Ellena01
Ističe se
- Poruka
- 2.130
seks je dosta dobro rešenje da se skrenu misli sa hrane. Mada kratko traje.
Ma bitno je da se kalorije potroše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seks je dosta dobro rešenje da se skrenu misli sa hrane. Mada kratko traje.
Ma bitno je da se kalorije potroše.![]()
Zar nije istina da u seksu i mogu da se dobiju kalorije?opalllla divno,divno....jos uvek gubimo kalorije hhehehehheheh
Zar nije istina da u seksu i mogu da se dobiju kalorije?
To je baš radikalizam. Znači bez pušenja totalno?ne seks mu dodje kao afrodizijak nema kalorija nema kilograma visak,sve klizi kao podmazano.Zato stop pusenju,zivimo zdravim zivotom![]()
Zar nije istina da u seksu i mogu da se dobiju kalorije?
da, kada se ljudi opuste.Živa istina, mogu da se dobiju čak i kilogrami, a kroz devet mjeseci postanu i prilično vidljivi![]()
Vidiš, dobro me podseti: 5 godina,9 meseci i 28 danaJoš malo pa godinu dana bez ijedne cigarete![]()
Ma bravo, ti bi osim što užasno loše pišeš i da biješ ljude. Ma koliko grozni prizori bili, ne spuštaj ih na lični nivo. Uključi se u kolektivno rešavanje. Ta trudnica, ma koliko to tebi čudno bilo, nije ničim dotakle tebeda vama ja objasnim kako je moj tata prestao dapusi...
prvo se dogovorioda u paru sa jos nekim prestNe..
onda je zamenio cigare cokoladnim baananicama i ugojio se ko mecka par godina bio bundeva,pa je odlucio jerje bas verenikda drzi post damalo smrsa...i sadje klasicni matorac tj taman je...
navorucenie
jedu zavisnost zamenitedrugomXDpa onda i to neutralisete necim dr...
mada reano mozete i sv da na net pa ukucateposledice pusenjapluca itd...traume daleko idu u ispravljanju ponasanja
al meni je ubedljivo najgore kd vidim trudnicu da pusi,ili danei drzi detei pusi mu pored glave..
jedoj trudnici sam bukvalno hela da izbijem cigaru iz ruke,ili bar da se raspravljam sa njom...al reko bicu normalna trudim se bar![]()
*izbiti cigaru iz ruke ne znwci da bi to bukvalno uradila a i to nema veze sa samarajem i tucom..Ma bravo, ti bi osim što užasno loše pišeš i da biješ ljude. Ma koliko grozni prizori bili, ne spuštaj ih na lični nivo. Uključi se u kolektivno rešavanje. Ta trudnica, ma koliko to tebi čudno bilo, nije ničim dotakle tebe
*izbiti cigaru iz ruke ne znwci da bi to bukvalno uradila a i to nema veze sa samarajem i tucom..
a sta po tvom nije dotaklo treba treba samo na sebe da mislim i na samo svoje samozive interese...
jbgmozda sam ja kreten al mi je stalo ako neko drugog povredjuje a ja mogu da uticem ili da bar probam..
i kalve veze ima moje pisanje sa temom...sta si tim kom hteo da postignes...
drugo zar nije deo kolektivnog resenja uticaj na pojeince npr ja joj pridjem i kazem joj kako sve divno moze uticati na bebu taj dim u kome plovi..msm...najbolje pi bilo da iskuliram i kad vidim da neki lik samara ribu po tvojoj prici..
*izbiti cigaru iz ruke ne znwci da bi to bukvalno uradila a i to nema veze sa samarajem i tucom..
a sta po tvom nije dotaklo treba treba samo na sebe da mislim i na samo svoje samozive interese...
jbgmozda sam ja kreten al mi je stalo ako neko drugog povredjuje a ja mogu da uticem ili da bar probam..
i kalve veze ima moje pisanje sa temom...sta si tim kom hteo da postignes...
drugo zar nije deo kolektivnog resenja uticaj na pojeince npr ja joj pridjem i kazem joj kako sve divno moze uticati na bebu taj dim u kome plovi..msm...najbolje pi bilo da iskuliram i kad vidim da neki lik samara ribu po tvojoj prici..
Da, treba da misliš na sebe i pri tom da ne ugrožavaš druge.
Bla,bla, bla ovo bla ono,Dajte bez velike filozofije i izvestacenosti recite tj.prenesite ono sta osecate i prezivljavate.Svi su ili pak velika vecina tako lako prestali da puse a pusili jako dugo.Pa kao ono, bas mi nimalo ne hvale.Ama ne da mi hvale vec bih joj sliku u ram stavila ali za srecu shvatam koliko je to zlo i nece vise uci u moj mozak.Eto ne miruje ni posle 11 meseci .Borimo se ljudi cupajmo iz kandzi ovoga zla i sto vise pozitivne energije dajmo onima koji su jako jako osetljivi tj.na pocetku velike borbe.Netreba njima pricati ni o stetnosti a ni o koristima duvana samo im treba pomoci sopstvenim iskustvom.Samo jako,jako odlucite da nezelite onaj smrad vise u svom mozgu i svaki sledeci dan je laksi.![]()
Meni je takodje sa 11 meseci bila strasna kriza,resetalo me je skoro nedelju dana..U toku dana mi se javljalo po 15-20 puta zelja da zapalim i samo o tom sam razmisljao..Razmisljao sam u to vreme kako se u bas takvim situacijama desava da covek ponovo propusi,malo ako si slab,ili ako si preterano samouveren,gotov si,padas i vracas se poroku..Sad posle 2 godine nemam krize ali mi se javljaju neka povremena razmisljanja o cigareti,ne da zapalim vec razmisljanje kako sam nekad pusio uz kafu pa mi je onako bio lep gust ili uz neki posao kad radim pa napravim pauzu,itd..Ali istina je da sve to vremenom slabi..Skoro sam gledao film gde je jedan tip izvadio cigaretu i onako sa merakom zapalio,odmah mi se upalio alarm..Izgleda da cemo se ceo zivot boriti sa ovim djavolom..
Ali nema lepseg osecaja nego kad vidis da nisi vise rob ovog poroka dok gledas druge kako se muce i robuju cigareti,kako razmisljaju dal ce imati para do sledeceg primanja za cigarete ili gde da se sakriju na poslu da bi pusili,pa ako ih neko vidi moze da ga dribla,sam smrad po odeci,iz usta,po kuci..Pomislis samo kako si i ti sam bio u istoj situaciji i deo te price a sad si slobodan kao ptica na grancici i nemas tih problema..Sve to dovodi do jos veceg ponosa nad samim sobom,pobede,samopouzdanja da si ti ipak uradio jednu veliku stvar dok se drugi guse i grcaju u istoj..