kuci i neko je jeo przeni kikiriki u autobusu i sve zasmrdeo.a meni je ostao miris u nosu jos nekoliko sati po povratku kuci i bilo mi uzasno muka...i jos prljavim rukama jesti kikiriki u autobusu :roll:

ma ne, ja sam jednom se uhvatila za sipku a ona masna od nekakve masti za podmazivanje, valjda radnici popravljali bus, pa se hvatali za sipke... a sta je tema ustvari?

Back