Pokusavao sam sve I svasta u mojih 40 godina staza. Da skratim pricu a I vama muke: Kupim ti ja knigu od Allen Carr : Easy way to stop smoking, negde 2007'e godine. Procitam 37 listova , vidim ovde nema sale, garantuje da cu da prestanem da se trujem , ja se uplasim I do pre 10 dana je skupljala prasinu.
Naljutim se , procitam do kraja , ustvari15ak listova pre kraja zapalim zadnju cigaru. Evo proslo je 9 dana , jos uvek mi nije jasno kako je moguce da covek procita knjigu I prestane da pusi kao da nikada nije pusio. Kako je moguce da nema nervoze? Ali , eto radi. Na koju foru? Ja neznam .
Samo da se nadovezem na moje prvo javljanje u vezi Allen Carr knjige: evo, sutra je 3 nedelje od kako sam na slobodi. I jos uvek u cudu da nema niti je bilo nervoze niti bilo kakvih problema. Tek sada vidim koliko sam smireniji u svemu. Ne diriguju mi zivot cigarete .Kad samo pomislim koliko puta mi se vrat ukocio zbog otvorenog prozora u kolima.
A da ne pricam o tome koliko puta sam izasao napolje da se smrzavam ili kisnem zbog drogiranja nikotinom. Uzas. Zao mi je sto nisam procitao ovu knjigu pre 30 godina kada je izasla.

Kad bih bio čovek da duvanim do 10 cigareta dnevno nikad ne bih ni ostavljao ... Kod mene mora ili-ili, je8i ga ...