Pokusavao sam sve I svasta u mojih 40 godina staza. Da skratim pricu a I vama muke: Kupim ti ja knigu od Allen Carr : Easy way to stop smoking, negde 2007'e godine. Procitam 37 listova , vidim ovde nema sale, garantuje da cu da prestanem da se trujem , ja se uplasim I do pre 10 dana je skupljala prasinu.
Naljutim se , procitam do kraja , ustvari15ak listova pre kraja zapalim zadnju cigaru. Evo proslo je 9 dana , jos uvek mi nije jasno kako je moguce da covek procita knjigu I prestane da pusi kao da nikada nije pusio. Kako je moguce da nema nervoze? Ali , eto radi. Na koju foru? Ja neznam .
Samo da se nadovezem na moje prvo javljanje u vezi Allen Carr knjige: evo, sutra je 3 nedelje od kako sam na slobodi. I jos uvek u cudu da nema niti je bilo nervoze niti bilo kakvih problema. Tek sada vidim koliko sam smireniji u svemu. Ne diriguju mi zivot cigarete .Kad samo pomislim koliko puta mi se vrat ukocio zbog otvorenog prozora u kolima.
A da ne pricam o tome koliko puta sam izasao napolje da se smrzavam ili kisnem zbog drogiranja nikotinom. Uzas. Zao mi je sto nisam procitao ovu knjigu pre 30 godina kada je izasla.